Strömstad Spa & Resort

Be our guest – välkommen till Bohuslänska rivieran! Strömstad Spa & Resort öppnar igen påsken 2023!

Kan vi locka dig med det goda resortlivet fyllt med härligheter? Strömstad Spa & Resort är en modern sparesort som ligger 10 meter från havskanten på den Bohuslänska rivieran på Sveriges västkust. Hos oss kan du se fram emot lovely feelGOOD-dagar och att fylla på med livsnjutning och värdefull tillsammanstid. Ja alla de där härliga stunderna som är så efterlängtade! Umgås, upplev och njut! Vår resort bjuder på härligt inspirerande miljö, generösa ytor och en skönt inbjudande atmosfär både inomhus och njutomhus. Kombinera bara-vara-tid med spaa loss-tid, må bra-tid, njutomhustid så som det passar just dig.


Njutomhus! Upptäck naturen kring vår resort – Vattnet. Vinden. Vidderna. Vyerna! Med 10 meter till havskanten är havet alltid närvarande och naturreservatet Nötholmen är vår närmsta granne och en fantastisk plats att ha tillgång till. Ta en promenad och upplev de vackra vyerna och vem vet, kanske tillhör du de modiga som vågar dig på ett vinterbad i havet?


Spaa loss. Träna. Golfa. Konferera. Spana in restaurang Maritimus smakfulla utbud. Chilla tillsammans i vår nya coola bar- & loungemiljö och få tid för en stunds prat om smått och stort med något gott i glasen. Och kanske en stund till… det blir lätt så… Och sov sedan riktigt skönt och se fram emot att vakna till den bästa frukosten.116 av våra 232 rum är sviter med balkonger. De flesta av dem har utsikt över havet och kanalerna vid idylliska Nötholmen. I restaurang Maritimus är det elegant, fräscht och smakfullt. Du avnjuter vällagade smakupplevelser som speglar både den maritima anknytningen och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda.


Låt den sköna rechargekänslan infinna sig i Spa & relaxavdelningen, som breder ut sig över 2000m2 på två plan och erbjuder olika bastu – och poolkoncept. Känn den avkopplande värmen från olika bastu, flyt i saltvattenpoolen, bubbla inomhus eller i utomhusjacuzzin med utsikt över havet och yachthamnen, slumra en stund i vilogungor eller prova en stunds massage i våra massagefåtöljer. Eller höj pulsen i gymmet eller under ett träningspass. Missa inte tillfället att prova en skönt avstressande behandling eller välgörande massage, det är precis vad som behövs för att få känna sig relaxed och refreshed från topp till tå.


Strömstad Spa & Resort har ett mycket attraktivt läge i omedelbar närhet till Kosterhavet och en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker. Förutom naturreservatet Nötholmen finns en 18-håls golfbana intill resorten samt att du har hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, inom promenadavstånd. Från Göteborg är det endast 1 tim och 40 min med bil till oss i Strömstad och från Trestadområdet ca 1 tim.
Kom till vår vackra bohuslänska riviera med puls och idyll.På Strömstad Spa & Resort kan du livsnjuta, hitta din feelgood-faktor och få en boost oavsett om du gästar oss privat eller för möten. Next stop Strömstad – när ses vi? 

BE SAFE & STAY SAFE
Vi följer givetvis alla rekommendationer för säkra och trygga vistelser.

Besök hemsida Facebook instagram LinkedIn Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
 • Spa & Relax
 • Restaurang & Lobbybar inom och utomhus
 • Golf
 • Resort - Yachthamn - SUP - Kajaker
 • Pool & Sauna
 • Naturreservat - Nötholmen
Urval av behandlingar
 • Kropps- och massagebehandlingar
 • Ansiksbehandlingar
 • Duobehandlingar
 • BABOR Sparitual
 • Fotbehandlingar
 • Fish Spa
Barn på spa
 • 9.00 -11.00
Träningsutbud
 • Gym 24h och träningspass enligt schema
Strömstad Spa & Resort
Lyxsöndag
748:-
(ordpris 995:-)
Lyxsöndag – paketet för dig som vill unna dig ett riktigt skönt och avkopplande slut på veckan och dessutom börja veckan på allra bästa sätt.
Boka
Eller ring och boka:
0526-303 00