Sankt Jörgen Park

Ett spa för alla sinnen. Här kan du hämta kraft och energi och finna lugn. Ett spa där naturen finns nära och där det känns bekvämt att vara. Vi har inspirerats av det bästa spavärlden har att erbjuda och samlat dessa intryck i vårt unika spa.

I vårt ritualspa finns varma, kalla och svala pooler, bastur med skiftande värmezoner och dofter. Sätt ihop din egen spaupplevelse utifrån våra behandlingar och aktiviteter, eller välj ett paket där allt du behöver ingår. Om du väljer vår unika och prisbelönta sparitual lär vi dig hur du får ut största möjliga upplevelse av ditt spabesök.

I år presenterar vi dessutom sommarens lyxigaste nyhet, Poolside Lounge. En härlig pool club med inspiration från Miami.

Som spagäst hos oss har du alltid tillgång till vårt gym och träningspass.

Alla vår rum är inredda med mycket omtanke och en stor personlighet.  Våra juniorsviter och sviter har alla ett eget namn som associerar till inredning i rummet och har en egen takterass. 

I en varm och vacker atmosfär serveras mat lagad med mycket kärlek och ett glödande intresse för smaker av det svenska matarvet. Vi strävar efter att använda närproducerade och även ekologiska råvaror. Maten håller högsta klass.

På resorten finner du även Sankt Jörgen Park Golf, Göteborgs citynärmaste 18-håls golfbana. Bor du på hotellet ligger första tee på pitch-avstånd.

Välkommen till en unik resort!

 

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Sankt Jörgen Park
Park Lifestyle Spa
fr 1575 kr/person
Välkommen till vår unika lifestyleresort. I paketet ingår: en natt i vald rumstyp, sparitual, entré till poolclub, poollounge & sportclub, 3-rätters middag & lyxig hotellfrukost.
Boka
Eller ring och boka:
031-348 40 40