Stiftsgården Åkersberg

Ända sen 1700-talet har människor valt att mötas i stillheten kring Åkersberg på den skånska landsbygden. På herrgården, som ägs av Lunds stift, finns ljusa hotellrum, flera konferenslokaler, välkomponerad mat och en omgivande rofylld natur.

På Andrum Spa - Svenska Kyrkans enda spa - möts du av dryga 700 m2 av rogivande rymd. Naturmaterial som betong, glas och trä kombineras med en återhållsam färgpalett och varsamt utplacerad belysning. En anläggning med optimala förutsättningar för välmående och avkoppling – såväl inomhus som under bar himmel.

Vattnets helande förmåga är central i utbudet på Andrum Spa. Sedan antiken har romarna, ryssarna, japanerna och turkarna sett på bad som en samlingsplats för både hälsa och social samvaro. Även Norden har sina badtraditioner som det finska bastubadandet och Islands heta källor. På Andrum Spa har vi inspirerats av världens alla badtraditioner och de nordiska ritualerna i synnerhet. Detta skapar ett spa med influenser från uråldriga traditioner från hela världen, samtidigt som vi tagit fasta på den allra senaste forskningen och låtit detta smälta samman i ett unikt spakoncept där individen står i centrum. 

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Stiftsgården Åkersberg
Spapaket
fr 1625 kr
Andrum Spa är en plats där sinnet får lugn, tiden går långsamt och vi tillåter oss själva att känna att saker. Njutningen ligger i nuet och tystnaden. Boka något av våra spapaket och njut av spa, god mat och skön övernattning
Boka
Eller ring och boka:
0413-55 91 00