Leverantörer inom spabranschen

Pool, bad, dusch, bastu & vattendesinficering
Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från idé till premiärdopp, genom hela projektet med egen personal, utan att det slutar i ett magplask :)

Dornbracht

Med stark drivkraft för yttersta kvalitet, estetik och innovation utmärker sig Dornbracht som pionjär i branschen.Sortimentet bestående av premium-blandare, duschar och tillbehör är varsamt tillverkade i Tyskland. En banbrytande design kombinerat med välgörande vattenbehandlingar ger en upplevelse utöver det vanliga.

Processing AB

IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT! Processing är nordens ledande leverantör av spa- och wellness.
Tillsammans med vår ledande position inom vattenbehandling skapar vi energismarta och perfekta upplevelser. Processing kan erbjuda Er hela kedjan - från konceptidéer och arkitekt till installation, service och underhåll. Vi tål att synas - kontakta oss gärna för att besöka något av våra omtalade spaprojekt i norden.

TylöHelo

Vi är TylöHelo, världsledande bastu- och ångbadstillverkare. Det vi gör och de upplevelser för välbefinnande som vi skapar gör att vi skiljer oss från mängden. Den inbyggda känslan av stolthet och äkthet som utmärker våra bastu- och ångbadsprodukter är något som inte går att kopiera.

Hälsa inifrån
SoGoNice

Naturligt god smoothie. Det unika med SoGoNice består i enkelheten, den stora variationen av smaker och den jämna och höga kvalité som erbjuds på varje servering. Vår dietist har näringsberäknat alla 12 varianter och det innehåller inget annat än frukt, bär och grönsaker. Läs mer här

Nagelvård
Nail Systems of Sweden ab

Sedan 15 år ger vi varje SPA, varje gäst, njutning för kropp och själ. Vi erbjuder lösningar för just ditt SPA med direkt återkoppling och snabba leveranser. Genom utbildning, support och marknadsstöd förmedlar vi vår kunskap och våra utvalda produkter. BCL Spa Organics - ekologiska produkter där allt i varje serie innehåller certifierade ingredienser, är fria från animaliska inslag och parabener och är ej testade på djur. Allt för kroppen med Argan oil i varje produkt. Leighton Denny Expert Nails - prisbelönta produkter som återfinns på exklusiva SPA i hela världen, inte minst på Harrods i London. Reparera skadade naglar på naturligt sätt med medicinskt glas är en unik behandling, lyxig scrub med diamanter för händer och fötter är en annan.

Salongsinredning, utrustning & textil
afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

AMET

AMET är ett nytänkande och kreativt företag specialiserad på att leverera en mångfald av hotellprodukter. Vi skräddarsyr samtliga önskemål för att överträffa just era gästers förväntningar . Vi arbetar kostnadseffektivt och har mångårig erfarenhet av att hitta de bästa kvaliteter inom; badrockar,sänglinne, lakan, badfrotté, paraplyer, tofflor, loggade detaljer och mycket mer. Våra produkter finns representerade idag på flera av Nordens mest framstående anläggningar.  

Bädd & Bad

Bädd & Bad – ditt naturliga val av hotell- och spaleverantör. Vi är specialiserade på att leverera produkter till hotell och spa av hög kvalité till framför allt den nordiska marknaden. Vi har en egen designavdelning som skräddarsyr och anpassar produkterna efter era önskemål. Med vårt stora miljötänk satsar vi även ständigt på att ta fram nya miljövänliga produkter. God service, stor kompetens, enorma valmöjligheter.

Fritz Magnus - hotelltextilier i premiumkvalitet till rätt pris

Fritz Magnus erbjuder premiumtextilier till hotell, restaurang och spa-anläggningar. Vi hjälper dig att välja rätt textilier till just din verksamhet. God kvalitet & design håller i längden och ger effektiva inköp och nöjda kunder. 

