Tävla & vinn spaupplevelser och härliga spaprodukter!

Tävlingar
Presentkort på en spaupplevelse - tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som var med och tävlade om ett presentkort på en spaupplevelse! Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Mirjam Jansson och Emma Ivsjö, som får varsitt härligt presentkort.

Exklusivt hudvårdskit från Murad - tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som var med och tävlade om ett "Get glowing starter kit" från Murads serie "Resurgence" från Murad Medical Spa som marknadsförs av Spa Supply. Kitet innehåller; Age-Balancing Night Cream, Renewing Cleansing Cream, Age-Diffusing Serum och Renewing Eye Cream.  Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Anna Fjällberg, som får paket på posten.

Årets bästa julkalender från Babor - tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som var med och tävlade i denna omåttligt populära tävlingen om årets bästa julkalender från Babor! Julkalendern innehåller en 24 dagars ampullkur med vårdande ingredienser för bästa hudvård av ansiktet i form av rengöring, återfuktning, cellreperation och anti-age. Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Katarina Hvittfeldt och Christina Bengtsson, som får varsin eftertraktad kalender.

Ekologisk hudvård från Esse Organic Scincare - tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som var med och tävlade om ett hudvårdskit från ekologiska hudvårdsmärket Esse Organic Scincare. Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Cecilia Cicci Emanuelsson, Anna Moe och Anette Jönsson, som får varsitt hudvårdskit.

Ekologisk hudvård från Caudalíe - tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som var med och tävlade om ett härligt doftljus från franska ekologiska märket Caudalíe. Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Gunilla Egelstad, som får ett hudvårdskit för ansikte, händer och läppar.

Spavistelse på Hooks Herrgård - tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som var med och tävlade om en lyxig vistelse för två personer på vackra Hooks Herrgård i samband med deras stora spainvigning 27-28 september?! I vinsten ingick: Afternoon teabuffé med dryck, visning av spa, fördrink, trerätters middag med utvalda viner, underhållning, övernattning och frukostbuffé samt tillgång till Spa & Fitness innan hemresa. Det blev Mariette Lindahl i Vetlanda som tillsammans med en vän får njuta av detta!

Make-up palett från BareMinerals - tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som var med och tävlade om en exklusiv palett "Ready to go" med mineral make-up från BareMinerals. Tävlingen är avslutad och vi säger varmt grattis till Ulrika Andersson Kahlman och Ida Arvidsson som får paket på posten!

Décleor - tävlingen är avslutad!

Tack alla ni som var med och tävlade om ett exklusivt travelkit från franska hudvårdsmärket Decléor. Tävlingen är avslutad och vi säger varmt grattis till My Thulin och Emil Göthlin som får njuta av dessa härliga produkter!

Skyn Iceland - tävlingen är avslutad

Tack alla ni som var med och tävlade om ett ekologiskt hudvårdskit från Skyn Iceland. Vinnare blev: Camilla Thåström.

Cowshed - tävlingen är avslutad

Tack alla ni som var med och tävlade om ett härligt doftljus från brittiska spamärket Cowshed. Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Marie Zander, som får ett doftande paket på posten.

Babor - tävlingen är avslutad

Tack alla ni som var med och tävlade om ett ekologiskt hudvårdskit från Skyn Iceland. Tävlingen är avslutad och vi säger stort grattis till Pia Persson i Ulricehamn, vår mycket glada vinnare som får njuta av Babors härliga produkter!