Spadagarnas utställare 2024

Guldpartner
Tylö

Tylö erbjuder en komplett produktlinje som inkluderar bastu, ångbad och infraröd värme för både kommersiella och privata projekt, tillverkade i Halmstad, Sverige. Med 75 års erfarenhet av att leverera bastuupplevelser av högsta kvalitet är vi stolta över att vara den ultimata partnern för projekt där bastu i olika former är en självklarhet. Med vår djupa hantverkstradition, gedigna kunskap och skandinaviska arv strävar vi efter att skapa enastående bastulösningar som inte bara uppfyller utan överträffar våra kunders förväntningar.
Du är ett steg närmare din drömbastu!

Silverpartner
Dermarome

Dermarome är idag en av de främsta distributörerna inom skönhets- och hudvårdsbranschen i Norden. Med över 30 års branscherfarenhet representerar vi nu 26 globalt erkända varumärken. Bland våra professionella varumärken återfinns ELEMIS, PRIORI, Skinbetter Science, Murad, Löwengrip, By Terry, Aurelia, Grande Cosmetics, Browgame Cosmetics, Lova Skin, Grown Alchemist och Sprekenhus.

Vi är stolta över att vara en pålitlig partner med kunniga, erfarna och passionerade medarbetare. Det som gör oss unika är vår förmåga att bibehålla en konsekvent hög servicenivå genom hela vår verksamhetskedja. Från marknadsföring, kommunikation, försäljning, utbildning och kundservice till vårt nordiska logistikcenter, där vi garanterar snabba och säkra leveranser.

Dermarome är en del av den nordiska koncernen Dermanordic, som även inkluderar Dermarome i Danmark och Finland, Dermanor i Norge, samt våra tre hudvårdsskolor Elisabethskolan i Stockholm, Hudpleieakademiet i Oslo och Kosmetologskolen i Köpenhamn.

ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Bronspartner
SoGoNice - 🍍🍓🥑 100 % frukt, bär och grönsaker 🍎🍌🍋

SoGoNice erbjuder 13 näringsberäknade och färdigblandade portionsförpackningar med innehåll från 23 noga utvalda frukter, bär och grönsaker. Alla våra certifierade odlare är valda med omsorg och varje portion Smoothie är näringsberäknad av vår dietist. Vi tycker det blir allra godast att mixa våra frukter, bär och grönsaker med äppelmust, men det går lika bra att mixa med kokosvatten, havredryck, mandeldryck, ärtdryck, kvarg eller yoghurt. Det går även att servera cocktails, Smoothie Bowl, Sangria, FruitShake och Sparkling Smoothie med utgångspunkt från SoGoNice. 🍍🍓🥑🍹😍

Några mervärden i konceptet:

 • Allt är portionspackat, näringsberäknat och redo att mixas med 200 ml vätska.
 • Samma smak och kvalité vid varje servering.
 • Ni spar en hel del tid jämfört med att skala & dela frukt, bär och grönsaker.
 • Inget matsvinn – frysta portionsförpackningar direkt från frys och mixas med 200 ml vätska i ca. 30 sekunder.
 • Ni kan enkelt skapa en variationsrik meny utan risk för att vissa ingredienser tar slut eller blir waste.
 • Jämn och hög förtjänst på varje servering.

 

Kerstin Florian

Vi är ägare till Kerstin Florian International med tillverkning av produkter och skapande av behandlingar och spakoncept för global distribution. Företaget, som grundades i USA 1978 av svenskfödda Kerstin Florian, är ett av de mest välrenommerade hudvårdsmärkena i spaindustrin som bygger på gedigen expertis i naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor samt är inspirerad av den anrika spatraditionen. Kerstin Florian finns idag på några av de mest exklusiva hotell och spa världen över. Vårt team i Sverige och i USA har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen där vi har arbetat med rådgivning/spautveckling och hjälpt ett stort antal spaanläggningar komma i gång med sin verksamhet för att kunna driva den lönsamt och framgångsrikt. Vår affärsskola och utbildningsprogram har mycket gott renommé och vår personal är professionell med bred kunskap i branschen.  För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan över tio år ett ISO-certifierat företag.

