Årets tema: - den framgångsrika förändringsresan

Highlights 2024
Om du använder mobil när du besöker denna sida, vrid mobilen i horisontalt läge för en bättre upplevelse
Micael Dahlén - Världens första professor i lycka

Världens första professor i lycka, välbefinnande & välfärd presenterar sin egen och andras forskning om välbefinnande, och delar med sig av sina bästa metoder för att leva lyckligare i en vardag full av förändringar, nya intryck, robotar, gamla tankemönster och eviga prestationskrav.

Karin Adelsköld - Är det seriöst att ha kul på jobbet?

Humor på arbetsplatsen, är det verkligen något vi behöver? Så in i bomben! Forskningsresultaten är tydliga: glada anställda presterar bättre, medarbetare som har kul känner minskad stress och kunder som får skratta köper mer. Dessutom är humor den mest effektiva metoden för god arbetsmiljö och färre sjukskrivningar. I en tid av oro och förändringar är det viktigare än någonsin.

AI - en gamechanger för branschen

Årets mest relevanta punkt - som kommer påverka oss alla. Hur kan vi förbereda oss för och skapa bästa möjliga kundupplevelse i en värld av AI? Hur påverkas besöksnäringen av AI? Hur förändras förutsättningarna för oss i branschen? På vilket sätt blir det personliga mötet allt viktigare? Hur kommer kundernas förväntningar att se ut och vad krävs för att bli en vinnare i framtiden? Vi får ta del av konkreta verktyg och exempel skräddarsydda för just oss inom besöksnäringen.  

 

Breathwork by Johnny Oduya

Upplev något alldeles utöver det vanliga - Breathwork tillsammans med hockeyprofilen Johnny Oduya. Breathwork är ett samlingsord för olika andningsövningar där du medvetet och systematiskt jobbar med din andning och ändrar ditt andningsmönster. Effekten blir minskad stress, djupare avslappning, ökad energi, release av fysiska, mentala eller emotionella spänningar samt att sinnet öppnas för spirituella upplevelser. Breathework kan förbättra inte bara din hälsa - utan hela din livskvalitet.

Pernilla Gravenfors - Ha ett koncept eller vara ett koncept?
Vad är egentligen ett koncept? Hur tar man fram ett koncept som medarbetare och gäster förstår? Skräddarsydd workshop för alla spachefer. Vi ser på metoder att få ett koncept att bli levande som genomsyrar en verksamhet - och hur detta påverkar verksamhetens personal, attraktionskraft och inte minst lönsamhet.
Skrattyoga med Karin Adelsköld

Ett skratt förlänger livet brukar man ju säga. Visste du att skrattet ger oss förbättrad andning, smärtlindring, cirkulation, stressreducering och avspänning? Välkommen till ett yogapass fyllt med glädje och skratt som hjälper dig att ladda batterierna och känna dig uppfriskad. Låt spänningarna släppa och glädjen att sprida sig i hela din kropp.

Afrodans i sanden

Ett härligt glädjefyllt danspass till rytmiska toner i sanden utomhus som sätter fart på endorfinerna. 

Morgonträning

Som vanligt inleds varje morgon med möjligheten till att delta i olika träningsaktiviteter. 

Prova-på-surf

Även om det kanske inte ser så ut är vågsurfing verkligen en vattensport som passar alla. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av vattensport för att surfa. Däremot krävs det en hel del tålamod, men belöningen för uthålligheten är definitivt värd det. Precis som med allt annat man gör för första gången kan det ta lite tid att få kläm på vågsurf, men efter en stund ute på din bräda kommer du absolut börja få in det rätta knycket.

SUP-aktivitet

En aktivitet med obegränsade möjligheter där förmågan att samarbeta är avgörande. Lär er paddla tillsammans eller tävla mot varandra! Här krävs optimal samverkan och samordning av individuella förmågor för att lyckas ta er runt banan eller komma först i mål.Varje bräda kan paddlas av 6-10 personer på samma gång.

Prova-på-behandlingar

Flera av våra hudvårdsleverantörer som t ex Dermarome, Babor & Gilda Cosmetics erbjuder kostnadsfria prova-på-behandlingar.

Signaturbehandlingar

Passa på att njut av Kusthotellets egna signaturbehandlingar. Ett begränsat utbud och tider kommer att finnas tillgängliga för bokning (mer info om tider och priser kommer).

Spa

Självklart har du tillgång till Varbergs Kusthotells härliga spaavdelning under din vistelse. Njut av den sköna miljön och atmosfären. Här finns ett stort utbud till ditt förfogande inomhus och inte minst möjligheten till ett uppfriskande dopp i havet från bryggan eller stranden.