Torekov Hotell

Torekov Hotell ligger på Bjärehalvöns västra sluttning, där vackra bokskogar, urgamla stengärden och fågelrika hedar möter strandängarnas fäladsmarker och långhornade kossor.

Just här är det enkelt att ta ett steg åt sidan och unna sig tid att bara vara. Landa mjukt i hotellets varma japanska utomhuspooler eller med ett glas vin framför brasan i vår mysiga lounge, och njut av den sköna känsla som präglar livet här på Torekov Hotell. Innanför hotellets väggar är livet varmt, ombonat och gott, och här njuter du av vår fina, personliga SPA-avdelning med varmt, helande vatten, skön ångbastu och japanska utomhuspooler.

Efter ett härligt gruppträningspass eller en timme i vårt fina gym väntar en förunderlig relaxavdelning med panoramafönster mot himmel, hav och jord.

Hos oss är det lilla extra en del av vardagen. Naturen och havet är våra närmsta grannar och varje rum och svit har en egen terrass.

I Bistron bjuds du på smaksensationer från Bjärehalvön innan du sjunker ner framför brasan i vår mysiga lounge, lyssnar till den rogivande musiken och vilar ögonen på naturen utanför. Njutning för alla sinnen.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Torekov Hotell
Spaklassiker
1795 kr/person
Varma bad inne och ute, närodlad trerätters från Bjäres bönder, morgonträning ute bland fåren och dignande frukostbuffé. En modern klassiker.