Jobba på Spa

Nedan visas lediga jobb på våra anläggningar.

Hagabadet

Massörer & hudterapeuter
Har du magi i dina händerna? Gillar du att ingå i en arbetsgrupp? Gillar du att hjälpa och guida gäster till ett friskare och helare liv? Gillar du att vara en del i en större helhet?

Hotel Tylösand

SOMMARTIDER HEJ HEJ!
Dags att söka till sommarsäsongen 2020 på Hotel Tylösand

Hotel Tylösand

Hudterapeuter & Massörer
Vi söker hudterapeuter som vill jobba extra hos oss.

Skepparholmen

Skepparholmen Nacka söker spamassör
Skepparholmen Nacka har ett unikt Spa för kropp och själ 20 min från Stockholm. Som det spahotell vi är beläget mellan hav och sjö kretsar mycket kring vatten, våra värdeord är H20, Härligt, Hållbart, Omtänksamt. Sedan vårt Spa byggdes om och ut år 2013 har Skepparholmen Nacka vuxit starkt. Därför söker vi nu fler Spamassörer.

Skepparholmen

Skepparholmen Nacka söker hudterapheut
Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Skepparholmen Nacka ingår i föreningarna Svenska Spahotell och i Svenska Möten. Välkommen med din ansökan!

Färna Herrgård och Spa

Spa- och Hudterapeuter
Färna Herrgård & Spa är beläget i vackra Bergslagen. Nu söker vi två spa- och hudterapeut på 70 % till vårt mysiga spa. Tjänsterna är föräldrarvikariat.

Strömstad Spa & Resort

Hudterapeut 75%
Quality Spa & Resort i Strömstad söker en noggrann, positiv och kreativ hudterapeut till Decléor Aroma Spa Strömstad.

Loka Brunn

Spa-/Hudvårdsterapeut
Vi söker dig som är spa- alt. hudterapeut för timanställning under framförallt kvällar och helger. Du ska ha utbildning som är godkänd enligt branschens krav samt erfarenhet av liknande uppdrag.
1 2