Spadagarnas utställare 2023

Guldpartner
Dermarome

Vår vision är att vara i framkant inom skönhetsindustrin och vi arbetar progressivt för att skapa verktyg för tillväxt i skönhetsbranschen. Med en robust varumärkesportfölj bestående av handplockade, professionella varumärken och hudterapeututbildningar strävar vi efter att vara Nordens ledande företag inom hudvård och makeup. Vi gör detta med PASSION, alltid PROFESSIONELLA tillsammans med våra PARTNERS. Utildning är vår expertis vilket garanterar hög kompetens och kvalitet i allt vårt arbete, det finns få som kan matcha vårt utbud av utbildningsmöjligheter. I vår varumärkes portfölj finner du följande professionella varumärken; bareMinerals, Elemis, Priori Advanced Skincare, Aurelia London, Skinbetter science, Löwengrip, Browgame Cosmetics, Grande Cosmetics, Lova Skin, Mr & Mrs Tannie, N.C.P.

Vår nordiska koncern, Dermanordic består av Dermarome i Sverige, Danmark och Finland, Dermanor i Norge samt våra tre hudvårdskolor Elisabethskolan i Stockholm, Hudpleieakademiet i Oslo och Kosmetologskolen i Köpenhamn.

Silverpartner
VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

Nonius
Nonius Hospitality Technology är en global och ledande helhetsleverantör för besöksnäringen inom teknik och digitala gästupplevelser. Med fokus på att leverera den ultimata digitala gästupplevelsen, där vi levererar flertalet lösningar. Nonius har den mest kompletta portföljen för gästteknologi för en kontaktlös digital gästresa. Alla våra lösningar är byggt in-house som möjliggör högt integration och konkurrenskraftiga priser. Vi har smarta lösningar som: Mobilapp, Online-incheckning, F&B-QR koder, SPA bokning, Digital Nyckel, Roomservice, Digital Signage, Interaktivt TV-system tillsammans med Philips, TV-kanaler i samarbete med Allente, Chromcast lösningar för hotel, Wifi och nätverk.
ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Bronspartner
SoGoNice - 🍍🍓🥑 100 % frukt, bär och grönsaker 🍎🍌🍋

SoGoNice erbjuder 13 näringsberäknade och färdigblandade portionsförpackningar med innehåll från 23 noga utvalda frukter, bär och grönsaker. Alla våra certifierade odlare är valda med omsorg och varje portion Smoothie är näringsberäknad av vår dietist. Vi tycker det blir allra godast att mixa våra frukter, bär och grönsaker med äppelmust, men det går lika bra att mixa med kokosvatten, havredryck, mandeldryck, ärtdryck, kvarg eller yoghurt. Det går även att servera cocktails, Smoothie Bowl, Sangria, FruitShake och Sparkling Smoothie med utgångspunkt från SoGoNice.

Några mervärden i konceptet:

  • Allt är portionspackat, näringsberäknat och redo att mixas med 200 ml vätska.
  • Samma smak och kvalité vid varje servering.
  • Ni spar en hel del tid jämfört med att skala & dela frukt, bär och grönsaker.
  • Inget matsvinn – frysta portionsförpackningar direkt från frys och mixas med 200 ml vätska i ca. 30 sekunder.
  • Ni kan enkelt skapa en variationsrik meny utan risk för att vissa ingredienser tar slut eller blir waste.
  • Jämn och hög förtjänst på varje servering.