 

Hudvård
Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

Babor

BABOR grundades redan 1956 och är ett av världens största professionella hudvårdsmärken och erbjuder fler än 400 högkvalitativa produkter i över 70 länder världen över. BABOR står för avancerad hudvård med maximal effekt och hudkompatibilitet med fokus på vetenskap, precision och resultat. Det som gör oss unika är vårt breda produktsortiment, vår produktion av över 60 miljoner ampuller om året, våra egna BABOR-forskare och laboratorium, vår användning av över 1200 olika råmaterial samt det hållbarhetsfokus som genomsyrar alla våra processer. Vi erbjuder skräddarsydd hudvård där varje produkt är ett kvalitetslöfte.

Gilda Cosmetic

Vi är en salongsgrossist med ett brett sortiment inom salongsutrustning för hudvård och spa, allt från behandlingsstolar, fotvårdsstolar och massagebänkar till diatermiapparat, lashliftingkit och övriga salongstillbehör. För att du ska kunna köpa salongsutrustning inom skönhetsvård av bästa tänkbara kvalitet samarbetar vi med ett urval av erkända producenter så som Sterex, RefectoCil, Bellezi Wellness Equipment och Wimpernwelle. Vårt mål är att underlätta arbetet för alla som jobbar inom skönhetsbranschen genom att ha ett brett sortiment med prisvärda och kvalitativa produkter. Vi är en pålitlig partner som tar service på allvar. Under vårt paraply finner du även Gilda Skolan, Sveriges främsta utbildning för hudterapeuter samt vårt svenska, prisvinnande hudvårdsmärke Gilda Liljeblad.

C/o Gerd

C/o Gerd är ett ekologiskt holistiskt skönhetsföretag med egen tillverkande fabrik i Jokkmokk. Vi hjälper till att konceptuallisera er spaanläggning med unika sparitualer och behandlingar. C/o Gerd har kommit att bli ett av det mest välrenommerade spamärket inom skönhetsindustrin i Sverige och utomlands. Med vår innovativa approach med hållbarhet för miljö och natur, ekonomisk medvetenhet, så har vi funnit ett nytt sätt att tillsammans med er ta oss ann spabranschen. Vi fyller er destination med värden i allt från unika produkter, professionella samarbeten och ett hållbarhetsarbete utöver det vanliga som er destination kan vara stolt över. 

Powerlite – När du och dina kunder vill ha resultat!

Powerlite800 erbjuder säkra, kraftfulla och effektiva IPL- och microneedling-behandlingar för bl.a. hudföryngring, ytliga kärl, pigmenteringar, rosacea, ärr, rynkor och permanent hårborttagning. Utvecklad och tillverkad i Sverige med mer än 20 års erfarenhet. Powerlite erbjuder även de populära MASQ+ sheet masks som bl a vunnit priser i prestigefulla tävlingar. MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. En mycket uppskattad och lättsåld produkt. 

Phytomer

PHYTOMER är en pionjär inom marin bioteknologi med över 50 års erfarenhet av hudvårdsprodukter och spabehandlingar och finns i mer än 80 länder. I det egna forskningscentret, vid Saint-Malos vackra kust, skapas morgondagens hudvård av experter på hudbiologi. PHYTOMER har full kontroll över varje etapp: från upptäckt av marina aktiva ämnen till produktion av slutprodukterna. Allt sker med största engagemang för att utveckla metoder som begränsar miljöpåverkan och främjar havets ömtåliga mångfald – så som hållbara algodlingar. ECOVADIS GOLD-certifierat. PHYTOMER har omsorgsfullt utvecklat holistiska ritualer som garanterar en totalupplevelse för både ansikte och kropp. Vår manuella massage, från huvudet till fötterna, ger omedelbar och varaktig avkoppling. Vi på Beauty Service är generalagent för Phytomer och andra högkvalitativa varumärken inom hudvård och spa.

Biologique Recherche

Biologique Recherche grundades av familjen Allouche för 40 år sedan i Paris. De skapade medicinsk hudvård med rena, kallpressade råvaror. Behandlingarna skräddarsys detaljerat från gång till gång efter hudens aktuella tillstånd - också kallad Skin Instant. Fler och fler vill kunna njuta av en unik massage, i en vacker miljö och samtidigt få ett naturligt ansiktslyft med avancerad hudvård. Biologique Recherche gör denna ultimata kombinationen möjlig och finns numera på de mest avancerade klinikerna och exklusiva spa'n runt om i hela världen.

Soeder NATURAL CARE

WE The Soeder creative collective consists of multi-disciplinary team based in Zurich, Switzerland, and we take Natural Care to the next level.

MAKE We develop and produce all goods in our own factory, using cold-pressed oils and other great ingredients, consumer-safe care products with a proven function.

