Evenemangskalender

Här tipsar vi om härliga upplevelser som äger rum särskilda datum.
Jan 17-19. Storhogna - Vasaloppsläger

En unik möjlighet att träna längdåkning med elitåkare som inspirerar dig att bli en bättre längdåkare. På våra Vasaloppsläger finns en eller flera Vasaloppsvinnare på plats som ger sina bästa tränings- och tekniktips inför Vasaloppet och delar med sig av vallatips och kostråd.

Jan 24-26 Selma Spa - skidhelg med ToppHälsa

Tidningen ToppHälsas skidhelg är den perfekta uppladdningen för dig som ska köra Tjejvasan, Vasaloppet eller vill ha en kick-start på längdsäsongen. Lägret är till både för nybörjare och erfarna åkare. Fokus ligger på teknikträning och få till ”aha-upplevelsen” som gör att det känns som du flyger fram i spåret. Du får vallnings- och utrustningsråd samt tips om träningsupplägg och kost från bland andra Christer Skog.

Jan 26. Sankt Jörgen Park - Emma Knyckare

En exklusiv och intim helkväll med Emma Knyckare och hennes hyllade föreställning ”Årets Mama”. Showen börjar kl 20:00 och det finns flera olika paket kvällen till ära, enbart entrébiljett eller en härlig längre stund med show, spa och 2-rätters supé. Så samla vänner eller partner och förbered er på en kväll med extra allt. 

Feb 1-2. Loka Brunn - Yogadagar med Cecilia Duberg

Ett unikt retreat för dig som vill landa och inspireras – både fysiskt och mentalt. Mellan den 1-2 februari guidar Cecilia Duberg dig genom två dagar av stillhet och utvecklande mental träning.

Feb 10-27. Hotell Mossbylund - Spalov

Måndag – torsdag v 7, 8 & 9 kör vi som vanligt vårt populära spalov och välkomnar alla tonåringar. Vi sänker åldersgränsen till 13 år i vårt spa. Vill ni övernatta så missa inte vårt avkopplande dygn med spa, middag och övernattning tillsammans med er tonåring för endast 1350:- per vuxen och 890:- per tonåring.

Feb 29. Loka Brunn - Dancefitness med Malin Watson

Kom  till oss på Loka Brunn lördagen den 29 februari och dansa med Malin Watson, känd från TV-programmet Let’s Dance på TV4! I programmet står bland annat Dance Fitness-pass i Cha-Cha, Samba och Jive samt en föreläsning om vad dansen har betytt för Malin. Inga förkunskaper krävs och ingen partner behövs, ta endast med dina gympaskor och ett glatt humör!

April 24-26. TanumStrand - Yogaheart

Välkommen till en yogahelg mitt i vackra Bohuslän! Här erbjuds du möjlighet till ny energi, återhämtning, yoga och meditation.  Du bor på hotellet granne med havet och mellan klasserna serveras hälsosamma läckra menyer. En inspirerande vårhelg i gott sällskap med andra yogautövare.

Juli 15. Hotel Tylösand - Alphaville

Onsdagen den 15 juli blir det 80-talsfest av den tyngre kalibern. Då står inga andra än de tyska syntlegenderna Alphaville på Solgårdens scen, redo att förvandla Hotel Tylösand till ett digitalt pulserande sommarparty med hitsen som fick klubbarna att vibrera under första halvan av 80-talet.