Spa- och Hudterapeut

Då en av våra kollegor kommer flyttar till annan ort söker vi nu en hudterapeut på 70 % med start omgående. Tjänsten är en tillsvidare tjänst och innebär arbete såväl vardagar som helger. Vi vill att du är utbildad spa- och hudterapeut och har arbetslivserfarenhet från liknande arbete. Du bör även kunna utföra djupgående massage.

Kan du även hålla i träningspass är detta meriterande, dock inte ett krav. I arbetet på Färna Spa ingår behandling, försäljning samt övriga arbetsuppgifter som förekommer på en spaavdelning.

Vi söker även hud- och spaterapeuter för timanställning. Passar dig som arbetar deltid eller driver eget och vill ha extra timmar. 

På Färna Spa erbjuder vi gästerna ett brett utbud av spabehandlingar. Vi använder produkter från c/o GERD i alla våra behandlingar. Som medlemmar i Svenska Spahotell erbjuder vi även två träningspass per dag, både utomhus och inomhus.

Färna Herrgård är en genuin Herrgård i vackra Bergslagen, 50 minuter från Västerås och 60 minuter från Örebro. Vi har ett prisbelönt kök och ett mysigt och omtyckt spa . 

Ansökan med cv sänds snarast till:
Spachef Emma Wagerman
emma@farnaherrgard.se

Läs mer! Tillbaka till listan