Är du vår nya medarbetare?

Söker Spareceptionist

Vill du bistå vår Spachef som spareceptionist och arbetsledare på Spa så att gästerna längtar tillbaka?

Vår förväntan är att du gillar att utveckla och kvalitetssäkra och vill göra ett bra arbete. Viktiga egenskaper vi söker är att du är mentalt och fysiskt i rörelse, är mån om gäster och kollegor, tar ansvar och har hög arbetskapacitet. Du ska vilja leverera en minnesvärd vistelse där personligt bemötande hela tiden står i centrum.

Skepparholmen Nacka har ett unikt Spa för kropp och själ 20 min från Stockholm. Som det spahotell vi är beläget mellan hav och sjö kretsar mycket kring vatten, våra värdeord är H20, Härligt, Hållbart, Omtänksamt. Sedan vårt Spa byggdes om och ut år 2013 har Skepparholmen Nacka vuxit starkt. Vi söker nu en spareceptionist som även kan bistå spachefen med personalplanering. Kan du även arbeta som spaterapeut/hudterapeut eller massör kan vi erbjuda en högre sysselsättningsgrad. Även arbetspass i vår hotellreception kan för rätt kandidat bli aktuellt. Du kommer att arbeta i ett team med skickliga medarbetare bestående av receptionister och terapeuter och badvärdar. Teamets samarbete med övriga Skepparholmen är nära.

Deltid, tillsvidareanställning som inleds med provanställning. Individuell lönesättning tillämpas. Personalförmånerna är goda.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Skepparholmen Nacka ingår i föreningarna Svenska Spahotell och i Svenska Möten.

Välkommen med din ansökan!

Administrativ chef Gunilla Strömberg Pettersson. Mobil 070 410 8566
Ansökan skickas till ansokan@skepparholmen.se

Vid frågor om tjänsten kontakta Spachef Jenny Strömberg. Jenny.stromberg@skepparholmen.se Mobil 070 410 85 72

Ansökningshandlingar hanteras löpande. Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

Arbetsgivare: Skepparholmen AB, Franckes väg 132 39 Saltsjö-Boo. www.skepparholmen.se

Tillbaka till listan