Jobba på Spa

Nedan visas lediga jobb på våra anläggningar.

Hotel Tylösand

UTESÄLJARE
Vill du få möjligheten att växa och utvecklas inom försäljning i ett företag med ett starkt varumärke? Har du en god kommunikativ förmåga och gillar att skapa, vårda och utveckla långvariga kundrelationer? Då är rollen som utesäljare mot konferens och event hos oss på Hotel Tylösand något för dig!

Färna Herrgård och Spa

Spa- och Hudterapeuter
Färna Herrgård & Spa är beläget i vackra Bergslagen. Nu söker vi två spa- och hudterapeut på 70 % till vårt mysiga spa. Tjänsterna är föräldrarvikariat.

Skepparholmen

Skepparholmen Nacka söker receptionschef
Vill du bli ny receptionschef med ansvar för värdskap och vår spindel i nätet i dagliga driften? Din insats får våra gäster att längta tillbaka! Skepparholmen Nacka växer starkt inom både konferens och spa men även inom träning. Vi söker en Receptionschef med ansvar för både reception och konferensservice och daglig drift beträande hela anläggningens samlade erbjudande.

Hotel Tylösand

SERVITÖR/SERVITRIS
Just nu söker vi både extratjänster och heltidstjänster som servitör/servitris.

Hotel Tylösand

BARCHEF
Vi söker nu en barchef till Bar Tylöhus som är vår Cocktailbar.

Hotel Tylösand

BARTENDERS
Vi söker nu bartenders till Hotellets barer.

Hotel Tylösand

RECEPTIONSCHEF
Som Receptionschef ansvarar du för att leda arbetet i receptionen och säkerställa att våra gäster får en förstklassig service och hög kvalitet. Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete i ledande befattning.

Hotel Tylösand

SOMMARTIDER HEJ HEJ!
Dags att söka till sommarsäsongen 2019 på Hotel Tylösand
1 2