Evenemangskalender

Här tipsar vi om härliga upplevelser som äger rum särskilda datum.
April 15. Vadstena Klosterhotel - Historisk champagneweekend

Vi kommer att ta med er på en historisk guidning om hur Champagne har utvecklats med tiden, hur det har blivit att man förknippar Champagne med elegans och dekadens, samtidigt som vi låter er andas in Vadstenas historia, vem var Heliga Birgitta och hur kommer det sig att hon påverkar våra gäster än idag? Kvällens avslutas med en välsmakande fyrarätters middag i Restaurant Munkklostret. Efter middagen bjuder vi in till en alldeles unik upplevelse- en cirka 25 min lång privat orgelkonsert i Klosterkyrkan kl 22.00. 

Maj 12-13. Varbergs Stadshotell & Asia Spa - Stefan Andersson

Teaterkungen - en historisk föreställning i Gustav III:s 1700-tal, där årtalen, händelserna och teaterföreställningarna blir till bitar i ett gigantiskt pussel. Detta pussel av konspirationer, svek och slutligen mord försöker vi lösa med hjälp av sång, musik, humor, mat och dryck under en fantastisk föreställning i vår anrika spegelsal.

Maj 26. Hotel Tylösand - Drop in Vigsel

Ta chansen på Kristi himmelfärdsdag den 18 maj när Tylösands populära vigselkapell, S:t Olofs kapell, i samarbete med Söndrums församling erbjuder möjlighet till drop in vigsel. På plats finns präst, musiker och solist. Familj och vänner är också välkomna och ni får ta med er max 15 gäster. 

Maj 26-28. Loka Brunn - Träningshelg

Vi välkomnar dig till en weekend fylld med träning, inspiration och ny energi. Njut av en härlig helg på fantastiska Loka Brunn med träning med Taudien, föreläsning, spaentré, måltider och övernattning. 

Juli 6. Hooks Herrgård - Diggiloo-premiär

Börja semestern med Sveriges bästa sommarturné hos oss på Hooks Herrgård. Checka in och njut av pulsen, slå dig ner i herrgårdens restaurang och njut av en tidig tvårätters meny med vinpaket innan Diggiloo bjuder in till show ett stenkast bort. För dig med plats i det gröna har vi förberett en picnickorg, som ni tar med er ut i för att breda ut den medhavda filten och knipa bästa platsen.