Skepparholmen

På Skepparholmen Nacka erbjuder vi spa- och konferensgäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Ljuset, vattnet, den skandinaviska designen - ja, allt tillsammans får dig att känna dig som hemma. Bara 20 minuter från Stockholm city.

I vårt spa, inspirerat av naturen och årstiderna, finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu - med hänförande utsikt över skärgården. Koppla av, meditera och hämta kraft i stillsam miljö. Träna i gymmet och på instruktörsledda pass. 

Många av rummen har fönster som vetter mot havet. Inredningen på vårt hotell är trivsamt och ombonat och vi lägger stor vikt vid att hålla rummen fräscha. Om du öppnar fönstret kan du höra vågskvalp och känna havsbrisen. Ta även en promenad längs vår vackra udde med utsikt över Saltsjön.  

I vår restaurang lagar vi mat med kärlek och omtanke. Kökschef Daniel Engellau med team önskar varmt välkommen.   

Vi får dig att längta tillbaka. 

Film om oss

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Skepparholmen Nacka
LATE NIGHT SPA
fr 1520 kr/person
Stressa ner och låt lugnet infinna sig genom att besöka oss en eftermiddag och kväll. Efter härlig avkoppling på spa njuter du av en tvårätters middag, övernattning och frukostbuffé.