Vi ses i vår Fruit & Veggie Bar på Strömstad Spa & Resort🍍🍓🥑🍹😍

P.S.önskas påfyllning av Tropical Vibes klicka HÄR 

Hudvård
Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

Future 5 Elements

**Lanserades april 2023 i Europa** Future 5 Elements är ett autentiskt, familjeägt skönhetsföretag grundat 1993, även känt som Future Cosmetics. Det är ett väletablerat märke sedan 30 år i USA och expanderar nu in i Europa och Skandinavien. Produkterna är specialiserade på att återställa balansen i huden genom omfattande kunskaper inom hudens biologi, dess behov med helhetstänk och traditioner från hela världen. Future 5 förbinder dig med naturen, grundar sig på örter & kryddor vilket ger fantastiska dofter och texturer samtidigt som det levererar häpnadsväckande resultat. Den unika expertkvaliteten på Futures produkter har fått en lojal kundkrets genom ”word of mouth” från dem som söker högsta kvalitet på hudvård. Produkt-kollektionen är minimalistisk, intelligent och bred vilket gör det möjligt att behandla alla oavsett hudproblem. 

House of Skin Sweden AB, (Dermadrop)

House of Skin är en skandinavisk distributör för Dermadrop.Vi har mer än 20 års gemensam erfarenhet och kunnande inom dermatologi. Vår läkare väljer noggrant ut de behandlingar vi erbjuder. Dermadrop finns i flertalet länder och kända städer såsom Milano, Paris och London. Dermadrop är ett behandlingskoncept för hela kroppen som med den senaste teknologin och aktiva naturliga ämnen når de djupaste hudlagren utan nålar eller skada hudbarriären ochregenererar huden inifrån och ut.Behandlingen kan med fördel kombineras med spabesök då den både är avslappnande och behaglig som hudregenererande. 

Palina

Svenska Palina har på kort tid sedan lanseringen 2012 etablerat hudvänlig makeup, kombinerad med de bästa sminkegenskaperna. Nu erbjuder Palina även Skin Philosophy – En komplett serie med resultatinriktad hudvård som enkelt anpassas till dina kunders olika behov. Utvecklat utifrån det allra senaste inom hudvårdsteknologi och med ingredienser av toppklass utgör Skin Philosophy ytterligare en spännande innovation från Palina. Utöver hög användarvänlighet, ljuvliga texturer och doftupplevelser, har Palina satsat på en exklusiv, snygg design för att skapa intresse och ett härligt blickfång i er butik. Palina skapar resultat. Både för dina kunder och er verksamhet. Häng med!

Thalion

Naturliga produkter från Bretagne i Frankrike med en innovativ världsledande marin teknologi. Som skördare, med ett stort miljöansvar, skapar vi våra egna marina aktiva ingredienser från alger, havsvatten och växter för att tillverka produkter som möter kundens behov. Vi ger dig unika behandlingsupplevelser och är det enda märket att erbjuda mineralterapi med kalcium och magnesium. Med fler än 40 behandlingar utformar vi ett koncept som passar ert spa.

Kerstin Florian

Vi är ägare till Kerstin Florian International med tillverkning av produkter och skapande av behandlingar och spakoncept för global distribution. Företaget, som grundades i USA 1978 av svenskfödda Kerstin Florian, är ett av de mest välrenommerade hudvårdsmärkena i spaindustrin som bygger på gedigen expertis i naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor samt är inspirerad av den anrika spatraditionen. Kerstin Florian finns idag på några av de mest exklusiva hotell och spa världen över. Vårt team i Sverige och i USA har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen där vi har arbetat med rådgivning/spautveckling och hjälpt ett stort antal spaanläggningar komma i gång med sin verksamhet för att kunna driva den lönsamt och framgångsrikt. Vår affärsskola och utbildningsprogram har mycket gott renommé och vår personal är professionell med bred kunskap i branschen.  För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan över tio år ett ISO-certifierat företag.