THINGS Natural Soap, Lotion, Shampoo, and much more: With us, you’ll find a broad range of Natural Care essentials for everyday life in a wide variety of scents,

GOOD We produce and distribute with a sharp eye on sustainability. Our vision is to care for today to create a better tomorrow. Sustainability is a crucial part of the Soeder philosophy. We strive to keep our negative impact on nature as low as possible and are constantly questioning ourselves. Through less packaging and refill solutions, we give our bottles a long-life cycle - for a conscious consumer. We’re more than happy about our international customers and collaborations, a small selection of great brands that use and offer Soeder products are CERVO Mountain Resort, 25H Hotels, Six Senses, Hotel Amour, Villar Palace and Riffelalp.

Salongsinredning, utrustning och textil
LEA Concept - private label

LEA Concept – din private label partner inom hudvård, hårvård och lifestyleprodukter. Vi är ett familjeföretag som i mer än ett decennium specialiserat oss på att skapa hållbara helhetskoncept med kvalitativa hud- och hårvårdsprodukter till hotell - och spaanläggningar samt retail. Vi tar hand om produktutveckling, tar fram passande produktförpackningar och optimala lagerlösningar för dina produkter. Låt dina idéer bli färdiga produkter inom hudvård, hårvård och lifestyle - från concept till lansering!

Livv

Vi är Livv- Ledande leverantör i Skandinavien av hotellinredning och spa-koncept. Att skapa och erbjuda hållbara vistelser och underbara upplevelser - är vår vision och vårt DNA. Med varumärken som Rituals, Lexington och att utveckla kundunika spa-koncept. Har vi glädjen att erbjuda fantastiska produkter i våra kundsamarbeten! Vi levererar till bl.a. Yasuragi, The Well, Farris och Stenungsbadens Yachtclub. Join our Livv family!

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent och självklart med miljöfrågan i fokus.

Fritz Magnus - hotelltextilier i premiumkvalitet till rätt pris

Fritz Magnus erbjuder textilier till spa-anläggningar, hotell och restauranger som till exempel morgonrockar, handdukar, badrumsmattor och sängtextilier. Vi har färdiga produkter att erbjuda med eller utan er logo men kan även skräddarsy design och kvalitet efter era behov. För oss är det viktigt att hjälpa dig att få rätt kvalitet och design till din verksamhet. Rätt design och kvalitet ger dig bättre och smartare inköp. 

Hospitality Specialist

Vi erbjuder en hållbar och stilren vattenlösning med ditt varumärke som avsändare genom BRITA vattenautomater till kontor, rederier, hotell, spa och restauranger, ja kort sagt kan du placera den på alla ställen där du vill servera gott, filtrerat och friskt vatten – både varmt och kallt. Vi är även ett auktoriserat rekryteringsföretag och kan hjälpa till att stärka din verksamhet med internationell personal som har gedigen erfarenhet från serviceyrken runt om i världen, däribland hotell, spa, kök och restauranger. Se mer på vattenautomat och hospitalityspecialist

Var unik

Vi vill förändra besöksbranschen och minska dess miljöpåverkan. Därför erbjuder vi en cirkulär textiltjänst där inga textilier går till spillo och som fokuserar på att stärka er position inom hållbarhet. Vi gör det enkelt att kommunicera hållbarhet genom årliga utbildningar, färdiga texter, bildmaterial mm. Det blir lättare att inspirera gästerna när man vet att badrockarna, handdukarna mm som finns på anläggningen inte bara är lyxiga och bekväma utan även långlivade, energisnåla och som tas om hand när de är uttjänta, genom återbruk eller återvinning. Det blir dessutom tid och pengar över när man vet att textilleverantören och tvätteriet samarbetar för att förlänga livslängden på den textil ni använder. Det ska vara enkelt att säga att ni verkligen har gjort allt för att erbjuda en hållbar upplevelse.

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Kläder, smycken & Accessoarer
Coconut Milk Fashion & Stajl Fashion

STAJL. Ambitionen var enkel, Vanliga trendiga basplagg i sköna material. Vi är ett omgående-märke och vår grund är linne, bomull och viscose. I dag finns vi representerade i hela Sverige och Norden. Kollektionen har en elegant bohemisk touch och alla kläder är genomtänkta både vad gäller material, arbetsförhållanden vid produktion och miljö. Varje plagg är unikt och kan skilja sig från varandra.

COCONUT MILK. Unique pices for unique souls.

