Leverantörer inom spabranschen

Boknings-/datasystem
BHRS Oü

BHRS handlar om att erbjuda den rätta lösningen för varje riktning i servicebranschen: hotell, spa, restauranger, detaljhandel, utbildnings- och konferenssektorn. BHRS är ledare i underhåll av integrerade, end-to-end-lösningar till besöksnäringsteknologin. Exklusiv representant för Oracle Hospitality Products i de Baltiska Staterna som Oracle Hospitality Partner (tidigare Micros Fidelio). BHRS är en del av HRS group of Companies (Hospitality and Retail Systems) med kontor i 27 länder. 

TNG Wellness och TNG Loyalty är mananagement software produkter, tillverkade av vårt eget HRS International-företag. TNG är representerade via BHRS i Skandinavien och i Baltiska Staterna. TNG Wellness sköter alla administrativa aspekter av wellnessföretag och gör det möjligt för dig att optimera verksamheten. TNG Loyalty ansluter flera olika avdelningar för att förbättra uppföljning av kundutgifter och kundbehållning, genom kund och/eller personalbelöning samt rabatt och kontraktshantering.

Pool, bad, dusch, bastu & vattendesinficering
Dornbracht

Med stark drivkraft för yttersta kvalitet och estetik utmärker sig Dornbracht som innovatör i branschen. Design-blandare, duschar och tillbehör är varsamt tillverkade i Tyskland och passar för både spa och hotell som i privata bostäder.

Poolwater AB

Badvattenrengöring, från idé till invigning!

Processing AB

Nordens ledande leverantör av spa, sauna och wellness. Vi levererar den perfekta upplevelsen tillsammans med den energismartaste tekniken - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Tylö AB

Professionell leverantör inom bastu, ångbad och dusch.

Nagelvård
Nail Systems of Sweden ab

Sedan 15 år ger vi varje SPA, varje gäst, njutning för kropp och själ. Vi erbjuder lösningar för just ditt SPA med direkt återkoppling och snabba leveranser. Genom utbildning, support och marknadsstöd förmedlar vi vår kunskap och våra utvalda produkter. BCL Spa Organics - ekologiska produkter där allt i varje serie innehåller certifierade ingredienser, är fria från animaliska inslag och parabener och är ej testade på djur. Allt för kroppen med Argan oil i varje produkt. Leighton Denny Expert Nails - prisbelönta produkter som återfinns på exklusiva SPA i hela världen, inte minst på Harrods i London. Reparera skadade naglar på naturligt sätt med medicinskt glas är en unik behandling, lyxig scrub med diamanter för händer och fötter är en annan.

Salongsinredning, utrustning & textil
Mimass

Mimass AB vänder sig till Hudterapeuter, Sjuksköterskor & Läkare med ett behov att utveckla sina behandlingar inom hudhälsa och hudföryngring. Samt kroppsterapeuter med ett behov av att arbeta mer resultatinriktat och ergonomiskt. Vi erbjuder salonger & kliniker behandlingsutrustning och produkter som med stöd av vetenskapligt underbyggd fakta erbjuder goda behandlingsresultat, och med fokus på långsiktig lönsamhet och utveckling för terapeuten.

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

AMET

AMET är ett nytänkande och kreativt företag specialiserad på att leverera en mångfald av hotellprodukter. Vi skräddarsyr samtliga önskemål för att överträffa just era gästers förväntningar . Vi arbetar kostnadseffektivt och har mångårig erfarenhet av att hitta de bästa kvaliteter inom; badrockar,sänglinne, lakan, badfrotté, paraplyer, tofflor, loggade detaljer och mycket mer. Våra produkter finns representerade idag på flera av Nordens mest framstående anläggningar.  

Body Mind Company

Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar, utrustning, interiör, massagebänkar m.m. till spa- och hälsocenter.

Bädd & Bad

Bädd & Bad – ditt naturliga val av hotell- och spaleverantör. Vi är specialiserade på att leverera produkter till hotell och spa av hög kvalité till framför allt den nordiska marknaden. Vi har en egen designavdelning som skräddarsyr och anpassar produkterna efter era önskemål. Med vårt stora miljötänk satsar vi även ständigt på att ta fram nya miljövänliga produkter. God service, stor kompetens, enorma valmöjligheter.

