Nordic Spa & Fitness

Hur kan vi få den här dagen att bli perfekt? Njut en klassisk svensk massage, få en skönhetsbehandling, bli utmanad av våra personliga tränare, besök vår doktor i kinesisk medicin eller sträck ut kroppen hos vår kiropraktor. Hos oss på Nordic Spa & Fitness finns ett handplockat team av terapeuter, tränare och specialister som väntar på att få hjälpa till.

Vad står då det nordiska för? Först och främst tänker vi på ett hälsosamt liv, närheten till naturen och en sund, hållbar livsstil. De här tankarna ligger bakom vårt spa, i graniten från Grythyttan, kalkstenen från Gotland och den uppfriskande kontrasten mellan kylan utanför och värmen inomhus.

Närheten till vattnet, öarna och skären har inspirerat till ett spa utöver det vanliga. Slappna av med ett bastubad och vakna till liv med ett kallt dopp, precis som i skärgården. Känn lugnet i vår vackra, sensommarvarma bassäng. Gör vårt gym till en energigivande och stärkande paus i vardagen. Ta en behandling som lugnar ner eller en som piggar upp, beroende på dagsform.

Kom lite närmare livet.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Nordic Spa & Fitness
Nordiska Badet Deluxe
fr 1950 kr
I upplevelsen ingår spaentré, en lyxig nordisk badritual med varma och kalla dopp, bastubad, skrubbning, ansiktsinpackning, ett glas champagne, husets macaron samt necessär, badtofflor, torrborste och ett doftljus att ta med hem.