Ilse Jacobsen Hornbæk

Since the opening of her first store in 1993, the idyllic Hornbæk, known for its unique nature close to forest and beach has been a constant source of inspiration for Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen has developed her lifestyle universe, which includes rainwear, rubber boots, women's clothing, shoes and a beauty series. In collaboration with her daughter Natasha, she has also launched the dog series VOV & VUF. ILSE JACOBSEN HORNBÆK is known worldwide for its lifestyle universe, and several of Ilse Jacobsen's designs are today described as design classics.

By Jolima

By Jolima is a Swedish jewelry brand created in 2009 by designer Josefine Nilsson. Josefine´s  passion is to create jewelry that makes each person sparkle. The name By Jolima was created from her initials. So it's her from the heart. Josefine Lilly Margareta. By Jolima jewelry are made in stainless steel, brass, enamel and acetate where stones such as cubic zirconia, cultured freshwater pearls, glass stones are a frequent feature as details in the jewelry. Today, By Jolima's beautiful jewelry is often seen in fashion magazines, tv-shows and worn by celebrities and royalty.

My Passion is to make you sparkle” With Love Josefine
Casall

Casall har sedan 1984 varit pionjärer inom sportmode och hemmaträningsredskap med fokus på kvalitet, design och innovation. Varje kollektion skapas med ledorden att ge kvinnor självförtroendet att prestera, både på träningen och i vardagen. Genom att utveckla plagg och redskap som kombinerar funktionella egenskaper och hög modegrad visar Casall att du aldrig behöver kompromissa med vare sig stil eller funktion.

BLOMDAHL – Feelgood jewellery

Blomdahl grundades 1985 med ett tydligt syfte: att människor som ville ta hål i öronen eller bära smycken inte skulle behöva riskera hälsan för skönhetens skull. Vi utmanar inte huden - vi anpassar oss till den. Denna smyckesfilosofi kallar vi för hudtänksamhet - omtanken om huden. Alla ska kunna bära smycken varje dag, till och med om du har nickelallergi. Därför går vi längre än de flesta och bryr oss extra mycket om detaljer som gör stor skillnad. Från material som är snälla mot huden, till ansvarsfull tillverkning och kvalitet som håller för det liv som du vill leva. Vi är så noggranna i det vi gör att alla, även du med hud som behöver extra omtanke, kan använda smycken från Blomdahl.

Dahléns

Dahléns är ett miljömedvetet familjeföretag som drivs i tredje och fjärde generation. Vi tillverkar företagskläder såsom kavajer, kjolar, byxor, västar, blusar och skjortor mm. Vi har en kombinerad tillverkning i Sverige och Baltikum. Mottot är att ingen order är för liten eller för stor, alla ska kunna få sin egen personliga profil, i bästa tänkbara kvalité. Med egen designavdelning och produktion i Sverige kan vi enkelt ta fram det våra kunder efterfrågar. Förutom specialproduktion har vi ett sortiment som vi lagerför för omgående leverans.

Annica Vallin
Med hållbarhet som ledstjärna alltsedan starten 2008, designar och marknadsförs produkter som är både klassiska och trendiga. Bland håraccessoarer är SUPERSNODDEN en mycket populär och välkänd artikel som finns i ett 200-tal färgkombinationer. Hårklämmor tillverkade av nedbrytbart cellulosa acetat och erbjuder en fantastisk hög kvalitet. Silversmycken tillverkade av återvunnet silver. Vackra kimono sys i ”limited edition” där vi handplockar vackra överblivna tyger från textilindustrin. På så sätt är vi med och bidrar till minskat svinn. Vår mission är att skapa vackra och funktionella produkter inom ett sunt miljöperspektiv. Hög kvalitet ger lång livslängd!
Vi ser fram emot att ses!
Göte David Teko & Tailor Konfektion

Välkomna till Göte David Teko och Tailor Konfektion , Uniformer och kostymer med anor från 1906! Vi ser fram emot att träffa er under Spadagarna. Vi har med oss ett fantastiskt erbjudande till er medlemmar inom Svenska Spahotell. Vår kollektion Repeat älskas av personalen på hotellen! Slitstyrkan , storleksbredden och möjligheten att kunna tvätta i maskin tror vi ligger bakom det! Eller är det den moderna passformen med marknadens skönaste 4-väggs stretch! MEN, det viktigaste av allt är nog att vi idag är längst fram när det gäller miljö och hållbarhet i vår bransch! Missa inte chansen att ta del av ett unikt erbjudande och samarbete med oss på Göte David!