Extend AB

Skandinaviens ledande leverantör Spa textilier och hygienprodukter i egen design.

Fritz Magnus - hotelltextilier i premium kvalitet till rätt pris

Fritz Magnus erbjuder premium textilier till hotell, restaurang och spa-anläggningar. Med fokus på: Design! För oss är det viktigt att att hjälpa kunden att få rätt kvalitet och design till sin verksamhet. Bättre kvalitet & design ger bättre inköp och nöjda kunder.

Gilda Cosmetic

Vi erbjuder ett av Sveriges största sortiment av hudvård, salongsutrustning och tillbehör för ditt företag inom skönhetsbranschen. Allt från behandlingssängar och apparatur till lupplampor och vaxtillbehör. Vi vänder oss till hudvårdssalonger, spa-anläggningar, fotvårdsspecialister och övriga företag inom branschen. Hela vårt sortiment hittar du på www.gildaprofessional.se

Hoist Group

Vi erbjuder hotellinteriör för en bekväm hotellmiljö och gästgåvor som profilerar hotellet samtidigt som de uppskattas av hotellgästerna. Vi är en helhetsleverantör till hotell-, spa- och konferensanläggningar. Läs mer om vårt kompletta utbud av system, produkter och tjänster med allt från bokningssystem till minibarer på www.hoistgroup.com

Hospitel

Vi erbjuder norra Europas största utbud av inredningsprodukter och tillbehör för hotell och restaurang.

INZO Lars Bratt AB

Vi brinner för service och kan erbjuda ett komplett sortiment såsom inredning, utrustning samt förbrukningsmaterial till SPA och skönhetssalonger.

Nannic (Cosmetiqann)

NANNIC (tidigare Cosmetiqann) innefattar agenturen för Sverige för det Belgiska hudvårdmärket NANNIC som säljs i 30 länder och genom över 1000 professionella återförsäljare runt om i hela Sverige. I detta ingår också succékonceptet NBE (Nannic Beautyfying) Energy som innefattar fem olika typer av apparaturer (500, 800, 1000, 3000, Deep skin) som idag finns på snart 300 kliniker, salonger och spa.

Utbildning
Raison d’Etre

Raison d’Etre är ett av världens ledande spaföretag och har skapat och drivit mer än 120 span i 70 länder och har även gjort några av världens främsta och mest kända spa brands.Vi erbjuder ett modernt och flexibelt utbildningsprogram för framtidens ledare inom spabranschen. Eftertraktad och komplett Online Spachefsutbildning, samt individuella spa business kurser bland annat inom Ledarskap, Human Capital Management, Företagsekonomi, Human Resources, Spadrift, personlig utveckling, marknadsföring och sociala medier. Utbildning för studenter på alla nivåer som går att kombinera med heltidsarbete, som ger en förståelse och kompetens för att driva ett fullskaligt spa.

Hudvård
Adrienne Feller, Budapest

Ekologisk hudvård baserad på aromaterapi. Adrienne Feller har med sitt holistiska sätt att se på skönhet skapat produkter och behandlingar som ger harmoni, hälsa och skönhet i en underbar balans. Alla produkter är 100% rena och av högsta kvalitet på råvarorna. Thermalvattnet i produkterna är hämtat från Budapest äldsta källa Szécheny Thermal Bath. Stor del av växter och örter tas från egna ekologiska odlingar i Ungern. Idag är vi Ungerns största ekologiska märke på salonger och spa.

Annemarie Börlind Natural Beauty

Högteknologisk, ekologisk hudvård med dokumenterad effekt. Annemarie Börlind utvinns med modern bioteknik ur vegetabiliska råvaror till verksamma koncentrat, serum och vårdande crèmer som gör verklig skillnad på huden! Vill du också arbeta med seriös hudvård där både innehåll och resultat bygger på lång erfarenhet inom ekologisk naturkosmetik? Vi har ett brett sortiment av specialprodukter för professionella behandlingar, samt ett stort försäljningssortiment som hjälper dig att öka lönsamheten i din salong.

