Selma Spa+

Drömmar om en plats för hälsa och välmående. Eller mjölksyra och champagne som vi brukar kalla det. Ett banbrytande koncept före sin tid. En ikon med 22 år av erfarenhet. En innovativ kraft där hela tanken är naturlig. Selma SPa+ räknas som Sveriges första spahotell.

Vårt spaområde är precis nyrenoverat. Här kan du koppla av i pooler ute och inne, i fyra olika bastutyper eller i en skön vilstol. Vi har ett av de största utbuden av behandlingar i Norden, närmare 40 stycken. Hela 30 behandlingsenheter finns att tillgå och dessa är i sin tur uppdelade på två salonger. Våra terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden, vilket du som gäst kan se som en säkerhet för att du ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt.

Rummet är viktigt på ett spahotell. Det är där kan du dra dig tillbaka efter en dag av bad, behandlingar, träning och god mat. I våra nyrenoverade superiorrum erbjuder vi en ombonad modern känsla med inspiration från Värmland.

Vår mat är genomtänkt, näringsrik och fantastiskt god. Med helhetsperspektiv på näring, miljö och säsong lagar vi mat av råvaror från det Värmländska skafferiet. Vår ledstjärna är att nyttig och god inte står i motsats till varandra. Och den ska passa dem som lever ett aktivt liv och gillar att njuta av livets goda.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Selma Spa
Helpension
Fr 1460 kr / person
Vår omtyckta lunch och trerätters middag ingår. Välkommen till oss för dagar med avkoppling, inspiration och fantastisk mat.
Selma Spa
Rum & Frukost
Fr 960 kr / person
Välkommen till oss för en liten paus i tillvaron. Detta paket innehåller det nödvändigaste du behöver för att kunna koppla av. En skön säng, vår ekologiska frukostbuffé och tillgång till spaområdet.