Nova Park

Välkommen in i vår vackra spa- och relaxavdelning Water Lounge! Hjärtat i anläggningen är vår sjöformade pool. Utöver detta finner du inomhus- och utomhusjacuzzi, mosaikbastu, fitnessrum, isbar samt vår fem meter höga eldstad som värmer skönt. Som gäst hos oss kan vi även erbjuda en stort utbud av spabehandlingar såsom massage, kroppsbehandlingar och fishspa.

På Nova Park bor du bekvämt i något av våra 117 hotellrum. Oavsett om du är på genomresa, bor hos oss i affärsändamål, besöker oss som konferensgäst eller privatperson erbjuder vi en god natts sömn samt god mat och skön avslappnande aktivitet.

Maten är en stor del av helhetsupplevelsen och en viktig ingrediens för en lyckad vistelse. Med en passion för det kulinariska ser våra duktiga kockar till att trolla fram smaksensationer i köket.

Med ett unikt läge endast tolv minuter från Arlanda och en dryg halvtimme från Stockholm är vi ett naturligt alternativ för konferenser. Med en kombination av suveräna kommunikationer, moderna lokaler, omtanke om gästen och mat för den kräsne finns det plats för alla typer av möten, konferenser och även för utställningar och minimässor. För privatpersoner erbjuder vi en rad härliga spapaket både vardag som helg.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
  • Utomhus- och inomhus jacuzzi, sjöformad pool, bastu, mosaikbastu, isbar
Nova Park
Spa Weekend
fr 2 095 kr
Unna dig en hel helg hos oss i Water Lounge med sköna behandlingar, avkoppling, god mat och välsmakande drycker. Välkommen till vår sjöformade pool, mosaikbastu, inomhus- och utomhusjacuzzi och isbar.
Boka
Eller ring och boka:
018-34 90 00