Strömstad Spa & Resort

Strömstad Spa & Resort

I Strömstad finns denna unika spa-och resortanläggning som är mycket vackert beläget vid den bohuslänska skärgården vid Kosterhavet. Spahotellet med dess 232 rum stod klart i mars 2007, men redan i början av 2015 har hotellet blivit klart med första renoveringsfasen. Vilket betyder att vi kan erbjuda nyrenoverade hotellrum och en nyrenoverad restaurang.

Våra 116 sviter har egen balkong och de flesta rum har vilsam utsikt över havet. Sommartid njuter du av vad restaurangen har att erbjuda från den fantastiska uteserveringen samtidigt som du blickar ut över Strömstad stad och marinan utanför hotellet.

Strömstad Spa & Resort är mycket stolta över att vara Norra Europas enda flaggskeppspa för Decléor. Vi kan erbjuda ett komplett utbud av deras produkter och behandlingar. Decléor Aroma Spa breder ut sig på 2000 kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan.

Här kan du njuta av saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, kneippbad, tecaldarium, ångbastu, finsk sauna, snötunna och fotbad. Vårt spa och träningssal har öppet varje dag kl. 07-21 och som hotellgäst har du fri entré.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
  • Spa
  • Restaurang
  • Golf
  • Resort
  • Pool
  • Sauna
Strömstad Spa & Resort
Svit för vännerna
fr 1200 kr / person
Ta med bästa vännerna och bo i lyxig svit med balkong och härlig utsikt! Njut av frukostbuffé, vår stora spa-och relaxavdelning – samt fantastisk mat i vår nyrenoverade restaurang.