Spadagarnas utställare 2022

Guldpartner
Dermarome

Vår vision är att vara i framkant inom skönhetsindustrin och vi arbetar progressivt för att skapa verktyg för tillväxt i skönhetsbranschen. Med en robust varumärkesportfölj bestående av handplockade, professionella varumärken och hudterapeututbildningar strävar vi efter att vara Nordens ledande företag inom hudvård och makeup. Vi gör detta med PASSION, alltid PROFESSIONELLA tillsammans med våra PARTNERS. Utildning är vår expertis vilket garanterar hög kompetens och kvalitet i allt vårt arbete, det finns få som kan matcha vårt utbud av utbildningsmöjligheter. I vår varumärkes portfölj finner du följande professionella varumärken; bareMinerals, Elemis, Priori Advanced Skincare, Aurelia London, Skinbetter science, Löwengrip, Browgame Cosmetics, Grande Cosmetics, Lova Skin, Mr & Mrs Tannie, N.C.P.

Vår nordiska koncern, Dermanordic består av Dermarome i Sverige, Danmark och Finland, Dermanor i Norge samt våra tre hudvårdskolor Elisabethskolan i Stockholm, Hudpleieakademiet i Oslo och Kosmetologskolen i Köpenhamn.

Silverpartner
LEA Concept

LEA Concept är det svenska familjeföretaget som under 10 års tid skräddarsytt hållbara helhetslösningar med kvalitativa private label produkter inom hud- och hårvård samt lifestyle till hotell- och spaanläggningar samt retail.

VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

Nonius
Nonius Hospitality Technology är en global och ledande helhetsleverantör för besöksnäringen inom teknik och digitala gästupplevelser. Med fokus på att leverera den ultimata digitala gästupplevelsen, där vi levererar flertalet lösningar. Nonius har den mest kompletta portföljen för gästteknologi för en kontaktlös digital gästresa. Alla våra lösningar är byggt in-house som möjliggör högt integration och konkurrenskraftiga priser. Vi har smarta lösningar som: Mobilapp, Online-incheckning, F&B-QR koder, SPA bokning, Digital Nyckel, Roomservice, Digital Signage, Interaktivt TV-system tillsammans med Philips, TV-kanaler i samarbete med Allente, Chromcast lösningar för hotel, Wifi och nätverk.
ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Bronspartner
Ellancé

Ellancé är en ledande distributör som specialiserat sig på professionell, resultatinriktad hudvård och high-tech apparatur. Vi erbjuder framgångsrika, internationella varumärken inom ekologisk, avancerad och holistisk hudvård av absolut högsta kvalité. Våra innovativa märken får ständigt nya utmärkelser och bygger på intressanta bakgrundsfilosofier. Med hjälp av våra varumärken och vårt kunniga team hjälper vi dig att utveckla ditt eget spakoncept och göra det ännu mer framgångsrikt. Vi har allt från kompletta- till mindre komplementsserier som ger en unik nisch till ditt spa. Med Ellancé får du en nära, långsiktig samarbetspartner som erbjuder training, support och aktuella kampanjer med tillhörande marknadsföringsmaterial.

Beauty Concepts – RHEA Cosmetics

Vi ser alla likadana ut men vi har inte samma hud. Hur skall vi bevara just din hud? För att uppnå den perfekta hudvården tog Rhea de mest avancerade dermocosmetic teknikerna och de mest kraftfulla ingredienserna – och skapade den. Det unika är att Rhea kan kallas en chimär, en tillfällig emulsion med en hög koncentration av aktiva ingredienser. I den speciella burken kan du varje dag och till varje behandling blanda en kombination som passar just nu i din livscykel och få det bästa resultatet. Rhea är veganskt och innehåller bara ingredienser din hud behöver för att vara lycklig. Inga extra tillsatser. Beauty Concepts är en del av Nail Systems of Sweden och vi inriktar oss på SPA och hudsalonger och erbjuder samma högklassiska support, marknadsstöd och kunskap, men speciellt för dig.

SoGoNice

SoGoNice erbjuder 13 st olika portionspåsar med innehåll från 23 noga utvalda frukter , bär & grönsaker. Alla våra certifierade odlare är valda med omsorg och varje portionspåse är näringsberäknad av vår dietist. Med utgångspunkt från våra frukt/bär/grönsaker tillsammans med utvalda baser och en stund i en blender kan ni enkelt erbjuda era gäster; smoothie, sangria, sparkling smoothir, smoothie bowl & fruitshake®. Alltid med samma smak, näringsberäknat och hög kvalitet vid varje servering 7 dagar i veckan, 24 h om dygnet 365 dgr om året - för inspiration titta här

Hudvård & nagelvård
Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

Powerlite – När du och dina kunder vill ha resultat!

