Evenemangskalender

Här tipsar vi om härliga upplevelser som äger rum särskilda datum.
April 23-24. Vadstena Klosterhotel - Herrgårdshelg med Peder Lamm

Under ledning av antikprofilen Peder Lamm får vi uppleva en exklusiv weekend på anrika Klosterhotellet i Vadstena, fylld av feststämning, tweed, afternoon tea, antikviteter och mycket annat som hör det svunna herrgårdslivet till. Allt inramat av historiens vingslag.

Maj 12-14. Varbergs Stadshotell & Asia Spa - Stefan Andersson

Teaterkungen - en historisk föreställning i Gustav III:s 1700-tal, där årtalen, händelserna och teaterföreställningarna blir till bitar i ett gigantiskt pussel. Detta pussel av konspirationer, svek och slutligen mord försöker vi lösa med hjälp av sång, musik, humor, mat och dryck under en fantastisk föreställning i vår anrika spegelsal.

Maj 27-29. Loka Brunn - Träningshelg

Härlig helg på fantastiska Loka Brunn med träning med Taudien, föreläsning, spaentré, måltider och övernattning. 

Jun 11-12. Hooks Herrgård - Stand Up Golfen

Sveriges roligaste golftävling. Nu har du chans att vara med på en tävling som är något utöver det vanliga, nämligen STANDUP GOLFEN som spelas på Hooks Herrgård den 11 juni. Förutom en kul golftävling, med fint prisbord och allinclusive, avslutas dagen med en standup show med de välkända komikerna Özz Nûjen och Niklas Andersson. Dessutom kommer den amerikansk/svenska golftränaren Chip Mulligan och lär ut sina vansinniga golfmetoder. Det blir skoj om duffar, slicar och hookar men även om dubblar, tripplar och streck. Ingen golfare går säker när dessa tre är på scenen.

Jun 17-18. Orbaden - Champagneprovning

Tillsammans med representanter för champagnehuset Taittinger provar vi utvalda champagner och får samtidigt höra husets spännande historia. I paketet ingår även logi, en 4-rätters middag, tillgång till spaavdelningen och vår stora frukostbuffé

Sept 3-4. Cape East - träningshelg

Träningshelg den 3-4 september 2022 inkl. fika, lunch, middag, träningspass, föreläsning, spa, boende och frukost. Välkommen till Cape East Spa Resort och investera i ditt välmående. Bo intill Torneälven med utsikt mot Finland på Sveriges östligaste fastlandspunkt, som även är känd från Tv-programmet Expedition Robinson som spelades in här sommaren 2020. Njut av ett avkopplande dygn med god mat, rolig träning, inspirerande föreläsning och spabesök. Sabina Dufberg har 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning. Hon är en känd träningsprofil och källa till en hållbar livsstil där träning, kost och mental träning är en del av vardagsglädjen. Med hennes hjälp hoppas vi att du kan hitta inspiration och finna glädje i träningen utan att ge avkall på livets goda.