Strömstad Spa & Resort

Strömstad Spa & Resort

I Strömstad finns denna unika spa-och resortanläggning som är mycket vackert beläget vid den bohuslänska skärgården vid Kosterhavet. Spahotellet med dess 232 rum stod klart i mars 2007, men redan i början av 2015 har hotellet blivit klart med första renoveringsfasen. Vilket betyder att vi kan erbjuda nyrenoverade hotellrum och en nyrenoverad restaurang.

Våra 116 sviter har egen balkong och de flesta rum har vilsam utsikt över havet. Sommartid njuter du av vad restaurangen har att erbjuda från den fantastiska uteserveringen samtidigt som du blickar ut över Strömstad stad och marinan utanför hotellet.

Strömstad Spa & Resort är mycket stolta över att vara Norra Europas enda flaggskeppspa för Decléor. Vi kan erbjuda ett komplett utbud av deras produkter och behandlingar. Decléor Aroma Spa breder ut sig på 2000 kvadratmeter yta fördelat på två våningsplan.

Här kan du njuta av saltvattenspool, utomhusjacuzzi med havsutsikt, kneippbad, tecaldarium, ångbastu, finsk sauna, snötunna och fotbad. Vårt spa och träningssal har öppet varje dag kl. 07-21 och som hotellgäst har du fri entré.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
  • Spa
  • Restaurang
  • Golf
  • Resort
  • Pool
  • Sauna
Strömstad Spa & Resort
Svit för vännerna
fr 1200 kr / person
Ta med bästa vännerna och bo i lyxig svit med balkong och härlig utsikt! Njut av frukostbuffé, vår stora spa-och relaxavdelning – samt fantastisk mat i vår nyrenoverade restaurang.
Strömstad Spa & Resort
All inclusive
fr 2950 / person
All inclusive är paketet för dig som vill ha det bästa. Njut av spaavdelningen med olika bastukoncept och pooler. I paketet ingår också en valfri avkopplande 50 minuters behandling.
Strömstad Spa & Resort
Lyxsöndag 2 för 1
498 kr / person
(ordpris 1990 kr för 2)
Vi släpper 10 rum varje söndag-måndag året ut för endast 995 kr inkl dubbelrum för 2 personer med frukostbuffé & spaentré.
Strömstad Spa & Resort
Resort & Spa
1895 kr / person
Upplev det bästa och mesta av Strömstad Spa & Resort! Ett paket fyllt med härlig avkopplande spa och restaurangupplevelser. Ett fredagspaket för dig som vill vara lagom aktiv och njuta av både god mat och spa.
Boka
Eller ring och boka:
0526-303 00
Se alla erbjudanden