 

Babor

BABOR är ett av världens största professionella hudvårdsmärken och erbjuder fler än 400 högkvalitativa produkter i över 70 länder världen över. BABOR står för avancerad hudvård med maximal effekt och hudkompatibilitet med fokus på vetenskap, precision och resultat. Allt började år 1956 med en svart ros - symbolen för fullkomlig skönhet, då den tyska biokemisten Dr. Michael Babor började eftersträva det idealet och lade grunden till företaget med vår legendariska Hy-Öl rengöring som blev en framgångshistoria. På 60-talet skapade BABOR sedan hudvård i ampullform, dessa blev hjärtat i alla våra behandlingar och är än idag en av våra mest sålda och kända produkter. Det som gör oss unika är vårt breda produktsortiment, vår produktion av över 60 miljoner ampuller om året, våra egna BABOR-forskare och laboratorium, vår användning av över 1200 olika råmaterial samt det hållbarhetsfokus som genomsyrar alla våra processer. Vi erbjuder skräddarsydd hudvård där varje produkt är ett kvalitetslöfte.

Utbildning
N’gager

Vi är ett kommunikationsverktyg för att bygga medarbetarkultur. Från det att medarbetaren skriver på sitt anställningsavtal tills dagen då denna säger upp sig. I systemet lägger man upp pre- och onboarding för att medarbetaren snabbt och effektivt ska känna sig trygg och välkommen in i sin nya roll. Man lägger upp gemensamma dokument, checklistor, rutiner samt utbildningar där man säkerställer att medarbetaren förstått vad den tagit del av. Man kan känna sina medarbetare på pulsen genom pulsmätningar som man själv lägger upp, dagligen, per vecka, per månad eller per år. Vid medarbetarsamtalen lägger man upp mål och gör en handlingsplan tillsammans för att nå målet. I systemet finns även en visselblåsare, chatfunktion samt ett intranät där man delar mer lättsamma, roliga händelser. Medarbetaren använder sig av appen via mobilen och har på så sätt tillgång till systemet 24/7.

Salongsinredning, utrustning och textil
Livv

Vi är Livv- Ledande leverantör i Skandinavien av hotellinredning och spa-koncept. Att skapa och erbjuda hållbara vistelser och underbara upplevelser - är vår vision och vårt DNA. Med varumärken som Rituals, Lexington och att utveckla kundunika spa-koncept. Har vi glädjen att erbjuda fantastiska produkter i våra kundsamarbeten! Vi levererar till bl.a. Yasuragi, The Well, Farris och Stenungsbadens Yachtclub. Join our Livv family!

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent och självklart med miljöfrågan i fokus.

Yuman Yoga

2019 startade Johan Kittel och Kaspar Hannerz Yuman Yoga för att erbjuda hållbara, vackra yoga-produkter med Skandinavisk touch och hög kvalitet. Yuman Yogas mission är att bidra till en fulländad yoga-upplevelse med inre och yttre attribut samt att fler upptäcker yoga. Vi jobbar med Spas, hotell, wellness-center och yogastudios i hela Europa med bas i Göteborg.
Yumans eget sortiment omfattar yoga-mattor, bolster, filtar och andra yoga-tillbehör samt  Ritual-kits för meditation.Till hösten kommer äntligen våra oljor, ljus och vackra oljebrännare. Vi erbjuder alla produkter som whitelabel. Yuman är även återförsäljare för danska Athlecias fina träningskläder.

Bädd & Bad

Vi utvecklar hotellprodukter, på egen hand eller skräddarsyr tillsammans med dig och våra partners. Med stor kompetens och lång erfarenhet inom hotell och resebranschen hjälper vi dig att hitta de rätta produkterna för din verksamhet. Hotellkedja, SPA, boutiquehotell eller slott - oavsett vad du vill uppnå, hjälper vi er att skapa den rätta känslan.

Hospitality Specialist

Vi erbjuder en hållbar och stilren vattenlösning med ditt varumärke som avsändare genom BRITA vattenautomater till kontor, rederier, hotell, spa och restauranger, ja kort sagt kan du placera den på alla ställen där du vill servera gott, filtrerat och friskt vatten – både varmt och kallt. Vi är även ett auktoriserat rekryteringsföretag och kan hjälpa till att stärka din verksamhet med internationell personal som har gedigen erfarenhet från serviceyrken runt om i världen, däribland hotell, spa, kök och restauranger.

ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Var unik

Vi vill förändra besöksbranschen och minska dess miljöpåverkan. Därför erbjuder vi en cirkulär textiltjänst där inga textilier går till spillo och som fokuserar på att stärka er position inom hållbarhet. Vi gör det enkelt att kommunicera hållbarhet genom årliga utbildningar, färdiga texter, bildmaterial mm. Det blir lättare att inspirera gästerna när man vet att badrockarna, handdukarna mm som finns på anläggningen inte bara är lyxiga och bekväma utan även långlivade, energisnåla och som tas om hand när de är uttjänta, genom återbruk eller återvinning. Det blir dessutom tid och pengar över när man vet att textilleverantören och tvätteriet samarbetar för att förlänga livslängden på den textil ni använder. Det ska vara enkelt att säga att ni verkligen har gjort allt för att erbjuda en hållbar upplevelse.

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Doftprodukter
Uniscent

Vår affärsidé är att erbjuda ett brett sortiment av kvalitativa doftprodukter och tjänster som förhöjer den totala gästupplevelsen och kundnöjdheten hos små och stora företag i Skandinavien. Vår vision är att vara marknadsledande inom doftmarknadsföring i Skandinavien. Vi vill hjälpa företag att positivt engagera sina kunders doftsinne och därigenom skapa ökad försäljning och kundnöjdhet. Syftet med doftmarknadsföring är dels att förbättra kundupplevelsen och öka försäljningen, dels att skapa varumärkesdifferentiering. Det är ett sätt att betona vilka ni är. Även en subtil doft kan ge ett kraftfullt intryck. Kunderna ska känna igen er doft som en del av varumärket och känna sig hemma när de känner doften. Det är ett effektfullt sätt att stärka relationen till era kunder och få dem att återvända. Våra doftsystem och dofter kommer från ScentAir som är världsledande inom doftmarknadsföring.

Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

Kläder, smycken & Accessoarer
Ilse Jacobsen Hornbæk

Since the opening of her first store in 1993, the idyllic Hornbæk, known for its unique nature close to forest and beach has been a constant source of inspiration for Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen has developed her lifestyle universe, which includes rainwear, rubber boots, women's clothing, shoes and a beauty series. In collaboration with her daughter Natasha, she has also launched the dog series VOV & VUF. ILSE JACOBSEN HORNBÆK is known worldwide for its lifestyle universe, and several of Ilse Jacobsen's designs are today described as design classics.

By Jolima

By Jolima is a Swedish jewelry brand created in 2009 by designer Josefine Nilsson. Josefine´s  passion is to create jewelry that makes each person sparkle. The name By Jolima was created from her initials. So it's her from the heart. Josefine Lilly Margareta. By Jolima jewelry are made in stainless steel, brass, enamel and acetate where stones such as cubic zirconia, cultured freshwater pearls, glass stones are a frequent feature as details in the jewelry. Today, By Jolima's beautiful jewelry is often seen in fashion magazines, tv-shows and worn by celebrities and royalty.

My Passion is to make you sparkle” With Love Josefine
Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Dahléns

Dahléns är ett miljömedvetet familjeföretag som drivs i tredje och fjärde generation. Vi tillverkar företagskläder såsom kavajer, kjolar, byxor, västar, blusar och skjortor mm. Vi har en kombinerad tillverkning i Sverige och Baltikum. Mottot är att ingen order är för liten eller för stor, alla ska kunna få sin egen personliga profil, i bästa tänkbara kvalité. Med egen designavdelning och produktion i Sverige kan vi enkelt ta fram det våra kunder efterfrågar. Förutom specialproduktion har vi ett sortiment som vi lagerför för omgående leverans.

