Evenemangskalender

Här tipsar vi om härliga upplevelser som äger rum särskilda datum.
Feb 10-27. Hotell Mossbylund - Spalov

Måndag – torsdag v 7, 8 & 9 kör vi som vanligt vårt populära spalov och välkomnar alla tonåringar. Vi sänker åldersgränsen till 13 år i vårt spa. Vill ni övernatta så missa inte vårt avkopplande dygn med spa, middag och övernattning tillsammans med er tonåring för endast 1350:- per vuxen och 890:- per tonåring.

Mars 25. Arken Hotel - Vinyasa Yoga

En skön eftermiddag med yoga, avkoppling på spa och middag. Sam Aziz håller en klass med Vinyasa Yoga där andningsövningar blandas med mjuka och dynamiska övningar.

April 24-26. TanumStrand - Yogaheart

Välkommen till en yogahelg mitt i vackra Bohuslän! Här erbjuds du möjlighet till ny energi, återhämtning, yoga och meditation.  Du bor på hotellet granne med havet och mellan klasserna serveras hälsosamma läckra menyer. En inspirerande vårhelg i gott sällskap med andra yogautövare.

Jun 28. Varbergs Stadshotell - Yogaretreat

Yogamästarna Ulrica Norberg från Sverige och Tamara Graham från Australien sammanstrålar hos oss och håller ett fantastiskt yogaretreat. Retreatet hålls mestadels på engelska.

Juli 15. Hotel Tylösand - Alphaville

Onsdagen den 15 juli blir det 80-talsfest av den tyngre kalibern. Då står inga andra än de tyska syntlegenderna Alphaville på Solgårdens scen, redo att förvandla Hotel Tylösand till ett digitalt pulserande sommarparty med hitsen som fick klubbarna att vibrera under första halvan av 80-talet.