Sleepers

Stig in i en värld av stil med SLEEPERS - där varje steg är ett steg mot en renare planet. Genom att välja våra flipflops väljer du inte bara komfort och stil, du väljer också att minska plastföroreningen i våra hav. SLEEPERS flipflops är inte bara tillverkade för att vara sköna för dina fötter, de är tillverkade med planetens välmående i åtanke. Vi har sagt adjö till engångsplast och välkomnat biologiskt nedbrytbart naturgummi från gummiträdens lövrika skogar. Varje par är skapat med omsorg och expertis av de bästa hantverkarna på Sri Lanka, och vi är stolta över att vara certifierade av Fair Rubber och FSC för vår hållbara tillverkning. Tillsammans kan vi göra skillnad, steg för steg. Med SLEEPERS är varje steg du tar ett steg mot en grönare framtid. Välj stil, välj komfort, välj hållbarhet - välj SLEEPERS.

Food & Beverage
Gånsviks Choklad

Gånsviks Choklad är en småskalig tillverkare av praliner, chokladkakor, gelato & sorbet samt konfektyrprodukter. Vi kan erbjuda allt mellan små chokladkakor, 2 praliners askar till stora 24 bitars askar. Så allt ifrån ifrån välkomstgåvan på rummet till den stora asken för romantikern. Till våra praliner använder vi oss i huvudsak av choklad-couvertyr från Malmö Chokladfabrik - ekologisk & fair trade-märkt, barnsligt god och ren i sitt innehåll, utan onödiga tillsatser. För våra egentillverkade chokladkakor, bean to bar, använder vi bönor som är kommer från små kooperativ världen över där människorna och miljön står i centrum. För oss är pralin och chokladtillverkning kreativitet en lek med färg, form & smak. Det finns ingen smakkombination som inte är värd att testa i en pralin och det roligaste vi vet är när vi utmanas av en kund och förhoppningsvis också lyckas med utmaningen.

7 medaljer i Academy of Chocolate-23
Silver i Pralin-SM-22
Silver i Scandinavian Chocolate Awards-23
Silver i SM i Mathantverk-Glass-23

Tryck & emballage
Nordahl  –  Vi profilerar ert emballage

Med mer än 60 år i branschen har vi på Nordahl mängder med erfarenheter inom butiksemballage & förpackningar till alla typer av företag. Vi kommer under SPA-dagarna visa ett urval av snygga påsar, kassar, kartonger, band, silke, etiketter och mycket mer. Låt dig inspireras och passa på att tala med våra duktiga rådgivare för att ihop med dem ta fram snygga påsar & förpackningar som lyfter ditt varumärke. Vi har även ett stort utbud av e-handelsemballage och produktförpackningar och kan hjälpa dig att hitta de bästa förpackningslösningarna för ditt företag. Vi är stolta över att kunna motsvara våra kunders högt ställda förväntningar vad gäller priser, service, kvalité och leveranstider. Välkommen att upptäcka vad vi på Nordahl kan göra för ditt företag!

 

Datasystem, bokningsverktyg
VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

cWatch

cWatch är nästa generationens kommunikationsverktyg som ökar er effektivitet och kundnöjdhet. Genom att tala in ett röstmeddelande i klockan omvandlas det till ett textmeddelande. Detta meddelande skickas till en specifik person eller till en utvald grupp. Genom att placera en cPanel på exempelvis en receptionsdisk kan gästen kalla på personal genom att trycka på panelen, som direkt sänder meddelandet till utvalda klockor. cWatch effektiviserar ditt team och hjälper dig att hålla en hög kundnöjdhet.

TAC IT Nordic

Det finska IT-företaget Tac IT Nordic tillhandahåller ett ledande och toppmodernt bokningssystem. Tjänsten koordinerar bl a reservationer, fakturering, presentkort, personalschema, återförsäljare, bordsbokning och hantering av kundrelationer. Genom att samla alla resurser på ert SPA får ni ekonomisk vinning. Bokningssystemet garanterar ökad affärsnytta och effektivitet samt erbjuder flera tillägg som e-handel, Facebook-bokningar, kampanjhantering och digitala login-lösningar. 

Ngager

Vi är ett kommunikationsverktyg för att bygga medarbetarkultur. I systemet lägger man upp pre- och onboarding för att medarbetaren snabbt och effektivt ska känna sig trygg och välkommen in i sin nya roll. Lättillgängligt utrymme för gemensamma dokument, checklistor, rutiner, utbildningar mm. Man kan känna sina medarbetare på pulsen genom pulsmätningar dagligen, per vecka, per månad eller per år. I systemet finns även en visselblåsare, handlingsplan för att nå uppsatta mål, chatfunktion samt ett intranät. Medarbetaren använder sig av appen via mobilen och har på så sätt tillgång till systemet 24/7.