Powerlite800 erbjuder säkra, kraftfulla och effektiva IPL-behandlingar för bl.a. hudföryngring, ytliga kärl, pigmenteringar, rosacea och permanent hårborttagning. Utvecklad och tillverkad i Sverige. Mer än 20 års erfarenhet. I sortimentet finns även Powerlite Needle Pen (microneedling) som effektivt behandlar åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor och hudbristningar. 

Powerlite erbjuder även MASQ+ sheet masks som har varit väldigt omskrivna i pressen och flera av dem har varit nominerade eller vunnit priser i prestigefulla tävlingar. MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. En mycket uppskattad och lättsåld produkt. 

M Picaut

M Picaut är ett familjeägt ekolyxföretag som Mette startade hemma i köket i Gbg år 2010. Vi säljs bla här på VANN Spa där vårt härliga Spa Ritual Kit verkligen uppskattas av gästerna! Vi levererar till ca 180 hudvårdssalonger i Sverige, gästföreläser på  landets skolor för hudterapeuter & Spa, och är ett professionellt hudvårds & Spamärke. Vi brinner för kunskap och service och har därför idag 4 heltidsanställda hudterapeuter. De arbetar med olika distrikt och utvecklar, utbildar och peppar er personal inom allt som har med hud att göra. Våra produkter tillverkas i Sverige och sitter själva på Västkusten, med olika anställda lite utspridda i landet. Varmt välkomna att besöka oss! //Mette med team

Maria Åkerberg

På västkusten i Sverige ligger fabriken varifrån alla produkter från MARIA ÅKERBERG skeppas. Kom och besök oss om du har vägarna förbi! Vi är en helhetsleverantör och har produkter samt lösningar för hotellrum och spaavdelningar. Första och enda leverantör av levande stamceller från växtriket. Pure Cell Treatment är den revolutionerande behandlingen som bidrog till att Maria Åkerberg blev Årets Företagare i Sverige 2017.

C/o Gerd

C/o Gerd är ett ekologiskt holistiskt skönhetsföretag med egen tillverkande fabrik i Jokkmokk. Vi hjälper till att konceptuallisera er spaanläggning med unika sparitualer och behandlingar. C/o Gerd har kommit att bli ett av det mest välrenommerade spamärket inom skönhetsindustrin i Sverige och utomlands. Med vår innovativa approach med hållbarhet för miljö och natur, ekonomisk medvetenhet, så har vi funnit ett nytt sätt att tillsammans med er ta oss ann spabranschen. Vi fyller er destination med värden i allt från unika produkter, professionella samarbeten och ett hållbarhetsarbete utöver det vanliga som er destination kan vara stolt över. 

Hjärtligt

Hjärtligt är ett svenskt varumärke grundat av systrarna Caroline och Cathrine. Som är utbildade på universitet inom Bio Medicin och Marknadsekonomi. Hjärtligt utvecklas och tillverkas med hjärta i Sverige. Produkterna är väldigt omtyckta och lovordade bland frisörer. Hjärtligt har fått många utmärkelser och positiv respons från konsumenter. Vi värdesätter noggrannhet när det kommer till val av ingredienser och sammansättning för att göra produkterna unika med hög kvalitet. Vårt fokus är eko, miljö, anpassning för känsliga personer och medveten Grön Salongsvård.

Thalion

Naturliga produkter från Bretagne i Frankrike med en innovativ världsledande marin teknologi. Som skördare, med ett stort miljöansvar, skapar vi våra egna marina aktiva ingredienser från alger, havsvatten och växter för att tillverka produkter som möter kundens behov. Vi ger dig unika behandlingsupplevelser och är det enda märket att erbjuda mineralterapi med kalcium och magnesium. Med fler än 40 behandlingar utformar vi ett koncept som passar ert spa.

Kerstin Florian

Vi är ägare till Kerstin Florian International med tillverkning av produkter och skapande av behandlingar och spakoncept för global distribution. Företaget, som grundades i USA 1978 av svenskfödda Kerstin Florian, är ett av de mest välrenommerade hudvårdsmärkena i spaindustrin som bygger på gedigen expertis i naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor samt är inspirerad av den anrika spatraditionen. Kerstin Florian finns idag på några av de mest exklusiva hotell och spa världen över. Vårt team i Sverige och i USA har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen där vi har arbetat med rådgivning/spautveckling och hjälpt ett stort antal spaanläggningar komma i gång med sin verksamhet för att kunna driva den lönsamt och framgångsrikt. Vår affärsskola och utbildningsprogram har mycket gott renommé och vår personal är professionell med bred kunskap i branschen.  För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan över tio år ett ISO-certifierat företag.

 

Biologique Recherche

Biologique Recherche grundades av familjen Allouche för 40 år sedan i Paris. Yvan, Josette och Philippe (biolog, sjukgymnast och läkare) kombinerade sina kunskaper för att skapa något de saknade på marknaden: medicinsk hudvård med rena, kallpressade råvaror. Behandlingarna skräddarsys detaljerat från gång till gång efter hudens aktuella tillstånd - också kallad Skin Instant. Fler och fler vill kunna njuta av en unik massage, i en vacker miljö och samtidigt få ett naturligt ansiktslyft med avancerad hudvård. Biologique Recherche gör denna ultimata kombinationen möjlig och har sedan en tid tillbaka funnit sin väg från de mest avancerade klinikerna - ut till exklusiva span runt om i hela världen.

Utbildning
N’gager

Vi är ett kommunikationsverktyg för att bygga medarbetarkultur. Från det att medarbetaren skriver på sitt anställningsavtal tills dagen då denna säger upp sig. I systemet lägger man upp pre- och onboarding för att medarbetaren snabbt och effektivt ska känna sig trygg och välkommen in i sin nya roll. Man lägger upp gemensamma dokument, checklistor, rutiner samt utbildningar där man säkerställer att medarbetaren förstått vad den tagit del av. Man kan känna sina medarbetare på pulsen genom pulsmätningar som man själv lägger upp, dagligen, per vecka, per månad eller per år. Vid medarbetarsamtalen lägger man upp mål och gör en handlingsplan tillsammans för att nå målet. I systemet finns även en visselblåsare, chatfunktion samt ett intranät där man delar mer lättsamma, roliga händelser. Medarbetaren använder sig av appen via mobilen och har på så sätt tillgång till systemet 24/7.

Hotel Legacy Group

Hotel Legacy Group är specialister på att skapa avgörande intryck och oförglömliga avtryck. För ökad kundnöjdhet och lönsamhet. Vi levererar skräddarsytt konceptualiserat bemötande, och välkomnande inredning för upplevelser man minns. Vi levandegör er vision. Vårt mål är att  hjälpa er ta kontrollen över ert första intryck och skapa en besöksupplevelse som gör skillnad genom att rutinsätta hur ni efterlever era koncept i bemötande likväl som i inredning. Önskar du ett synligt resultat på sista raden, då är första intrycket nyckeln!

 

Hälsa inifrån
Nordic Superfood

NATURLIGA PRODUKTER MED NORDISK URKRAFT SOM GER DOKUMENTERAD EFFEKT PÅ DIN HUD, HÄLSA OCH VÄLBEFINNANDE. Nordic Superfoods hälso och skönhetsprodukter används genom 9 steg på ditt spa hotell, där vi skapar en unik "röd tråd" för gästens spavistelse och bra lönsamhet. Komplett med spa utbildningar i Saunachill, Spa ritual och signaturbehandlingen Aroma Cupping. Nordic Superfood erbjuder multifunktionella hälsoprodukter, tillverkade av bär och växter som vuxit vilt i vår nordiska natur. I sortimentet finns bär & växtpulver, marint kollagen, bärkoncentrat och teer, samt holistiska spa och skönhetsprodukter som Acu Cups, eteriska oljor och Holistic Body Oil, som främjar hälsa och skönhet på ett naturligt sätt.

Salongsinredning, utrustning och textil
Livv

Vi är Livv- Ledande leverantör i Skandinavien av hotellinredning och spa-koncept. Att skapa och erbjuda hållbara vistelser och underbara upplevelser - är vår vision och vårt DNA. Med varumärken som Rituals, Lexington och att utveckla kundunika spa-koncept. Har vi glädjen att erbjuda fantastiska produkter i våra kundsamarbeten! Vi levererar till bl.a. Yasuragi, The Well, Farris och Stenungsbadens Yachtclub. Join our Livv family!

Hotel Supply

Hotel Supply har lång erfarenhet av försäljning av anpassade produkter för hotellbruk. Vårt sortiment omfattar ett brett utbud av artiklar såsom: Hotellutrustning, textilier, hotellsängar&bäddmadrasser, hotellinredning och gästgåvor. Alla våra produkter är anpassade för hotellbruk och vårt eget varumärke Diamond är speciellt framtaget för att motsvara de krav, som hotellen ställer gällande design, funktion, hållbarhet och pris. Välkommen att träffa oss under Spadagarna!

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent och självklart med miljöfrågan i fokus.

Fritz Magnus - hotelltextilier i premiumkvalitet till rätt pris

Fritz Magnus erbjuder textilier till spa-anläggningar, hotell och restauranger som till exempel morgonrockar, handdukar, badrumsmattor och sängtextilier. Vi har färdiga produkter att erbjuda med eller utan er logo men kan även skräddarsy design och kvalitet efter era behov. För oss är det viktigt att hjälpa dig att få rätt kvalitet och design till din verksamhet. Rätt design och kvalitet ger dig bättre och smartare inköp. 

Bädd & Bad

Vi utvecklar hotellprodukter, på egen hand eller skräddarsyr tillsammans med dig och våra partners. Med stor kompetens och lång erfarenhet inom hotell och resebranschen hjälper vi dig att hitta de rätta produkterna för din verksamhet. Hotellkedja, SPA, boutiquehotell eller slott - oavsett vad du vill uppnå, hjälper vi er att skapa den rätta känslan.

Hospitality Specialist

Vi hjälper rederier, hotell, spa, restauranger och casinon att komma i bästa möjliga form. Detta är kärnan i vad vi gör. Vi identifierar förbättringspotential för hela verksamheten, från strategi och genomförande till resultat. Vi stärker din verksamhet med internationell personal som har gedigen erfarenhet från serviceyrken runt om i världen, däribland rederier, hotell, spa och restauranger. Med en god dialog och framförhållning hittar vi rätt kandidat för din specifika verksamhet.‍Vi tillhandahåller även prisvärda produkter med hög kvalitet för hotell, -spa och restaurangbranschen. Vi överträffar våra kunders förväntningar och hittar nya vägar till framgång!

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Doftprodukter
Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

Kläder & Accessoarer
Ilse Jacobsen Hornbæk

Since the opening of her first store in 1993, the idyllic Hornbæk, known for its unique nature close to forest and beach has been a constant source of inspiration for Ilse Jacobsen. Ilse Jacobsen has developed her lifestyle universe, which includes rainwear, rubber boots, women's clothing, shoes and a beauty series. In collaboration with her daughter Natasha, she has also launched the dog series VOV & VUF. ILSE JACOBSEN HORNBÆK is known worldwide for its lifestyle universe, and several of Ilse Jacobsen's designs are today described as design classics.

Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Dahléns

Dahléns är ett miljömedvetet familjeföretag som drivs i tredje och fjärde generation. Vi tillverkar företagskläder såsom kavajer, kjolar, byxor, västar, blusar och skjortor mm. Vi har en kombinerad tillverkning i Sverige och Baltikum. Mottot är att ingen order är för liten eller för stor, alla ska kunna få sin egen personliga profil, i bästa tänkbara kvalité. Med egen designavdelning och produktion i Sverige kan vi enkelt ta fram det våra kunder efterfrågar. Förutom specialproduktion har vi ett sortiment som vi lagerför för omgående leverans.

Göte David Teko & Tailor Konfektion

Välkomna till Göte David Teko och Tailor Konfektion som är Europa tillverkare av uniformer ,skjortor och kavajer sedan 1906. Vi hjälper också våra kunder med unika specialkollektioner. Tillsammans tar vi fram sortiment och design som hjälper ert företag stärka sin profil. Många års erfarenhet inom hotellbranschen och viktiga pusselbitar i vår affärsmodell för att ge er dom bästa förutsättningarna. Utvecklat sortiment ihop med hotellpersonal med viktiga detaljer som slitstyrka, stretch och komfort. Det som gör resan så unik är att vi tillsammans kan presentera er personal i en kollektion som är ledande inom miljö och hållbarhet! Vår Repeatserie är tillverkad i återvunna material och Europa producerad. Kom till vår monter så skall vi berätta mer om denna unika produkt. En kollektion helt i tiden och en ledande utveckling inom miljö och hållbarhet.