Gilda Cosmetic

Vi erbjuder ett av Sveriges största sortiment av hudvård, salongsutrustning och tillbehör för ditt företag inom skönhetsbranschen. Allt från behandlingssängar och apparatur till lupplampor och vaxtillbehör. Vi vänder oss till hudvårdssalonger, spa-anläggningar, fotvårdsspecialister och övriga företag inom branschen. Hela vårt sortiment hittar du på www.gildaprofessional.se

Guest + Satisfy = Guestify

Vår passion och vår styrka är att med glädje jobba nära våra kunder och ta del av deras behov för att sedan ta fram bästa produkter som passar till respektive kund.Att skapa rätt inramning, förenkla livet och öka bekvämligheten gör oss till en uppskattad partner. Guestify är en kvalitetsleverantör av speciellt utvalda hotellprodukter. Vi erbjuder allt från härliga badrockar , frotté , tofflor ,bäddtextilier, gästprodukter och stort sortiment av komfort produkter.

Hospitel

Vi erbjuder norra Europas största utbud av inredningsprodukter och tillbehör för hotell och restaurang.

Nannic (Cosmetiqann)

NANNIC (tidigare Cosmetiqann) innefattar agenturen för Sverige för det Belgiska hudvårdmärket NANNIC som säljs i 30 länder och genom över 1000 professionella återförsäljare runt om i hela Sverige. I detta ingår också succékonceptet NBE (Nannic Beautyfying) Energy som innefattar fem olika typer av apparaturer (500, 800, 1000, 3000, Deep skin) som idag finns på snart 300 kliniker, salonger och spa.

Hudvård
Björk & Berries

Björk & Berries är ett ekolyxvarumärke inom skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och kulturen. Det hela började med handplockade björklöv som omvandlades till en naturlig parfym, och idag förädlar våra experter svenska ingredienser och omvandlar dem till produkter för ansikte, kropp och hem – för den medvetna kunden. Björk & Berries’ produkter är genomsyrade av skogens mystik och alla dess välgörande egenskaper. Gamla svenska skönhetsmetoder omvandlas av våra experter till moderna högpresterande resultat för de mest krävande män och kvinnorna som anser att skönheten ligger i det enkla. Björk & Berries parfymör är den världsberömde och prisbelönte Pierre Wulff.

c/o Gerd Nature Cosmetic Group of Swedish Lappland

c/o Gerds utvecklas, tillverkas och distribueras från vår fabrik i Jokkmokk, Svenska Lappland. Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har gett oss den på att leverera de absolut bästa produkterna, till de bästa priserna och med ett löfte att Vi skall tänka åt slutkonsumenten. 

Dermanord - Maria Åkerberg

MARIA ÅKERBERG tillverkas av naturliga, ekologiska ingredienser av bästa kvalitet i Frillesås. Vi tillverkar ansiktsvård, kroppsvård, hårvård, handvård, fotvård, badprodukter, solprodukter, makeup samt produkter för baby och barn.

Dermarome

Ledande inom hudvård och makeup! Vår grundtanke är enkel: Kunden i fokus -genom kunskap, kvalitet och service. Dermarome är lika mycket ett kunskapsföretag som hudvårdsleverantör, genom vårt gedigna utbildningsprogram. Vår produktportfölj innehåller ledande internationella varumärken som satsar aktivt på forskning och är i framkant av utvecklingen. Som professionell aktör på hudvårdsmarknaden är vårt mål att erbjuda oslagbar service.

Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Gilda Cosmetic

Svensk, professionell hudvårdsserie med aktiva ingredienser. Vi är experter på hudvård och guidar kunden till rätt produkter för just dennes huds specifika behov. Oavsett om kunden har normal, torr, fet eller blandad hud så kan de hitta sin rengöring, ansiktskräm, mask eller annan hudvård de behöver hos oss. För att bli återförsäljare av våra produkter ska du vara utbildad hudterapeut. Vårt sortiment hittar du på www.gildaprofessional.se.

Kerstin Florian

Välkänt och prisbelönt hudvårds- och behandlingskoncept för spa och salong med naturliga ingredienser, avancerade formuleringar och fantastiska resultat. Kerstin Florian kombinerar spaterapier med naturens hälsobringande resurser, inspirerad av att yttre skönhet är en reflektion av inre hälsa. Vi driver spaterapeututbildning, fortbildar hudterapeuter i nya rön, behandlingar och tekniker samt vidareutbildar massörer i vårt massagekoncept. Vi driver utbildning både på plats, på vårt utbildningscenter i Stockholm och via webbinarier.