Tegra

Tegra Sweden jobbar med affärssystemlösningar och kassasystem, speciellt inriktade mot SPA och Hospitalitysektorn. Våra helhestslösningar hjälper kunderna med allt från bokningar till RFID-system för skåp och utcheckning. Allt bygger på modern tekonologi från Microsoft och LS Retail. Under de senaste åren har vi växt till en av de största aktörerna inom mjukvara för SPA-sektorn på Island. Vi hjälper våra kunder att modernisera och effektivisera sina processer så att de kan fokusera sig på det som är viktigast - gästen och upplevelsen!

Personalkollen
Personalkollen är marknadens ledande personal- och lönesystem inriktade mot hotell- & restaurangbranschen samt retail. I systemet ingår funktioner för tidrapportering, schemaläggning, lönehantering, drickshantering, analys, app för personal och meddelandefunktion. Vi har förenklat löneprocessen och gjort den helt fri från manuell hantering. Tack vare vår analysfunktion samlas alla viktiga nyckeltal på ett och samma ställe. Dessa viktiga insikter ligger sedan till grund för att optimera schemaläggningen och på så sätt öka lönsamheten. De anställda ser sitt schema, lönespecifikation och dricksbesked direkt i appen. Inte nog med det så har vi samlat alla viktiga dokument gällande din personal på ett och samma ställe. Allt för att det ska vara lätt att göra rätt! Gör som tusentals andra, spara tid och pengar med Personalkollen!
Inredning, arkitekter
Svanefors - en mjukare värld sedan 1956

År 1956 tog Svanefors form, med ett par vävstolar i kvarnen i Torestorp vävdes gardiner. Eftersom vattnet hette Svansjö, upphovsmakaren Svanhäll och verksamheten tog hjälp av forsen, blev Svanefors ett naturligt namn. 

Vi vill att alla ska hitta något speciellt hos oss, en personlig favorit helt enkelt. Därför strävar vi efter ett brett och välkoordinerat sortiment – från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem – nämligen svensk design. Våra textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum. Tanken är att skapa en helhet och ta fram inredningsdetaljer som matchar och kompletterar varandra. Och allt ska ha den speciella känslan som är Svanefors signum – naturlighet och enkelhet. Så har vi jobbat sedan starten år 1956.

W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag. 

Friskvårdsutrustning
Nutrilight

Upptäck kraften i ljus för att optimera din hälsa med Nutrilight! Vi är ledande inom Sveriges rödljusterapibransch och erbjuder vetenskapligt dokumenterade produkter som stärker ditt immunförsvar och främjar optimal cellfunktion. Genom att kombinera den senaste tekniken med vetenskapligt beprövad kunskap levererar vi ljuslösningar utöver det vanliga.Vårt sortiment omfattar inte bara rött ljus, utan även ljus i det nära-infraröda spektrat för att ge dig en heltäckande upplevelse av ljusbehandling. Med Nutrilight tar du ett steg närmare att uppnå din optimala hälsa och välmående. Besök oss i vår monter och upptäck alla våra produkter och även vår senaste produktlinje - Blackline - världsunik och framtagen av Fredrik Paulún. Utforska våra produkter idag och låt ljuset guida dig mot en strålande framtid!

Kryoterapi

Välkommen till vår monter och låt oss introducera dig för framtiden inom välbefinnande. Med våra banbrytande maskiner - Insculpt Face, Insculpt Chair och Kryokammaren - tar vi din verksamhet till nya höjder av framgång och innovation. Med Insculpt-serien befinner du dig i teknikens absoluta framkant. Dessa avancerade maskiner erbjuder ett brett spektrum av behandlingar för skönhet, välbefinnande och en hälsosam kropp. Från fettreducering till naturligt ansiktslyft, våra Insculpt-enheter ger dig verktygen för att leverera enastående resultat till dina kunder. Utforska sedan vår Kryokammare - en banbrytande lösning för kroppens återhämtning och revitalisering. Genom att använda kyla för att främja snabbare läkning och förbättrad prestation, tar vår Kryokammare din skönhetssalong till en helt ny dimension av kundvård. Besök Qryos monter för att upptäcka hur våra innovativa maskiner kan hjälpa dig att framtidssäkra ditt spa och skapa en oöverträffad upplevelse för dina kunder. Tack för att du är här!

