Elements Spa - Clarion Hotel Stockholm

 

Att vara i sitt rätta element innebär att känna sig tillfreds, må bra, trivas. Vad som får en att må bra varierar från dag till dag. Ena dagen kan det vara ett ordentligt gympass och andra dagen att få hänga vid poolkanten, titta ut över trädtopparna och andas en stund. En dag kan det vara en välbehövlig partykväll och en annan lite tid utanför ekorrhjulet med den man lever med. Och vissa dagar trivs man allra bäst med att få vara lite för sig själv.

Elements Spa är till vardags lugnt och stilla och mot helgen mer livligt. Men alltid hjärtligt och en plats att fylla på med energi. Spat hittar du på Clarion Hotel Stockholm på Södermalm och passar perfekt för att kombinera spabesöket med storstaden.

På spat finns en härlig relaxpool som har en utomhusdel med en slående utsikt. Inne på relaxen kan du njuta av såväl ång- och torrbastu. Starta gärna med att besöka vårt gym och/eller delta på något av våra yogapass (enligt schema, förbokas). I spaentrén ingår lån av morgonrock, tofflor och handduk samt frukt och te. I Spabaren finns mat och dryck (fullständiga rättigheter) att njuta av i morgonrocken. Vid fint väder har du även tillgång till vår solterrass i perfekt söderläge.

Elements Spa webbplats Clarion Hotel Stockholm webbplats Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Urval av behandlingar
  • Ansiktsbehandlingar
  • Kroppsbehandlingar (ex. massage)
  • Elemis Spa Ritual
  • Duobehandlingar
Barn på spa
  • Elements Spa har 16 års åldersgräns alla dagar
Träningsutbud
  • Fullt utrustat gym med fria vikter och maskiner
  • Yoga (enligt schema)
Elements Spa
Stora Spapaketet
1745 kr / person
Är ni ute efter en romantisk weekend i Stockholm eller en avkopplande helg med vännerna? Då är vårt spapaket perfekt för er. I paketet ingår övernattning & varsin 50-minuters behandling.