Hooks Herrgård

Sedan 1963 hälsar Familjen Edberg dig välkommen till denna rofyllda oas, ett par mil söder om Jönköping. Hooks Herrgård har anor från 1300-talet och har sedan dess blomstrat till en av Smålands trevligaste anläggningar. 

Här upplever du vacker natur, god mat och dryck, golf på två golfbanor och konferens i moderna konferenslokaler. Oavsett om du kommer hit för att spela golf, avnjuta en avkopplande spaweekend, anordna en fest eller konferens kan vi lova en familjär och trivsam atmosfär. 

På ett fantastiskt läge intill Herrgården finns ett härligt spa på 1300 kvm. Det unika med Hooks Herrgård Spa & Fitness är känslan av att röra sig i den Småländska naturen. Den vackra arkitekturen med jordnära material som trä, betong och skiffer och den oslagbara utsikten över Hokasjöns lugna vatten skapar harmoni. De fyra hörnstenarna; fysisk träning, mental avkoppling, hälsosam kost och behandlingar, kommer att vara kärnan i Hooks Herrgård Spa & Fitness. En balans mellan dessa ger oss ett ökat välbefinnande och bättre hälsa.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Faciliteter inkluderar
  • Två golfbanor
  • 1300 kvm spa
  • Gym & träningslokal
  • Sju behandlingsrum
  • Restauranger & festlokaler
Hooks Herrgård
Mellandagsspa
1585 kr / person
(ordpris 1985 kr)
Njut av skön avkoppling till lockande mellandagspriser under julledigheten. Spapaket med trerätters middag, övernattning och frukostbuffé på Sveriges skönaste spa. Gäller med ankomst 26-29/12 & 1-7/1.
Boka
Eller ring och boka:
0393-210 80
Hooks Herrgård
Nyårspaket med stil
Från 3590 kr / person
På Hooks Herrgård firar vi nyår med afternoon tea, spa, champagne, femrätters middag, dans och fyrverkerier. Välkommen till ett slags skönare liv.
Hooks Herrgård
Sportlov med spa
Från 1585 kr / person
(ordpris 1985 kr)
Ta med barnen på ett sportlov med sköna bad och avkoppling på Smålands skönaste spa. Gäller vardagar vecka 7-9.
Boka
Eller ring och boka:
0393-21080
Hooks Herrgård
Söndag med spa
1485 kr / person
Förläng helgkänslan med en skön spavistelse från söndag till måndag och få möjlighet att starta arbetsveckan med ny härlig energi. Tillgång till spa & fitness, trerätters middag, logi och frukostbuffé. (Pris 2018: 1585 kr/person)
Boka
Eller ring och boka:
0393-21080
Hooks Herrgård
Weekend i advent
från 1985 kr / person
Unna dig en avkopplande julweekend & glöm julstressen för ett par dagar. Boka ett spapaket i adventstider, ät en trerätters vintermeny i herrgården och njut av julstämningen.
Boka
Eller ring och boka:
0393-21080
Se alla erbjudanden