FEELGOOD OXYLOUNGE

Ett helt nytt koncept som passar överallt där det finns en plats för avkoppling, revitalisering och regeneration. Vi hjälper dig att skapa din "Skogsluft SPA", oasen för just dina önskemål och målgruppens behov. Somatovitalterapi härmar naturens fotosyntes och dess hälsofrämjande effekter kan mätas med HRV(heart rate variability). Baserat på den omfattande indikation för individens hälsostatus genererar programmet individuella andningsverktyg för mer energi och psykisk välbefinnande samt en individuell harmoniseringsfrekvens för att främja optimal bioenergetisk balans i kroppen. Somatovitalterapin kan även kombineras med skogens läkande eteriska oljor.

FEELGOOD OXYLOUNGE:

 • djup avslappning och återhämtning

 • mer prestanda och uthållighet (NADA och WADA godkänt)

 • aktiverar och stödjer kroppens egna självläkande krafter

 • kan minskar kroppens åldrande

 • snabbare regenerering efter träning, ansträngning och sjukdom

 • bättre koncentration och motivation

 • främjar återhämtande sömn

Nordic Shapestore

Västvärlden har äntligen fått upp ögonen för nyttan av rollmassage, detta är en kritikerrosad behandling som är naturlig, smidig  och framförallt oerhört effektiv. Rollmassage gör underverk för såväl utseende som välmående och med en maskin på plats kan man briljera med behandlingar utöver det vanliga! Nordic Shapestore som varit ett decennium före sin tid på den skandinaviska marknaden erbjuder högkvalitativa rollmassage-maskiner för både kommersiellt och privat bruk. Hos oss kan man köpa, leasa eller hyra maskiner. Välkommen till vår monter för att få mer info och givetvis prova på att rolla!

Doftprodukter
Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

Uniscent

Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av kvalitativa doftprodukter och tjänster som förhöjer den totala gästupplevelsen och kundnöjdheten. Vår vision är att vara marknadsledande inom doftmarknadsföring i Skandinavien. Syftet med doftmarknadsföring är dels att förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen, dels att skapa varumärkesdifferentiering. Det är ett sätt att betona vilka ni är. Även en subtil doft kan ge ett kraftfullt intryck. Kunderna ska känna igen er doft som en del av varumärket och känna sig hemma när de känner doften. Det är ett effektfullt sätt att stärka relationen till era kunder och få dem att återvända. Våra doftsystem och dofter kommer från ScentAir som är världsledande inom doftmarknadsföring.

Stockholms Doftfabrik

Stockholms Doftfabrik erbjuder doftsättning av rum och miljöer med doftmaskiner samt tillverkning av doftprodukter på Private Label som doftljus, doftpinnar och rumspray. Vi skapar oförglömliga kundupplevelser och unika doftprodukter enligt önskemål och förfrågan. Genom att kombinera vår expertis inom doft, kvalitet och innovation med våra kunders vision och kreativitet resulterar det i doftprodukter av hög kvalitet som stärker kundernas varumärke och förhöjer den totala kundupplevelsen.

WASHOLOGI
WASHOLOGI är ett svenskt varumärke med ett brett urval av moderna hållbara klädvårdsprodukter. Sortimentet är skräddarsytt för den moderna människans alla olika behov samt närproducerat med omsorg och noggrannhet i vackra Fjällbacka.
Pool, bad, dusch, bastu
Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Vattenbutiken

Vi tillhandahåller bl a Swimmingpool i paketlösningar men även med nyproduktion och renovering med egen personal. Pooltillbehör från alla marknadsledande varumärken. Pool- och spakemikalier från Delphin, Delphin Spa, Nitor, Nitor Spa samt Aqua Finesse. Spabad och Swimspa från Wellis. Spafilter från marknadsledande Darlly. Sim/Semesterprodukter från ARENA, SPEEDO, TYR,  Swimcoach och Zoggs. Relaxprodukter.

HEWI

HEWI tillverkar tillgänglighetsprodukter och tillbehör för hotell, SPA samt kontor. Produkterna passar såväl mindre badrum som offentliga toaletter. HEWI tillhandahåller en stor mängd olika produkter; exempelvis krokar, toalettpappershållare, pappersautomater, armstöd, grepp och fällbara säten. HEWI tillhandahåller även måttbeställda tvättställ. Vidare. Våra produkter finns i en mängd olika kulörer för att matcha din inredning.

