Selma Spa

 

Välkommen till Selma Spa – en plats där återhämtning och träning går hand i hand. Vi erbjuder avkoppling, träning, behandlingar, god mat och dryck – allt med ett tänk genomsyrat av omsorg och ansvar.
Vårt breda utbud av aktiviteter kombinerat med våra inomhus pooler, olika bastutyper och generösa behandlingsmeny ger oss möjlighet att erbjuda våra gäster en uppdaterad vistelse som kan vara starten på något nytt.

Och självklart kan du njuta av din vistelse hos oss med ett gott samvete. Vårt kök erbjuder mat och dryck baserat på säsongsbetonade, ekologiska och lokala ingredienser. Mycket av det vi serverar tillagas dessutom från grunden av oss själva i huset.

 Vi tror att en bra spaupplevelse vilar på tre pelare, avkoppling, aktiviteter och medvetenhet. Med det menar vi att ibland behöver du en bra träning och ibland behöver du bara sparka tillbaka och njuta av en välförtjänt semester.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Selma Spa
Helpension
Fr 1460 kr / person
Vår omtyckta lunch och trerätters middag ingår. Välkommen till oss för dagar med avkoppling, inspiration och fantastisk mat.
Selma Spa
Spa för två
Fr 1645 kr / person
Paket kryddat med frukost på sängen och champagne på rummet. Selma Spa är som gjort för kärlek, koppla av på rummet, relaxa på spaavdelningen, gör en gemensam basturitual och njut av en god middag.