Tid för kärlek

Tid för kärlek
Hooks Herrgård - Spa deluxe

Unna dig och någon du bryr dig om den ultimata spaupplevelsen. På spapaket deluxe för två bor ni en av herrgårdens sviter och bjuds på mousserande vin och fruktfat vid ankomst. Ni lånar badrock och tofflor och möter upp er spaterapeut i behandlingsavdelningen. Behandlingarna utförs i ett av våra VIP-rum, där ni kan njuta av vår horisontaldusch och massage i en duobehandling. I spasviten serveras frukt och mousserande vin. Efter behandlingen är ni välkomna att koppla av i vilorummet eller i vårt spa. På kvällen serveras en smakfull trerätters middag i herrgårdens nyrenoverade restaurang. Efter en god natts sömn i Carpe Diem-sängar väntar vår kravmärkta frukostbuffé innan fler sköna aktiviteter i spat lockar. Pris fr 4050 kr/person.

Hotell Mossbylund - Spalyx i Svit

Ni bor i en av våra sviter, en flaska mousserande vin och tryfflar finns redo för en avkopplande stund på rummet. Duobehandling i vårt spa, massage i kombination med aromabad eller en parmassage. Till kvällen serveras trerättersmiddag, ni väljer själva från vår á la carte meny och efter skön sömn serveras frukost. Pris fr 5540 kr för två personer.

Torekov Hotel - Långhelg

Kom till sköna Torekov på fredag, njut av två sköna nätter i dubbelrum, goda frukostbufféer, Bistrons lunchbuffé på lördagen, smakfulla trerätters middagar på kvällarna, entré till spa, gym och yoga. Pris fr 3195 kr/person.

Varbergs Kusthotell - helglyx

Helglyx passar perfekt för dig som vill inleda lördag eller söndagsskvällen med avkoppling på spa, njuta av kvälles varmrätt från vår supémeny och sedan avsluta vistelsen med en härlig heldag hos oss med spa, träning och relax. Ankomst endast lördagar och söndagar. Pris fr 2398 kr för två personer.