Försäljningschef

Skepparholmen Nacka söker Försäljningschef

Vill du bli Försäljningschef på Skepparholmen Nacka? Ett uppdrag för dig som värdesätter långsiktiga affärsrelationer, inspirerar i ditt ledarskap och ser lönsamma affärsmodeller i ett brett, intressant och högkvalitativt produktutbud. Din insats får våra kunder att längta tillbaka! 

Skepparholmen Nacka är ett unikt Konferens- och Spahotell 20 min från Stockholm. Som det spahotell vi är, beläget mellan hav och sjö, kretsar mycket kring vatten, våra värdeord är H20, Härligt, Hållbart, Omtänksamt.

Skepparholmen Nacka har under många år växt starkt inom både konferens och spa men även inom träning. I närtid finns dessutom spännande planer ytterligare på affärs- och konceptutveckling. När nuvarande Försäljningschef efter många framgångsrika och fantastiska år här har bestämt sig för att anta en ny utmaning genomför vi en del strukturella förändringar inom bokning och försäljning och en delvis ny roll tar form i den nya tjänsten. Läs mer: https://www.skepparholmen.se/se/information/jobba-hos-oss/foersaeljningschef/

Tillbaka till listan