Skepparholmen Nacka söker receptionschef

Vill du bli ny receptionschef med ansvar för värdskap och vår spindel i nätet i dagliga driften? Din insats får våra gäster att längta tillbaka!

Skepparholmen Nacka växer starkt inom både konferens och spa men även inom träning. Vi söker en Receptionschef med ansvar för både reception och konferensservice och daglig drift beträande hela anläggningens samlade erbjudande.

Du kommer att leda ett team med skickliga medarbetare bestående av receptionister, konferensvärdar och nattvärdar. Teamets samarbete med övriga Skepparholmen är nära. Du rapporterar till vår produktionschef.

Du har en mycket utpräglad känsla för service och värdskap och en god insikt om vad som krävs för att förmedla och låta den bli tongivande i organisationen. Som ledare är du tydlig i din kommunikation, trygg i dig själv och ser värdet av kunskap och engagemang hos dina medarbetare och övriga kollegor.

Vi tror att du har mångårig erfarenhet från branschen med liknande verksamhet och ansvarsposition. Du vet vad som krävs för att skapa minnesvärd service där både gäster och medarbetare blir sedda och uppmärksammade. Du arbetar systematiskt och effektivt med digitaliserade och analoga rutiner och metoder och har samtidigt förmågan att hitta snabba lösningar när situationen kräver så.

Heltid, tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Personalförmånerna är goda.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Skepparholmen Nacka ingår i föreningarna Svenska Spahotell och i Svenska Möten.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson: Administrativ chef Gunilla Strömberg Pettersson. Mobil 070-4108566

Ansökan skickas till ekonomi@skepparholmen.se

Ansökningshandlingar hanteras löpande. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Arbetsgivare: Skepparholmen AB, Franckes väg 132 39 Saltsjö-Boo. www.skepparholmen.se 

 

 

Tillbaka till listan