Lea Concept

Skapa ett eget varumärke inom hud - och hårvård!

LEA Concept arbetar med att förlänga gästens upplevelse genom att tillverka unika private label produkter för spa – och hotellanläggningar. Tillsammans med kunden arbetar vi fram en produkt efter kundens unika önskemål.  Inom LEA Concept finns även varumärkena Izumi och Bejlas. Idag arbetar LEA Concept som leverantör och samarbetspartner till flera av medlemsanläggningarna i Svenska Spahotell. 

Lycon Nordic

Professionell vaxning sedan 1978. Ett aromaterapi vax som effektivt och nästintill smärtfritt tar bort hår ner till 1mm. Lycon har ett stort utbud av vaxer men erbjuder även ett sortiment av SPA-produkter.

Träning
Qicraft

Varje dag jobbar vi för att skapa en hälsosammare värld genom bl.a. fysisk aktivitet. Vi kallar det för "Activating People". Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa och träning. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa träningsupplevelserna. Vi är exklusiva distributörer av Technogym och erbjuder skräddarsydda lösningar för träningsanläggningar, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem. Fokus på design kombinerat med högteknologiska digitala tjänster som friktionsfritt interagerar med användaren, genomsyrar allt vi gör.

Casall

Casall Professional producerar och erbjuder högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design. Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag åt hotel, spa och gym, tillsammans med kunden skapar vi en virtuell bild av ytan med 2D- och 3D grafik.

Fitness Brands

Fitness Brands, ledande leverantör av träningsutrustning Med över 30 års erfarenhet och kunskap erbjuder Fitness Brands unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhets specifika behov och förutsättningar. Som exklusiv distributör av världsledande varumärken som bl a Life Fitness, Hammer Strength, ICG, Fit Interiors är Fitness Brands en trygg partner på väg att bli Nordens starkaste i sin bransch.

CL Fitness

Vi vet vad som krävs för att Du som kund ska lyckas med din affärsidé. Sedan 1985 har vi utvecklat och levererat lönsamma träningslösningar till allt från klubbar, föreningar, privata företag, offentliga instutitioner, gym till hotell och spa. Vi har marknadens bredaste produktsortiment med unika tjänstebaserade lösningar som anpassas till varje enskild kunds behov. Vi kan med vår organisations totala kompetens, erfarenhet och kunskap ge Dig de bästa förutsättningarna för en fungerande och lönsam investering. 

 

Accessoarer, kläder
Casall

DESIGNER SPORTSWEAR FROM SWEDEN SINCE 1984. Som grundare av Sveriges första tjejgym 1984 ligger vårt fokus på personlig, multifunktionell, holistisk träning. Vi tror på att skapa harmoni mellan hjärta, kropp och själ. Vi har samarbetat med idrottare och personliga tränare under alla år för att få fram några av de bästa redskapen och träningskläderna för holistisk träning som finns på marknaden.

Inredning, arkitekter
W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag.

Boknings-/datasystem
BHRS Oü

BHRS handlar om att erbjuda den rätta lösningen för varje riktning i servicebranschen: hotell, spa, restauranger, detaljhandel, utbildnings- och konferenssektorn. BHRS är ledare i underhåll av integrerade, end-to-end-lösningar till besöksnäringsteknologin. Exklusiv representant för Oracle Hospitality Products i de Baltiska Staterna som Oracle Hospitality Partner (tidigare Micros Fidelio). BHRS är en del av HRS group of Companies (Hospitality and Retail Systems) med kontor i 27 länder. 

TNG Wellness och TNG Loyalty är mananagement software produkter, tillverkade av vårt eget HRS International-företag. TNG är representerade via BHRS i Skandinavien och i Baltiska Staterna. TNG Wellness sköter alla administrativa aspekter av wellnessföretag och gör det möjligt för dig att optimera verksamheten. TNG Loyalty ansluter flera olika avdelningar för att förbättra uppföljning av kundutgifter och kundbehållning, genom kund och/eller personalbelöning samt rabatt och kontraktshantering.