Falkenberg Strandbad

Strax utanför Falkenberg centrum med ett underbart läge mitt på Skrea strand, ligger Falkenberg Strandbad, hotell med spa och konferens. Falkenberg Strandbad är ett av de finaste hotellen på västkusten och har en underbar strand som sträcker sig längs med kusten. Omgivningarna vid hotellet är lika avkopplande, exotiska och sköna som stranden är sommartid. Lika intensiva, spännande och dramatiska kan höststormarna vara när vågorna vräker sig mot land. På Falkenberg Strandbad störs du inte av bilar och andra stadsljud, här är det endast havsbruset och måsarnas skrin som påminner dig om närheten till naturen.

En fantastisk resa väntar dig för dig som älskar bästa spaupplevelsen. På "The Retreat Club" kommer du uppleva ett unikt spa, med känsla för exklusivitet & omhändertagande. Vårt spa kan endast upplevas av de som bokat spapaket.

På Falkenberg Strandbad erbjuds mat- & sinnesupplevelser utöver det vanliga.
Besök någon av våra restauranger för god mat, trevlig stämmning och härliga musikframträdanden.

Hälften av hotellets 136 rum och 5 juniorsviter har en enastående utsikt över havet att njuta av från en balkong eller altan. Alla våra rum är helt rökfria och 5 stycken har dessutom allergicertifikat och är handikappanpassade. Inredningen är ljus, luftig och modern. För våra gäster ingår fritt tillträde till Klitterbadet, ett rekreationscenter med bl a Sveriges enda 50-meters saltvattenbassäng.

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Urval av behandlingar
  • Ansikte, massage, fot och vax
Falkenberg Strandbad
Söndagsmys
1187 kr / person
Upplev sveriges lyxigaste spa! Detta paket avser en spaupplevelse utöver det vanliga samt övenattning, 3-rätters middag samt vår underbara frukost. Ingår också en totalavkoppling i vår eldrelax