TanumStrand

Allt finns vid strandkanten

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 165 rum, 97 stugor och egen gästhamn. Hotellet, som är öppet året runt, ligger alldeles vid Skagerraks strandkant, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter.

Den bohuslänska miljön är som skapad för bad- och SPAupplevelser. Sommartid besöker tusentals semesterfirare och barnfamiljer TanumStrand för avkoppling, lek och strandbad. Vårt inomhusbad, Stora & Lilla Blå med bassänger, vattenrutschbana och jacuzzi är öppet varje dag året runt. Nya nordiska SPA Horisont erbjuder alla över 15 år behandlingar, SPA ritual och relaxytor med en spektakulär utsikt över Fjällbacka Skärgård.

Skaldjur från våra egna vatten är en viktig del av matupplevelsen i restaurang Latitud 58°. Våra kockar har komponerat en meny baserat på råvaror från nordliga breddgrader. Menyer som passar såväl den mest kräsna av finsmakare som den hungriga barnfamiljen. Sommartid öppnar Pizzeria Udden och uteserveringen Dockside på bryggan.

För företagsgäster har vi konferensrum som passar både små och stora grupper. Eventhallen kallas passande nog för Skagerrak på grund av sin storlek. Är man ute efter middag med underhållning finns här gott om plats för både publik och scen. I Skagerrak finns också funktionsgym och träningssal.

Många som kommer till TanumStrand gör det för att uppleva den natursköna miljön. Året runt fyller vi vår kalender med havsnära upplevelser. Kajak, SUP, utomhusträning, båtturer, ostronskola för att nämna några.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
 • Inomhuspool & utomhuspool
 • Separat badavdelning för barn med vattenrutschkana och utomhuspool
 • Jacuzzi & varm källa
 • Bastu
 • Ljusrum
 • Relaxområde
Urval av behandlingar
 • Ansiktsbehandlingar
 • Massage
 • Kroppsinpackningar
 • Kurbad
 • Duobehandlingar
 • Sparitual
TanumStrand
SPA Vardagslyx
fr 995 kr / person
Unna dig en lyxig vardag i Fjällbacka skärgård. I paketet ingår en natts del i dubbelrum, frukost, trerätters middag och entré till SPA Horisont, bad, gym & träning. Gäller ankomst måndag - torsdag.
Boka
Eller ring och boka:
0525 - 190 00
TanumStrand
Lilla Spa Horisont
fr 1295 kr / person
En övernattning i dubbelrum, Trerätters middag alt buffé (utifrån säsong) SPAtid, Fri entré till Stora & Lilla Blå, Fri entré till våra två gym Lån av handduk, badrock och tofflor ingår.
Boka
Eller ring och boka:
0525-190 00
TanumStrand
SPA Bohuslän
fr 1595 kr / person
SPA med skaldjursbuffé i paketet. Sköna pooler, varma bastubad och ljusrum att relaxa i är bara några av de stationer som du kommer att kunna ta del av i vårt SPA. Fre-lör eller fre-sön i perioden 25/8 – 17/11 2017.
Boka
Eller ring och boka:
0525 - 190 00
TanumStrand
Jubileumspris SPApaket
fr 795 kr/person / person
TanumStrand firar 30 år och det vill vi göra med dig! Just nu är det klackarna i taket och vi slår på stort med jubileumspriser på några av våra mest populära SPApaket. Gäller utvalda dagar i perioden 9/10 - 13/12 2017.
Boka
Eller ring och boka:
0525 - 190 00
Se alla erbjudanden