Vadstena Klosterhotell

Unna dig en magnifik vistelse där avkoppling, lyx och gemenskap är ledorden. På Vadstena klosterhotel kombineras historiens vingslag med modern design och här finns rum för alla slags möten. Bo som Heliga Birgitta i medeltidsstaden som andas mytomspunnen svensk historia, ät middag i munkarnas gamla sovsalar eller avnjut en heldag på spa där du omfamnas av värme och ro. De tjocka väggarna, stengolven och de höga kryssvalven skymtar om hur livet en gång var i klostret. Bo himmelskt, ät dig salig och koppla av i klostermiljö. Vadstena Klosterhotel är den perfekta platsen för alla sorters möten.

Det händer något när du kliver in till vårt nya klosterspa. Här omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus samtidigt som själen har en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta källor som finns både utomhus och inomhus. Här finns också ångbastu samt härliga, stilla ytor i jordnära färger där du kan avnjuta svalkande juicer och färsk frukt. Upplev skönhet inifrån och ut, med balans mellan kropp och själ, under en av många ursköna behandlingar. Varmt välkommen till himmelriket på jorden!

Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
  • saltvattenbassäng
  • ångbastu
  • torrbastu
  • varm källa inomhus
  • jacuzzi utomhus
Urval av behandlingar
  • Massage (klassisk)
  • Ansikts- och kroppsbehandlingar
  • Parbehandlingar
  • Manikyr och Pedikyr
Vadstena Klosterhotel
Fredagsmyspaket
1290 kr/person / person
En upplevelse utöver det vanliga i medeltidsmiljö . Del i dubbelrum, 2-rättersmiddag, frukostbuffé, spaentré & träning, yogapass, lån av badrock & handduk, thé, frukt & juice.
Boka
Eller ring och boka:
0143-130 00
Vadstena Klosterhotel
Romantikpaket
2700 kr/pers / person
Ta med din käresta till pittoreska Vadstena. Spaentre, 80 min parbehandling med mousserande vin under behandling,3-rätters, yogapass, logi och stor frukostbuffe.
Boka
Eller ring och boka:
0143-130 00
Vadstena Klosterhotel
Tidegärdsritualen
2830 kr / person
Njut av en skön spahelg i medeltidstaden Vadstena. I paketet ingår 50 min behandling*, 3 rätters middag, yogapass, logi i sköna sängar och stor frukostbuffé i kungasalen. (*Välj din behandling)
Boka
Eller ring och boka:
0143-130 00
Vadstena Klosterhotel
Romantikpaket guldkant
4000 kr / person
Romantikens rollsroyce paket, detta paket är till er för som verkligen vill unna er något extra tillsammans. Kanske firar ni bröllopsdag? Eller födelsedag?
Boka
Eller ring och boka:
0143-130 00
Se alla erbjudanden