Babor

Ett exklusivt hudvårdsmärke där lyx-innovation-resultat står i fokus. BABOR är marknadsledande i Europa och top 5 internationellt. BABOR erbjuder ett omfattande sortiment för produkter till behandling, sparitualer och försäljning, amenities, spainredning  och textilier. Med BABORs expertis inom visuell kommunikation, social media, lönsamhetskalkyler hjälper vi er att bli än mer framgångsrika.

Björk & Berries

Björk & Berries är ett ekolyxvarumärke inom skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och kulturen. Det hela började med handplockade björklöv som omvandlades till en naturlig parfym, och idag förädlar våra experter svenska ingredienser och omvandlar dem till produkter för ansikte, kropp och hem – för den medvetna kunden. Björk & Berries’ produkter är genomsyrade av skogens mystik och alla dess välgörande egenskaper. Gamla svenska skönhetsmetoder omvandlas av våra experter till moderna högpresterande resultat för de mest krävande män och kvinnorna som anser att skönheten ligger i det enkla. Björk & Berries parfymör är den världsberömde och prisbelönte Pierre Wulff.

c/o Gerd Nature Cosmetic Group of Swedish Lappland

c/o Gerds utvecklas, tillverkas och distribueras från vår fabrik i Jokkmokk, Svenska Lappland. Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har gett oss den på att leverera de absolut bästa produkterna, till de bästa priserna och med ett löfte att Vi skall tänka åt slutkonsumenten. 

Dermanord - Maria Åkerberg

Ett av MARIA ÅKERBERG's kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla våra produkter. Vi använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt!

Dermarome

Ledande inom hudvård och makeup! Vår grundtanke är enkel: Kunden i fokus -genom kunskap, kvalitet och service. Dermarome är lika mycket ett kunskapsföretag som hudvårdsleverantör, genom vårt gedigna utbildningsprogram. Vår produktportfölj innehåller ledande internationella varumärken som satsar aktivt på forskning och är i framkant av utvecklingen. Som professionell aktör på hudvårdsmarknaden är vårt mål att erbjuda oslagbar service.

Dharmazone

Vår vision är att bidra till klokare konsumtion, renare miljö, god hälsa och omtanke om varandra. Äkta ekologiska hudvårdsprodukter med ursprung direkt ur den skandinaviska naturens läkande kraft. Vi erbjuder helhetslösningar med egen design samt egen signumdoft under s k "private label".

Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Esperlind Beauty AB - Sothys

Distributör av skönhetsprodukter med kvalitet för salonger och SPA.

Esse Organic Skincare

En rättvisemärkt ekologisk hudvårdsserie. Esse hudvårdsprodukter framställs av vilt växande växter insamlade av lokala kooperativ på den afrikanska landsbygden. Esse eftersträvar att optimera hudens hälsa. Frisk hy strålar och åldras på ett behagfullt sätt. Alla produkter är biologiskt nedbrytbara, fria från parabener, utan petrokemikalier, utan syntetiska dofter och fria från syntetiska färgämnen. Esse är certifierade av Ecocert France, ackrediterade av Vegan Society och stöds av ”PETA”. 

Gilda Cosmetic

Svensk, professionell hudvårdsserie med aktiva ingredienser. Vi är experter på hudvård och guidar kunden till rätt produkter för just dennes huds specifika behov. Oavsett om kunden har normal, torr, fet eller blandad hud så kan de hitta sin rengöring, ansiktskräm, mask eller annan hudvård de behöver hos oss. För att bli återförsäljare av våra produkter ska du vara utbildad hudterapeut. Vårt sortiment hittar du på www.gildaprofessional.se.

Mette Cosmetique

Kalahari Spa är en unik kroppsserie inspirerad av Kalahari-öknens hemligheter. Ingredienserna är baserade på växtsafter, växtoljor, röd sand, näringsrik lera och rika mineralsalter. Mette Cosmetique samarbetar sedan 1979 framgångsrikt med spa och hudvårdssalonger över hela Sverige. Vi marknadsför internationellt välkända märken som Nimue, Kalahari, Artdeco och pHformula.

