Nyårsfirande på spa

Nyårsfirande på spa
Dalecarlia - Dalarna

Vårt populära Nyårsfirande är något utöver det vanliga. Fira in det nya året i härlig Dala-atmosfär i vackra Tällberg. Upptäck nya smaker och låt Siljans storslagna vyer förföra dig. Vårt nyårspaket omfattar två dygn med välkomstskål, femrätters supé, fyrverkerier och bubbel vid tolvslaget på nyårsafton samt en trerätters middag och frukost.

Frösö Park - raketfri nyår

Nyår är en dag vi längtar efter, men för många av våra lurviga bästa vänner är det inte lika rogivande. Frösö Park ligger bredvid Östersunds flygplats vilken är en fyrverkerifri zon. Det gör att du och din bästa vän kan njuta och koppla av hos oss lite extra. Från 2195 kr/person

Hooks Herrgård - Småland

Hooks nyårshelg bjuder på alla möjliga härligheter, såsom afternoon tea med scones, marmelader och ostar, sötsaker i mängder och mousserande vin med canapé och ostron, en helt fantastisk nyårsmeny med tillhörande drycker. Senare på kvällen är det mingel och pianobar med Kalle Lönn i herrgårdens salonger, där vi skålar in det nya året i champagne och äter vickning innan festen fortsätter.

Loka Brunn - Bergslagen

Fira in nya året i Loka Brunns vackra miljö beläget i trolska Bergslagen. Upplev god mat och dryck serverad med kärlek till fantastiska smaker, bo kungligt och njut av sköna spaupplevelser på den exklusiva spaavdelningen. 

Sankt Jörgen Park - Göteborg

Fira in det nya året med en riktigt lyxig nyårsafton på Sankt Jörgen Park. Med vårt nyårspaket New Year’s Magic får du en magisk nyårsupplevelse med spa, bubbel, femrätters middag och en hotellövernattning. Boka vårt populära nyårspaket och ge dig själv allt du behöver för ett oförglömligt avslut på 2023!

Selma Spa - Värmland

Med vårt nyårspaket får du välkomstmingel, fördrink och 5-rättersmiddag med noga utvalda drycker. Allt i äkta nyårsanda! Utöver mat i en härlig atmosfär väntar underhållning efter middagen och sedan kan du tillsammans med ditt sällskap skåla in det nya året vid tolvslaget. Njut av vickning innan huvudet landar på kudden inpå småtimmarna. Pris fr 4356 kr per person.

Skepparholmen Nacka - Stockholm

Varmt välkomna till årets nyårsfirande på Skepparholmen Nacka och avsluta ditt 2023 med avkoppling och god mat. I vårt fullmatade nyårspaket får du slappna av i vårat spa, avnjuta en 5-rätters nyårssupé, övernatta en natt i skärgården följt av en god frukostbuffé dagen efter. Samla nära och kära och fira in det nya året hos oss.

Stenungsbaden - Bohuslän

På Stenungsbaden omvandlar vi vårt spa till en nyårsfest som du aldrig tidigare upplevt det. Glitter, ballonger, tända ljus och en DJ som spelar sköna beats hela kvällen.4 timmar spa mellan 21:00 – 01:00. Lyxig, uppfriskande sheetmask. Basturitual med eteriska dofter, kallbad i havet och härliga bastusittningar mellan 22:00-23:00. Tillgång till vår havsbastu fram till 23:00.

Strömstad Spa - Bohuslän

Nyårspaketet för 2023 är klart! Välkommen att fira ett glittrande nyår på Rivieran fast ”hemma” i Bohuslän! Om du vill få en riktig feelGOOD avslutning på 2023 och en skön livsnjutarstart på det nya 2024 rekommenderar vi att ta med dig familj och vänner och fira med vårt 2-dagars nyårspaket.

Torekov Hotel - Skåne

Avsluta året på skönaste sätt, i varm atmosfär med naturen nära. Dagen före nyårsafton anländer du till hotellet och får njuta av eftermiddagsfika, värmande spa och en trerätters närodlad meny i Bistron. På nyårsaftons kväll firar vi med en festlig femrätters supé och livemusik i Bistron. Avrunda vistelsen med nyårsdagsbrunch och en  promenad längs med havet, innan du far hemåt över Bjärehalvöns kullar. En avkopplande och mycket njutningsfull början på det nya året! Pris fr 6295 kr/person.