Göte David Teko & Tailor Konfektion

Välkomna till Göte David Teko och Tailor Konfektion som är Europa tillverkare av uniformer ,skjortor och kavajer sedan 1906. Vi hjälper också våra kunder med unika specialkollektioner. Tillsammans tar vi fram sortiment och design som hjälper ert företag stärka sin profil. Många års erfarenhet inom hotellbranschen och viktiga pusselbitar i vår affärsmodell för att ge er dom bästa förutsättningarna. Utvecklat sortiment ihop med hotellpersonal med viktiga detaljer som slitstyrka, stretch och komfort. Det som gör resan så unik är att vi tillsammans kan presentera er personal i en kollektion som är ledande inom miljö och hållbarhet! Vår Repeatserie är tillverkad i återvunna material och Europa producerad. Kom till vår monter så skall vi berätta mer om denna unika produkt. En kollektion helt i tiden och en ledande utveckling inom miljö och hållbarhet.

Food & Beverage
Tekompaniet

Tekompaniet har fokus på enbart te sedan år 2000. För att ge dig det bästa och godaste teet, för både smaklökar och samvete, erbjuder vi etiskt och certifierat te av premiumkvalitet i både påse och lösvikt. Te från Tekompaniet innebär alltid direkt från källan, färskt, ortodoxt producerat, hög kvalitet på råvaror och allt i såväl klassiska som innovativa smakkombinationer. Hållbarhet för både människa och miljö har varit fokus sedan starten för över 20 år sedan. Vi hoppas att det är viktigt även för dig att människorna bakom tillverkningen har bra villkor, blir väl behandlade samt att natur, djur och miljö också får bra förutsättningar. Under SPA-dagarna får du möjlighet att både se och provsmaka flera av våra fantastiska premiumprodukter – varmt välkomna!

Datasystem, bokningsverktyg
TAC IT Nordic

Det finska IT-företaget Tac IT Nordic tillhandahåller ett ledande och toppmodernt bokningssystem. Tjänsten koordinerar bl a reservationer, fakturering, presentkort, personalschema, återförsäljare, bordsbokning och hantering av kundrelationer. Genom att samla alla resurser på ert SPA får ni ekonomisk vinning. Bokningssystemet garanterar ökad affärsnytta och effektivitet samt erbjuder flera tillägg som e-handel, Facebook-bokningar, kampanjhantering och digitala login-lösningar. 

Vi erbjuder även programvaran "TrustYou" som samlar in gästrecensioner. TrustYou hjälper företag att vinna genom att på ett enkelt sätt lyssna på sina kunder. Analysera alla insamlade recensioner över hela webben och fatta smarta affärsbeslut. Publicera hotellrecensioner på er hemsida, på Google och på Tripadvisor. Låt positiv feedback leda till fler bokningar!

Loyall

Loyall är ett norskt företag med huvudkontor i Bergen. Vår allt-i-ett lojalitetsplattform är speciellt designad för hotellbransjen. På Loyall skapar vi skräddarsydda lojalitetsprogram som ökar kundetillfredsställelse, skapar direkta bokningar och ger ökat försäljning i Spa. Genom att ge extra belöningar och fördelar för direktbokningar genom egen hemsida kan hotell minska kostnaderna för tredjepartsbokningar. Loyall kan också hjälpa att öka medvetenheten om spapaket och andra erbjudanden bland lojala kunder. Genom att kombinera datadrivna tekniker med passion för kundlojalitet erbjuder Loyall en unik lösning för att hjälpa företag att nå framgång. Vi på Loyall är glada över att delta på Svenska Spahotells leverantörsmässa och ser fram emot att möta dig där.

Planet

Planet erbjuder hotellbokningssystem (PMS) samt tillhörande mjukvara, integrerade betalningslösningar och teknik i en plattform - med gästresan i fokus. Vi vill vara en långsiktig partner för dig inom hotellnäringen, och hjälper din verksamhet att förstå och utnyttja fördelarna med en alltmer uppkopplad värld. Planet grundades för 35 år sedan, och har sitt huvudkvarter i London. Bolag som Hoist Group, Protel, Datatrans och Proximis är numera samlade under varumärket Planet, och tillsammans hjälper vi dig att växa och ge bästa möjliga kund- och gästupplevelse. Våra 2500 medarbetare är utspridda på sex kontinenter och våra kunder finns i mer än 120 länder. Vi har stark närvaro på den svenska marknaden med lokala säljare, konsulter, utvecklare och supportpersonal.