Kerstin Florian

Ett lyxigt hudvårdsmärke med fokus på resultat. Livsstilsfilosofin “Yttre skönhet, inre hälsa” ger inspiration och känsla om välmående med kraftfulla växter, marina och tekniskt avancerade ingredienser och även professionellt utformade sparitualer och koncept. Kerstin Florian erbjuder ett brett sortiment av produkter till behandling och försäljning för kropp och ansikte, ett stort urval av hotellprodukter och exklusiva produkter för duschutrymmen och omklädningsrum.

Lea Concept

Skapa ett eget varumärke inom hud - och hårvård!

LEA Concept arbetar med att förlänga gästens upplevelse genom att tillverka unika private label produkter för spa – och hotellanläggningar. Tillsammans med kunden arbetar vi fram en produkt efter kundens unika önskemål.  Inom LEA Concept finns även varumärkena Izumi och Bejlas. Idag arbetar LEA Concept som leverantör och samarbetspartner till flera av medlemsanläggningarna i Svenska Spahotell. 

Spa Elixir

VOYA ønsker å tilby naturens kraft i sin reneste form gjennom sin økoluksus spa og hudpleieserie som er basert på verdens første økologiske sertifiserte alger kombinert med VOYAs kunnskap om lokale kurbadtradisjoner og algebehandlinger.  VOYA finnes i dag på lekre spahotell i 36 land, de tilbyr over 60 spabehandlinger og har over 50 salgsprodukter.

Spa Supply

Spa supply är en av Sveriges ledande hudvårdsleverantörer inom hudvård och makeup. I vår produktportfölj finner du premiumvarumärkena: Caudalie, Korres, Murad, Oskia, Youngblood, Rodial, Eve Lom, Kjaer Weis och Zarkoperfume. Vi värdesätter långa och förtroendefulla relationer med våra kunder och har alltid ett personligt och nära samarbete

Turkos

Vår ambition är att bidra med en effektiv terapeutisk förmåga samt en känsla av flärd och lyx till den svenska skönhetsmarknaden. Vi är svensk distributör för Alqvimia, Nvey Eco, Suncoat & Florascent.

Tryckeri
Strokirk Landströms

Ett av Sveriges mest moderna och miljövänliga tryckerier. Prata med oss om dina kampanjutskick, kataloger, kontors- och mässmaterial mm. Självklart hjälper vi dig med layouten också!

Träning
Casall

Casall Professional producerar och erbjuder högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design. Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag åt hotel, spa och gym, tillsammans med kunden skapar vi en virtuell bild av ytan med 2D- och 3D grafik.

CL Fitness

Vi vet vad som krävs för att Du som kund ska lyckas med din affärsidé. Sedan 1985 har vi utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga instutitioner, gym till hotell och spa. Vi har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov. Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge Dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering. 

 

Exceed Performance

Vi hjälper dig att göra din träningsanläggning till en vinnare!

Motionskompaniet AB

Exklusiv representant i Sverige för Life Fitness, en världsledande leverantör av träningsutrustning. Sedan 1984 levererar vi totallösningar till våra kunder; träningsanläggningar, hotell och hälsoanläggningar över hela Sverige. Life Fitness tillverkar exklusiva produkter med hög kvalitet, elegant design, ergonomiskt utformad utrustning och hög servicegrad. Hos oss hittar du Sveriges bredaste produktsortimentet av kondition och styrketräningsutrustning från en och samma leverantör.

Qicraft

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner inom träningsutrustning och hälsotjänster. Vi hjälper våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och Wellness. Vi är aktiva inom branscher som har hälsa som ett led i sin affär och erbjuder skräddarsydda lösningar för träningsanläggningar, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem. 

Accessoarer, kläder
Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Spirit of Maya

Spirit of Maya vill inspirera till ett holistiskt tankesätt när det kommer till att köpa kläder och accessoarer. Varje del av vår kollektion är särskilt utvald med en mjuk och lyxig känsla, som passar till både vardag, fest och träning . Minsta möjliga miljöpåverkan är viktigt för oss, därför har vi ett flertal miljöpolicies med våra leverantörer och producenter. Kärlek och ljus.

Inredning, arkitekter
PP Arkitekter

PP Arkitekter AB är ledande badhusarkitekter i Sverige. Genom ett stort antal genomförda projekt avseende olika typer av badanläggningar har vi byggt upp en unik kompetens baserad på erfarenhet.

W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag.