Spadagarnas utställare 2022

Guldpartner
Dermarome

Vår vision är att vara i framkant inom skönhetsindustrin och vi arbetar progressivt för att skapa verktyg för tillväxt i skönhetsbranschen. Med en robust varumärkesportfölj bestående av handplockade, professionella varumärken och hudterapeututbildningar strävar vi efter att vara Nordens ledande företag inom hudvård och makeup. Vi gör detta med PASSION, alltid PROFESSIONELLA tillsammans med våra PARTNERS. Utildning är vår expertis vilket garanterar hög kompetens och kvalitet i allt vårt arbete, det finns få som kan matcha vårt utbud av utbildningsmöjligheter. I vår varumärkes portfölj finner du följande professionella varumärken; bareMinerals, Elemis, Priori Advanced Skincare, Aurelia London, Skinbetter science, Löwengrip, Browgame Cosmetics, Grande Cosmetics, Lova Skin, Mr & Mrs Tannie, N.C.P.

Vår nordiska koncern, Dermanordic består av Dermarome i Sverige, Danmark och Finland, Dermanor i Norge samt våra tre hudvårdskolor Elisabethskolan i Stockholm, Hudpleieakademiet i Oslo och Kosmetologskolen i Köpenhamn.

Silverpartner
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Beauty Concepts – RHEA Cosmetics

Med utvalda och närproducerade råvaror, tillverkar Rhea vegansk hudvård. Både fabrik och laboratorium i Bologna tänker på miljön i alla aspekter; vattenförbrukning, elförsörjning, användning och hantering av plast. Men framför allt på dig och din kund. Produkterna skall vara personligt anpassade för varje kund, för varje besök. Vi visar dig gärna hur man med få produkter kan skapa en blandbar hudvård där vi kombinerar kronokosmetik,  neurokosmetik, cosmeceuticals och lite till. Vår egen hudterapeut tar hand om dig och hjälper dig att se vad som passar just ditt SPA.

Beauty Concepts är en del av Nail Systems of Sweden och vi inriktar oss på SPA och hudvårdssalonger och erbjuder samma högklassiska support, marknadsstöd och kunskap, men speciellt för dig.

Bronspartner
Ellancé

Ellancé är en ledande distributör som specialiserat sig på professionell, resultatinriktad hudvård och high-tech apparatur. Vi erbjuder framgångsrika, internationella varumärken inom ekologisk, avancerad och holistisk hudvård av absolut högsta kvalité. Våra innovativa märken får ständigt nya utmärkelser och bygger på intressanta bakgrundsfilosofier. Med hjälp av våra varumärken och vårt kunniga team hjälper vi dig att utveckla ditt eget spakoncept och göra det ännu mer framgångsrikt. Vi har allt från kompletta- till mindre komplementsserier som ger en unik nisch till ditt spa. Med Ellancé får du en nära, långsiktig samarbetspartner som erbjuder training, support och aktuella kampanjer med tillhörande marknadsföringsmaterial.

Hudvård & nagelvård
Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

Powerlite – När du och dina kunder vill ha resultat!

Powerlite800 erbjuder säkra, kraftfulla och effektiva IPL-behandlingar för bl.a. hudföryngring, ytliga kärl, pigmenteringar, rosacea och permanent hårborttagning. Utvecklad och tillverkad i Sverige. Mer än 20 års erfarenhet. I sortimentet finns även Powerlite Needle Pen (microneedling) som effektivt behandlar åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor och hudbristningar. 

Powerlite erbjuder även MASQ+ sheet masks som har varit väldigt omskrivna i pressen och flera av dem har varit nominerade eller vunnit priser i prestigefulla tävlingar. MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. En mycket uppskattad och lättsåld produkt. 

M Picaut

M Picaut är ett familjeägt ekolyxföretag som Mette startade hemma i köket i Gbg år 2010. Vi säljs bla här på VANN Spa där vårt härliga Spa Ritual Kit verkligen uppskattas av gästerna! Vi levererar till ca 180 hudvårdssalonger i Sverige, gästföreläser på  landets skolor för hudterapeuter & Spa, och är ett professionellt hudvårds & Spamärke. Vi brinner för kunskap och service och har därför idag 4 heltidsanställda hudterapeuter. De arbetar med olika distrikt och utvecklar, utbildar och peppar er personal inom allt som har med hud att göra. Våra produkter tillverkas i Sverige och sitter själva på Västkusten, med olika anställda lite utspridda i landet. Varmt välkomna att besöka oss! //Mette med team

Maria Åkerberg

Ett av MARIA ÅKERBERG's kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla våra produkter. Vi använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt!

Kerstin Florian

Vi är ägare till Kerstin Florian International med tillverkning av produkter och skapande av behandlingar och spakoncept för global distribution. Företaget, som grundades i USA 1978 av svenskfödda Kerstin Florian, är ett av de mest välrenommerade hudvårdsmärkena i spaindustrin som bygger på gedigen expertis i naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor samt är inspirerad av den anrika spatraditionen. Kerstin Florian finns idag på några av de mest exklusiva hotell och spa världen över. Vårt team i Sverige och i USA har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen där vi har arbetat med rådgivning/spautveckling och hjälpt ett stort antal spaanläggningar komma i gång med sin verksamhet för att kunna driva den lönsamt och framgångsrikt. Vår affärsskola och utbildningsprogram har mycket gott renommé och vår personal är professionell med bred kunskap i branschen.  För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan över tio år ett ISO-certifierat företag.