Price My Hotel Room

Vi förbättrar lönsamheten för SPA-hotell. Med ett smart system som ständigt räknar ut det mest lönsamma priset både på rum och paket, så ökar din lönsamhet på sista raden. Att systemet hela tiden uppdaterar priserna i ALLA kanaler gör att du dessutom får massor med tid över till annat. Vårt system används av ca 150 hotell i Norden, bland annat flera SPA-hotell. Vill du också öka din lönsamhet så prata med oss! 

Zoezi
Zoezi - Mer än bara ett bokningssystem. Med Zoezi MyBusiness erbjuder du dina gäster och din personal en sömlös upplevelse från start. Din hemsida är nämligen ditt affärssystem. Bokning av behandlingar och pass, inpassering och kassa på din anläggning samt all administration i ekonomi och schema på samma molnbaserade plats. Besök vår monter för att se hur vi skulle kunna förenkla för just din anläggning. 
Inredning, arkitekter
W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag. 

Friskvårdsutrustning
Nutrilight

Vetenskapligt dokumenterad ljusterapi som stärker immunförsvaret och får cellerna att fungera optimalt.

Sunwell

Sunwell levererar solsimulator för ljusterapi och upplevelse till bl.a. spahotell, hälsoföretag och badhus som vill erbjuda det ”lilla extra” och sticka ut bland konkurrenter. Sunwell kombinerar hälsoeffekter från flera olika produkter som infrarödbastu och ljusterapilampor i en komplett och unik solsimulator som skapar naturligt varmt solljus med solens hela ljusspektrum, men låg UV, för D-vitamin och hälsa. Solterapi i Sunwell solrum blir den perfekta lösningen när solbristen under höst och vinter påverkar både humör och hälsa – en exklusiv semesterupplevelse för både kropp och själ, där besökare kan drömma, umgås och få ny energi. Det fullautomatiska solsystemet är enkelt att använda och erbjuder kostnadseffektiv lösning, utan krav på extra resurser och personal.

Nordic Shapestore

Västvärlden har äntligen fått upp ögonen för nyttan av rollmassage, detta är en kritikerrosad behandling som är naturlig, smidig  och framförallt oerhört effektiv. Rollmassage gör underverk för såväl utseende som välmående och med en maskin på plats kan man briljera med behandlingar utöver det vanliga! Nordic Shapestore som varit ett decennium före sin tid på den skandinaviska marknaden erbjuder högkvalitativa rollmassage-maskiner för både kommersiellt och privat bruk. Hos oss kan man köpa, leasa eller hyra maskiner. Välkommen till vår monter för att få mer info och givetvis prova på att rolla!

Pool, bad, dusch, bastu
Orbital Shower – ett skönare sätt att spara

Orbital Shower renar och återcirkulerar vatten i realtid utan att kompromissa med känslan. Du får en förstklassig duschupplevelse med exakt temperatur och extra högt flöde samtidigt som du sparar stora mängder vatten, energi och CO2.

Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Vattenbutiken

Vi tillhandahåller bl a Swimmingpool i paketlösningar men även med nyproduktion och renovering med egen personal. Pooltillbehör från alla marknadsledande varumärken. Pool- och spakemikalier från Delphin, Delphin Spa, Nitor, Nitor Spa samt Aqua Finesse. Spabad och Swimspa från Wellis. Spafilter från marknadsledande Darlly. Sim/Semesterprodukter från ARENA, SPEEDO, TYR,  Swimcoach och Zoggs. Relaxprodukter.