Polly & Ester Satin AB

Marigall Lenceria är undersköna nattkläder från ett familjeägt företag i Cordoba i södra Spanien och har funnits i över 30 år. Man designar och syr vackra och sköna underkläder för kvinnor i alla åldrar. Ett stolt hantverk som värderas högt. Här syr man bara upp plagg efter beställning, tygerna är noga utvalda i den finaste satin, spetsar och bomull som beställs från Frankrike. Återförsäljare väljs med omsorg så det är en ära för oss att vara Marigalls ansikte utåt i Sverige. Vi axlar ansvaret att välja våra återförsäljare med omsorg och vill du bli en av dem, så är du välkommen att kontakta oss. Varmt välkommen att besöka vår utställarplats på Spadagarna och bekanta dig med vår vackra underklädesvärld.

Movesgood

Movesgood är till för dig och vår jord med en tro på goda handlingar. Vårt uppdrag är att vara ditt förstahandsval för hållbara basplagg och förse våra kunder med tidlösa kläder och bedding av hög kvalitet med en längre livscykel. Vi drivs av vårt syfte och motivation till förändring och har förbundit oss att inte använda bomull eller syntetiska fibrer i något av våra plagg. Naturlig lyocellbearbetad bambu är grunden i alla våra tyger. Produktionsprocessen för bambu har en minimal påverkan på miljön och återvinner eller bryter ner alla producerade lösningsmedel och utsläpp. Bambu är helt CO2-neutralt under hela sin odlingsperiod, växer utan behov av bekämpnings-medel och är mycket vatteneffektivt. Utöver detta har tyget i sig många positiva egenskaper. Det är absorberande, isolerande och antibakteriellt - och låt oss inte glömma, mjukt och vackert, vilket gör det till den perfekta basen för allt vi skapar.

Datasystem, bokningsverktyg
DigitalGuest

DigitalGuest är ett intelligent webbaserat verktyg som hjälper hotell, oavsett storlek eller stil, att på ett smart och mycket prisvärt sätt kommunicera mer effektivt med gäster och besökare, frigöra personal för att skapa fler minnesvärda interaktioner, öka merförsäljningen och reducera kostsamma trycksaker genom en snygg webbaserad app. Du bestämmer själv om systemet ska hanteras manuellt eller vara fullt integrerad med ditt PMS-system.  DigitalGuest är enkelt att administrera och implementera för er som hotell och den behöver inte laddas ned av gästen.

TAC IT Nordic

Det finska IT-företaget Tac IT Nordic tillhandahåller ett ledande och toppmodernt bokningssystem. Tjänsten koordinerar bl a reservationer, fakturering, presentkort, personalschema, återförsäljare, bordsbokning och hantering av kundrelationer. Genom att samla alla resurser på ert SPA får ni ekonomisk vinning. Bokningssystemet garanterar ökad affärsnytta och effektivitet samt erbjuder flera tillägg som e-handel, Facebook-bokningar, kampanjhantering och digitala login-lösningar. 

Vi erbjuder även programvaran "TrustYou" som samlar in gästrecensioner. TrustYou hjälper företag att vinna genom att på ett enkelt sätt lyssna på sina kunder. Analysera alla insamlade recensioner över hela webben och fatta smarta affärsbeslut. Publicera hotellrecensioner på er hemsida, på Google och på Tripadvisor. Låt positiv feedback leda till fler bokningar!

BRP Systems

Spaprogram från BRP Systems förenklar internhantering av dagspa gäster, bokningar och medlemmar samtidigt som det ger era gäster ökade möjligheter att boka och betala för era tjänster själva. Kom förbi vår monter så kan vi berätta lite mer hur vår lösning kan gynna er.

Zoezi
Zoezi - Mer än bara ett bokningssystem. Med Zoezi MyBusiness erbjuder du dina gäster och din personal en sömlös upplevelse från start. Din hemsida är nämligen ditt affärssystem. Bokning av behandlingar och pass, inpassering och kassa på din anläggning samt all administration i ekonomi och schema på samma molnbaserade plats. Besök vår monter för att se hur vi skulle kunna förenkla för just din anläggning. 
Inredning, arkitekter
W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag. 

