Starby Spa, Hotell & Konferens

Vi är en familjeägd verksamhet som strävar efter att ge våra gäster en personlig och högkvalitativ upplevelse. Vi tror på att skräddarsy paketerbjudanden för både konferensgäster och weekendgäster. Med fokus på gastronomiska upplevelser och en helhetsupplevelse. Den inkluderar allt från avkopplande spa-behandlingar till lugna omgivningar vid Vätterns östra strand. Boka spapaket här.

Starby Spa, Hotell & Konferens är vackert beläget i Vadstena som ligger vid Vätterns östra strand i Östergötland, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Vi vet att när ni njuter av fantastisk mat, härliga upplevelser och lugna miljöer så blir mötet mellan människor mer givande, kreativt och effektivt. Möten som inspirerar och motiverar.

'1.100 kvm ren njutning'

På Starby Spa kan du uppleva en oas av lugn och avkoppling med ett brett utbud av wellness-faciliteter. Doppa dig i bubblor i vår stora pool med champagne-effekt, eller låt kroppen slappna av i vår massagepool. Låt vår aromabastu omfamna dina sinnen med utsökt doft, eller njut av tvagning i vår ångbastu.

Vår finska bastu och fotbad ger dig en härlig och avkopplande upplevelse. Medan vårt vilorum är en perfekt plats att koppla av och släppa tankarna. Vi erbjuder även behandlingsytor, gym och eldrum inomhus. Utomhus kan du njuta av två varma källor, en uppfriskande utomhusdusch och ett kallbad som hjälper till att revitalisera kropp och själ.

Paketerbjudanden

Hos oss på Starby Spa har vi ett brett utbud av paketerbjudanden som gör din vistelse extra speciell. Sätt guldkant på vardagen med vår lyxiga avkopplingspaket, eller njut av en smakfull middag tillsammans med någon du håller kär.

För en aktiv och spännande vistelse i Vadstena, välj vårt paket med utomhusaktiviteter. Här får du upptäcka allt som området har att erbjuda. Skäm bort någon du tycker om med vår romantiska paket. Eller unna dig själv ett avbrott från vardagen med vårt wellness-paket. Oavsett vilket paket du väljer, kan du räkna med att njuta av förstklassig service och en oförglömlig upplevelse på Starby Spa.

Besök vår hemsida Läs mer om vårt spa Alla våra spapaket Boka dagspa Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Starby Spa, Hotell & Konferens
BUBBEL & BABBEL
1595 kr/person
(ordpris 2080 kr/person)
Letar du efter ett spapaket för ett kompisgäng? Vi har satt ihop ett paket för en lyckad möhippa eller svensexa. Luta er tillbaka med ett glas bubbel och babbla med vännerna i en av spats härliga pooler.
Starby Spa, Hotell & Konferens
GOURMET
2595 kr/person
(ordpris 3260 kr/person)
En gourmetweekend på Starby Spa är en frestelse för alla sinnen! Är ert sällskap riktiga foodies så har ni kommit helt rätt! Hos oss får ni exklusiv smakupplevelse blandat med kärlek från våra prisbelönta kockar.
Starby Spa, Hotell & Konferens
GULDKANT
2195 kr/person
(ordpris 2730 kr/person)
Sätt extra ‘guldkant’ på vardagen för att checka in redan klockan 14.00 och njut av spa med både bubbel & den härliga charkbrickan. Avnjut en trerätters middag utifrån säsongens variationer och övernattning i sköna sängar.
Se alla erbjudanden