HEWI

HEWI tillverkar tillgänglighetsprodukter och tillbehör för hotell, SPA samt kontor. Produkterna passar såväl mindre badrum som offentliga toaletter. HEWI tillhandahåller en stor mängd olika produkter; exempelvis krokar, toalettpappershållare, pappersautomater, armstöd, grepp och fällbara säten. HEWI tillhandahåller även måttbeställda tvättställ. Vidare. Våra produkter finns i en mängd olika kulörer för att matcha din inredning.

Sanova

Sanova har produkterna för att skapa en helhetskänsla för badrummet och Wellness-avdelningen. Rätt produkter och rätt belysning ger dina kunder den perfekta upplevelsen hos dig.

Kakelspecialisten

Kakelspecialisten, en komplett kunskapspartner och leverantör av byggtekniska lösningar, upplevelsesystem och keramiska ytskikt till pooler, wellness & spa-anläggningar. Vi finns för att arkitekter, inredare, byggherrar m.m. ska föreskriva byggkeramik till sina byggprojekt är att vår bransch inspirerar och rådgör dem till en unik spa-anläggning.

Steelpool

SteelPool designar och tillverkar spapooler i rostfritt stål. Storlek, form och utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi hjälper er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller.

Swimtec

Med fokus på vattenrening levererar vi skräddarsydda lösningar för er badanläggning.
Framgångsrikt fortsätter vi att leverera, installera samt utföra service till offentliga bad och SPA anläggningar runt om i landet. Med personlig service, bred kompetens och lång erfarenhet strävar vi efter att bli er självklara partner.

EnviroProcess

SAUNA, SPA, WELLNESS & RELAX Planerar ni att skapa en unikt spaupplevelse för era gäster? Vill ni skapa ett mindre spaområde? Eller ni kanske planerar att bygga det fullskaliga spaprojektet? Oavsett vad, vi har idéerna och den rätta lösningen för ert unika projekt - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Unidrain

Väggnära golvbrunnar till ert duschutrymme. Såväl i hotellrummets duschplats samt i relaxens duschutrymmen. Sedan introduktionen av Unidrain har arkitekter, fackfolk och andra med känsla för inredning och stil visat uppskattning av Unidrain och dess enkla stilrena design. Unidrain har vunnit ett flertal designpriser med sina designserier ClassicLine och HighLine. Golvavloppet kan måttanpassas till våtrummets längd och passar därmed perfekt till dushutrymmen med flera duschar i rad. Då de placeras mot vägg underlättar de dessutom rengöring av duschutrymmet.

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.

Träning
Fitness Brands

Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning till gym och träningsanläggningar. Med över 30 års erfarenhet och kunskap erbjuder vi våra kunder unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhets specifika behov och förutsättningar. Fitness Brands har bredden att leverera all interiör för en hållbar anläggning – det gäller allt från golv, inredning av omklädningsrum, reception och loungeutrymme till träningsutrustning och alla typer av träningstillbehör.

Qicraft/Technogym

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Qicraft är officiell och exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige.

Casall

Casall PRO har nästintill 40 års erfarenhet inom gym- och träningsindustrin och har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004; ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella fitnessvarumärken. Vår kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design.

Service
LEVEL

Vi erbjuder en komplett portfölj av produkter och tjänster inom bland annat lås, passersystem,dörrautomatik, nödutrymning, porttelefoni, kamerabevakning och olika larmfunktioner för person och fastighet. LEVEL är även specialiserade på integrerade säkerhetslösningar.

Rikstvätt Sverige

Alla våra tvätterier har en gång startats av entreprenörer som servat kunder och drivit utvecklingen av tvätt- och textilservice på sin ort. Det ger oss en stark lokal förankring med nära kundrelationer och engagerade medarbetare. Idag är Rikstvätt Sveriges största kedja med 16 privatägda textiltvätterier som dagligen levererar från norr till söder. Du har alltid nära till Rikstvätt och vi kan leverera snabbt, överallt! Som kund kan du tryggt hyra kvalitetstextilier och få dem tvättade och levererade precis när det passar dig bäst. Vi finns här för dig!