Sanova

Sanova har produkterna för att skapa en helhetskänsla för badrummet och Wellness-avdelningen. Rätt produkter och rätt belysning ger dina kunder den perfekta upplevelsen hos dig.

Kakelspecialisten

Kakelspecialisten, en komplett kunskapspartner och leverantör av byggtekniska lösningar, upplevelsesystem och keramiska ytskikt till pooler, wellness & spa-anläggningar. Vi finns för att arkitekter, inredare, byggherrar m.m. ska föreskriva byggkeramik till sina byggprojekt är att vår bransch inspirerar och rådgör dem till en unik spa-anläggning.

Steelpool

I över två decennier har vi på Steelpool tillverkat spapooler av svenskt stål. Ett arbete vi är stolta över och som gör oss till en av de första i branschen att forma vatten med stål. Vi har inga standardmodeller, istället skapar vi en spapool som förhöjer din unika miljö och överträffar dina förväntningar. Med oss på Steelpool får du dessutom en spapool som håller toppklass år efter år – och som kräver minimalt med underhåll. Upptäck fördelarna med stål och låt oss göra verklighet av dina visioner.

Swimtec

Med fokus på vattenrening levererar vi skräddarsydda lösningar för er badanläggning.
Framgångsrikt fortsätter vi att leverera, installera samt utföra service till offentliga bad och SPA anläggningar runt om i landet. Med personlig service, bred kompetens och lång erfarenhet strävar vi efter att bli er självklara partner.

EnviroProcess

SAUNA, SPA, WELLNESS & RELAX Planerar ni att skapa en unikt spaupplevelse för era gäster? Vill ni skapa ett mindre spaområde? Eller ni kanske planerar att bygga det fullskaliga spaprojektet? Oavsett vad, vi har idéerna och den rätta lösningen för ert unika projekt - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Unidrain

Väggnära golvbrunnar till ert duschutrymme. Såväl i hotellrummets duschplats samt i relaxens duschutrymmen. Sedan introduktionen av Unidrain har arkitekter, fackfolk och andra med känsla för inredning och stil visat uppskattning av Unidrain och dess enkla stilrena design. Unidrain har vunnit ett flertal designpriser med sina designserier ClassicLine och HighLine. Golvavloppet kan måttanpassas till våtrummets längd och passar därmed perfekt till dushutrymmen med flera duschar i rad. Då de placeras mot vägg underlättar de dessutom rengöring av duschutrymmet.

Harvia - Relaxing Moments & Natural wellbeing

Sedan Harvia grundades av Tapani Harvia 1950 har företaget vuxit ut till en internationell bastu- och spaleverantör. Vi har allt som behövs för din bastu. I en Harvia-bastu förenas naturens grundelement – trä, sten och vatten – i en avslappnande oas av välbefinnande. Bastubadande är en genomgripande upplevelse där du kan njuta det naturliga välbehaget i den finska bastutraditionen.

SaunaSweden

SaunaSweden är en komplett leverantör av bastuprodukter. Vi innehar generalagenturen för ett flertal märken. Genom att kombinera traditionell skandinavisk bastukultur med modern innovation erbjuder vi ett brett utbud av bastulösningar för att tillgodose alla behov och önskemål. Inspirerade av den djupa bastutraditionen i Skandinavien strävar vi efter att erbjuda produkter av högsta kvalitét. Med vår expertis och passion för bastu vet vi hur vi ska skapa en atmosfär av total avkoppling och välbefinnande.

Träning
Qicraft/Technogym

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Qicraft är officiell och exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige.

Fitness Brands

Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning till gym och träningsanläggningar. Med över 30 års erfarenhet och kunskap erbjuder vi våra kunder unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhets specifika behov och förutsättningar. Fitness Brands har bredden att leverera all interiör för en hållbar anläggning – det gäller allt från golv, inredning av omklädningsrum, reception och loungeutrymme till träningsutrustning och alla typer av träningstillbehör.

Casall

Casall PRO har nästintill 40 års erfarenhet inom gym- och träningsindustrin och har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004; ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella fitnessvarumärken. Vår kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design.

Service
LEVEL

Vi erbjuder en komplett portfölj av produkter och tjänster inom bland annat lås, passersystem,dörrautomatik, nödutrymning, porttelefoni, kamerabevakning och olika larmfunktioner för person och fastighet. LEVEL är även specialiserade på integrerade säkerhetslösningar.