Evenemangskalender

Här tipsar vi om härliga upplevelser som äger rum särskilda datum.
Juli 6-7. Smådalarö Gård Hotell & Spa - Golf & yoga retreat

Välkomna till Jenny Hagmans golf & yoga retreat för tjejer på Smådalarö Gård Hotell & Spa! Den 6-7 juli bjuder vi in till en helg fylld med golf, yoga, avkoppling och matupplevelser.

Juli 17. Hotel Tylösand - Molly Sandén

En av Sveriges största artister kommer garanterat att skapa högtryck på Solgården onsdagen 17 juli. Vi talar såklart om Molly Sandén, som med över 900 miljoner streams på Spotify, fem studioalbum, mängder med platinasinglar och priser i ryggen har befunnit sig i toppen av svensk popmusik i snart 15 år.

Sept 7. Sankt Jörgen Park - Vinfest

Vinfest 2023 blev en succé, och vilka är vi att ändra ett vinnande koncept? Den 7 september 2024 är vi tillbaka med Vinfest! I sensommarens glimmer bjuder vi in till vår minifestival i resortmiljö. Dagen är fullpackad med livemusik, fantastisk mat, tävlingar och föreläsningar – och självklart sjukt mycket gott vin.

Okt 4-6. Storhogna - Tjejhelg

Tjejhelg betyder tid för umgänge, njutning, skratt, fjällandskap och härliga mat- och spa-upplevelser. Under helgen fyller du inte bara på med massor av må-bra feelings utan du kommer även få en rejäl dos med ny inspiration och fjällenergi.

Okt 12. TanumStrand - Bohusläns Bästa

Bohusläns Bästa är trailloppet som tar dig från idyllen Havstenssund via Tjurpannans vilda klippor till skön after run på TanumStrand. 22 magiska kilometrar över rosa granit, små mysiga stigar och bryggor väntar på dig.

Nov 2-3. Stufvenäs Gästgifveri - Mord på Gästgifveriet

En komisk och spännande pusseldeckare på gästgifveriet, framförd av professionella skådespelare. Du befinner dig i händelsernas centrum, där du deltar så mycket eller så lite du vill, och alltid i rollen som dig själv.

Nov 22-24. Torekov Hotell - Yogaretreat med Ewa Hagert

Detta är ett retreat för dig som längtar efter avkoppling och att riktigt få skämma bort dig själv, både kroppsligt och mentalt. En hel härlig helg på Bjärehalvön, med yoga, spa, naturupplevelser och god mat.