Friskvårdsutrustning
Kryoterapi

Qryo är idag en av Sveriges ledande aktör inom innovativa samt icke invasiva skönhetsmaskiner med fokus på en helhet. Som skandinavisk agent för producenter som PAGANI, CRYOCONCEPT, FELIX, BLOOMEA, TESMED, och MECOTEC har QRYO idag en ledande position på marknaden. Vi har även ett stort utbud av egna framtagna maskiner. Vår position handlar inte endast om vår ledande produktportfölj utan snarare ett unikt en helhetssyn som innehåller många olika mervärden och inte bara själva kärnprodukten. Våra värdegrunder ligger i att skapa relationer med kunder och erbjuda de mest innovativa och bästa produkterna på marknaden inom skönhet, hälsa och biohacking.

Lyfe Nordic
Lyfe Nordic är nordisk distributör av högkvalitativ och effektiv återhämtningsutrustning inom hälso- och wellnessbranschen. Vårt uppdrag är att göra återhämtning och välbefinnande till en större prioritet i människors liv genom att erbjuda de senaste och mest innovativa produkterna inom B2B-sektorn. Vårt företags DNA kommer från en djup tro på mänsklig potential. Vi är stolta över att idag ha kunder runt om i Sverige, allt ifrån den större hotellkedjan Nordic Choice Hotels till mindre privatägda span, gym och kliniker. 
Sunwell

Sunwell levererar solsimulator för ljusterapi och upplevelse till bl.a. spahotell, hälsoföretag och badhus som vill erbjuda det ”lilla extra” och sticka ut bland konkurrenter. Sunwell kombinerar hälsoeffekter från flera olika produkter som infrarödbastu och ljusterapilampor i en komplett och unik solsimulator som skapar naturligt varmt solljus med solens hela ljusspektrum, men låg UV, för D-vitamin och hälsa. Solterapi i Sunwell solrum blir den perfekta lösningen när solbristen under höst och vinter påverkar både humör och hälsa – en exklusiv semesterupplevelse för både kropp och själ, där besökare kan drömma, umgås och få ny energi. Det fullautomatiska solsystemet är enkelt att använda och erbjuder kostnadseffektiv lösning, utan krav på extra resurser och personal.

Pool, bad, dusch, bastu
Spara vatten och el med Orbital Shower
Går det att njuta av långa sköna duschar utan att slösa med varmvatten och el? Ja det går. Orbital Shower renar och återcirkulerar vattnet utan att kompromissa med känslan. Du sparar upp till 90% vatten och 80% energi. En skönare och mer hållbar duschupplevelse helt enkelt.
Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

HEWI

HEWI tillverkar tillgänglighetsprodukter och tillbehör för hotell, SPA samt kontor. Produkterna passar såväl mindre badrum som offentliga toaletter. HEWI tillhandahåller en stor mängd olika produkter; exempelvis krokar, toalettpappershållare, pappersautomater, armstöd, grepp och fällbara säten. HEWI tillhandahåller även måttbeställda tvättställ. Vidare. Våra produkter finns i en mängd olika kulörer för att matcha din inredning.

Sanova

Sanova har produkterna för att skapa en helhetskänsla för badrummet och Wellness-avdelningen. Rätt produkter och rätt belysning ger dina kunder den perfekta upplevelsen hos dig.

Steelpool

SteelPool designar och tillverkar spapooler i rostfritt stål. Storlek, form och utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi hjälper er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller.

Swimtec

Swimtec erbjuder vattenbehandling och attraktioner för publika badanläggningar. Vi gör det med kunder och kundernas kunder i focus……

EnviroProcess

SAUNA, SPA, WELLNESS & RELAX Planerar ni att skapa en unikt spaupplevelse för era gäster? Vill ni skapa ett mindre spaområde? Eller ni kanske planerar att bygga det fullskaliga spaprojektet? Oavsett vad, vi har idéerna och den rätta lösningen för ert unika projekt - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Tylö

Tylö är en del av den globala koncernen Sauna360 som har flera starka bastuvarumärken i sin portfölj. På den svenska marknaden är Tylö starkast och är ett av Sveriges största och mest omtyckta varumärken inom bastu för både privat och kommersiellt bruk. Tylö har sedan 70 år tillbaka sin tillverkning i Halmstad och är stolta över den hantverkstradition och djupa kunskap som med åren har byggts upp. Utveckling, expertis och ständig strävan efter perfektion har tagit Tylö dit dom är idag. Genom högkvalitativa spaupplevelser med bastu, ånga och infraröd värme i fokus omdefinierar Tylöbastumarknaden med bastuprodukter av högsta kvalitet som utgör en viktig del av ett hälsosamt liv.

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.

Träning
Qicraft/Technogym

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Qicraft är officiell och exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige.