Evenemangskalender

Här tipsar vi om härliga upplevelser som äger rum särskilda datum.
Nov 22-24. Storhogna - Vasaloppsläger

En unik möjlighet att träna längdåkning tillsammans med eliten som inspirerar dig att bli en bättre längdåkare. På våra Vasaloppsläger finns en eller flera av Sveriges Vasaloppsvinnare på plats. De ger dig sina bästa tränings- och tekniktips inför Vasaloppet samt delar med sig av vallatips och kostråd. 

Nov 29. Varbergs Kusthotell - Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer beger sig i jul ut på en resa runt om i Sverige med sina "Winter Songs". Den 29 november intar hon Arenahallen i Varberg. Vi erbjuder biljett på bästa sittplats (värd 695 kr), övernattning med del i dubbelrum och avslutningsvis vakna upp till en lyxig frukostbuffé.

Dec 5. Varbergs Stadshotell - Kittyoga vintervila

Följ med på en lugnare resa på yogamattan för att samla dig innan julens händelserika dagar. När lugnande andningsövningar, mjukt flöde och en lång guidad meditation står på julbordet. Ett med din LUGN o RO. ALLA är hjärtligt välkomna. 195 kr/person.

Dec 24-25. Frösö Park Hotel - Julfri jul

En oas fri från julfirande för dig som behöver en paus ifrån julbuffén och Kalle Anka. Hos oss kan du njuta utan julpynt, julbord, julmusik, tomte och julklappar. I vårt julfria julpaket ingår en 3-rätters middag istället för julmat. 1 200 kvadratmeter Spa istället för snövit hemma i soffan.

Jan 24-26 Selma Spa - skidhelg med ToppHälsa

Tidningen ToppHälsas skidhelg är den perfekta uppladdningen för dig som ska köra Tjejvasan, Vasaloppet eller vill ha en kick-start på längdsäsongen. Lägret är till både för nybörjare och erfarna åkare. Fokus ligger på teknikträning och få till ”aha-upplevelsen” som gör att det känns som du flyger fram i spåret. Du får vallnings- och utrustningsråd samt tips om träningsupplägg och kost från bland andra Christer Skog.

Feb 1-2. Loka Brunn - Yogadagar med Cecilia Duberg

Ett unikt retreat för dig som vill landa och inspireras – både fysiskt och mentalt. Mellan den 1-2 februari guidar Cecilia Duberg dig genom två dagar av stillhet och utvecklande mental träning.

Feb 29. Loka Brunn - Dancefitness med Malin Watson

Kom  till oss på Loka Brunn lördagen den 29 februari och dansa med Malin Watson, känd från TV-programmet Let’s Dance på TV4! I programmet står bland annat Dance Fitness-pass i Cha-Cha, Samba och Jive samt en föreläsning om vad dansen har betytt för Malin. Inga förkunskaper krävs och ingen partner behövs, ta endast med dina gympaskor och ett glatt humör!