 

Salongsinredning, utrustning och textil
Livv

Vi är Livv- Ledande leverantör i Skandinavien av hotellinredning och spa-koncept. Att skapa och erbjuda hållbara vistelser och underbara upplevelser - är vår vision och vårt DNA. Med varumärken som Rituals, Lexington och att utveckla kundunika spa-koncept. Har vi glädjen att erbjuda fantastiska produkter i våra kundsamarbeten! Vi levererar till bl.a. Yasuragi, The Well, Farris och Stenungsbadens Yachtclub. Join our Livv family!

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Bädd & Bad

Bädd & Bad är ett svenskt företag med massor med kompetens inom hotellprodukter! Vi erbjuder alla slags produkter- standard, våra egentillverkade men även brandande produkter efter dina egna önskemål. Vi jobbar kontinuerligt efter att förnya och förbättra vårt sortiment. Vi håller ett stort lager i Helsingborg med aktuella varor och vi kommer gärna och besöker dig och visar vårt breda sortiment när det passar dig. Eller kommer ni till oss och tar en kopp kaffe i vårt fina show-room. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor och vill leda utvecklingen till ett miljövänligare samhälle. Som en del av detta kan du läsa mer om vårt Care About Earth program.

Doftprodukter
Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

Kläder
Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Datasystem, bokningsverktyg
VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

TAC IT Nordic

Det finska IT-företaget Tac IT Nordic tillhandahåller ett ledande och toppmodernt bokningssystem. Tjänsten koordinerar bl a reservationer, fakturering, presentkort, personalschema, återförsäljare, bordsbokning och hantering av kundrelationer. Genom att samla alla resurser på ert SPA får ni ekonomisk vinning. Bokningssystemet garanterar ökad affärsnytta och effektivitet samt erbjuder flera tillägg som e-handel, Facebook-bokningar, kampanjhantering och digitala login-lösningar. 

Vi erbjuder även programvaran "TrustYou" som samlar in gästrecensioner. TrustYou hjälper företag att vinna genom att på ett enkelt sätt lyssna på sina kunder. Analysera alla insamlade recensioner över hela webben och fatta smarta affärsbeslut. Publicera hotellrecensioner på er hemsida, på Google och på Tripadvisor. Låt positiv feedback leda till fler bokningar!

Inredning, arkitekter
W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag. 

Friskvårdsutrustning
ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Sunwell

Sunwell levererar solsimulator för ljusterapi och upplevelse till bl.a. spahotell, hälsoföretag och badhus som vill erbjuda det ”lilla extra” och sticka ut bland konkurrenter. Sunwell kombinerar hälsoeffekter från flera olika produkter som infrarödbastu och ljusterapilampor i en komplett och unik solsimulator som skapar naturligt varmt solljus med solens hela ljusspektrum, men låg UV, för D-vitamin och hälsa. Solterapi i Sunwell solrum blir den perfekta lösningen när solbristen under höst och vinter påverkar både humör och hälsa – en exklusiv semesterupplevelse för både kropp och själ, där besökare kan drömma, umgås och få ny energi. Det fullautomatiska solsystemet är enkelt att använda och erbjuder kostnadseffektiv lösning, utan krav på extra resurser och personal.

Pool, bad, dusch, bastu
Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Dornbracht

Med stark drivkraft för yttersta kvalitet, estetik och innovation utmärker sig Dornbracht som pionjär i branschen.Sortimentet bestående av premium-blandare, duschar och tillbehör är varsamt tillverkade i Tyskland. En banbrytande design kombinerat med välgörande vattenbehandlingar ger en upplevelse utöver det vanliga.

HEWI

HEWI tillverkar tillgänglighetsprodukter och tillbehör för hotell, SPA samt kontor. Produkterna passar såväl mindre badrum som offentliga toaletter. HEWI tillhandahåller en stor mängd olika produkter; exempelvis krokar, toalettpappershållare, pappersautomater, armstöd, grepp och fällbara säten. HEWI tillhandahåller även måttbeställda tvättställ. Vidare. Våra produkter finns i en mängd olika kulörer för att matcha din inredning.

Steelpool

SteelPool designar och tillverkar spapooler i rostfritt stål. Storlek, form och utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi hjälper er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller.

Swimtec

Swimtec erbjuder vattenbehandling och attraktioner för publika badanläggningar. Vi gör det med kunder och kundernas kunder i focus……

EnviroProcess

SAUNA, SPA, WELLNESS & RELAX Planerar ni att skapa en unikt spaupplevelse för era gäster? Vill ni skapa ett mindre spaområde? Eller ni kanske planerar att bygga det fullskaliga spaprojektet? Oavsett vad, vi har idéerna och den rätta lösningen för ert unika projekt - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

TylöHelo AB

Vi är TylöHelo, världsledande bastu- och ångbadstillverkare. Det vi gör och de upplevelser för välbefinnande som vi skapar gör att vi skiljer oss från mängden. Den inbyggda känslan av stolthet och äkthet som utmärker våra bastu- och ångbadsprodukter är något som inte går att kopiera. Det är människorna bakom kulisserna som skapar grunden för detta. Hårt arbete, ett intresse för våra kunders behov att främja hälsa och träning.

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.