Spadagarnas utställare 2021

Guldpartner
Tylö

Tylö är den kompletta partnern av bastuupplevelser av hög kvalitet, med traditionell bastu, ångbad och infraröd värme. Med en enorm passion för bastu och wellness, solida traditioner inom hantverk och bred kunskap omdefinierar Tylö bastuscenen genom att alltid fortsätta att skapa bastuprodukter av högsta kvalitet som är gjorda för att vara en viktig del av ett hälsosamt liv. När du investerar i en Tylö-produkt investerar du inte bara i en produkt, du investerar också i din hälsa.

Välkommen till vår fantastiska bastuvärld!

Silverpartner
Dermarome

Dermarome är den ledande agenturen inom hudvård- och makeup. Som partner serverar vi dig följande professionella, handplockade varumärken; bare Minerals,Elizabeth Arden PRO, ELEMIS, NIOD, Skinbetter science, Pharmaskincare, Kårby Organics, Holiday Wax, Lipsmart, Avène och  A-Derma. Vi har en gedigen erfarenhet och arbetar progressivt för att skapa nya verktyg för kunskap och tillväxt.

Beauty Concepts – RHEA Cosmetics

Med utvalda och närproducerade råvaror, tillverkar Rhea vegansk hudvård. Både fabrik och laboratorium i Bologna tänker på miljön i alla aspekter; vattenförbrukning, elförsörjning, användning och hantering av plast. Men framför allt på dig och din kund. Produkterna skall vara personligt anpassade för varje kund, för varje besök. Vi visar dig gärna hur man med få produkter kan skapa en blandbar hudvård där vi kombinerar kronokosmetik,  neurokosmetik, cosmeceuticals och lite till. Vår egen hudterapeut tar hand om dig och hjälper dig att se vad som passar just ditt SPA.

Beauty Concepts är en del av Nail Systems of Sweden och vi inriktar oss på SPA och hudvårdssalonger och erbjuder samma högklassiska support, marknadsstöd och kunskap, men speciellt för dig.

Bronspartner
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Hudvård & nagelvård
Maria Åkerberg

Ett av MARIA ÅKERBERG's kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla våra produkter. Vi använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt!

Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

M Picaut
Picaut är ett ekolyxföretag som Mette startade hemma i köket. Idag är vi Sveriges mest hyllade och prisbelönta hudvårdsserie, både inom både ansikte och kroppsvård. Speciellt för er har vi tagit fram ett lyxigt Spa ritual kit, som vi tror att ni kommer att älska. Vi är en mindre, men personlig leverantör som tillverkar i Dalarna, är baserade i Göteborg och brinner för service och kunskap. I vårt team har vi anställda hudterapeuter och kör löpande utbildningar. 
Powerlite

Svenska företaget Powerlite AB har gjort succé med sina sheet masks (skräddarsydda ansiktsmasker). MASQ+ är en serie skräddarsydda ansiktsmasker som du enkelt placerar över ansiktet. Bara luta dig tillbaka och njut! MASQ+ sheet masks har varit väldigt omskrivna i pressen och flera av dem har varit nominerade eller vunnit priser i prestigefulla tävlingar. MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. 

Salongsinredning, utrustning och textil
Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent och självklart med miljöfrågan i fokus.

Softamore

Vi vänder oss till hotell, spa, hälsokliniker etc och erbjuder sängkläder för en unik sovupplevelse samt lyxiga kimonos och en kollektion med exklusiva loungewear. Softamore har valt att lägga produktionen i fabriker där vi har långvariga relationer och där tankar och inställning om miljö och hållbarhet är lika viktig som för oss. Vi erbjuder ett nära samarbete och en möjlighet att anpassa sortimentet till just er anläggning.

Bädd & Bad

Bädd&Bad, etablerad 1969, producerar, marknadsför och säljer produkter avsedda för hotellrum, badrum, spa, reception och städ till främst hotellindustrin. Vi är representerade i både USA och Europa genom helägda bolag, samt genom distributörer i andra delar av världen.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Kläder
Work & Clothes

Vår passion är att skapa vackra, funktionella plagg i kvalitativa och miljöcertifierade material. Vår hängivenhet sträcker sig långt bortom att leverera en bra produkt! Vi servar våra kunder med flexibla lösningar för individuella behov- En del av vår exklusivitet är att erbjuda en helt egen profil och specialdesign även vid små kvantiteter. Vi lägger helt enkelt kraften på att tillverka kläder man älskar att bära.

Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Datasystem, bokningsverktyg
VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

Inredning, arkitekter
W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag. 

Pool, bad, dusch, bastu
Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Steelpool

SteelPool designar och tillverkar spapooler i rostfritt stål. Storlek, form och utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi hjälper er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller.

Swimtec

Swimtec erbjuder vattenbehandling och attraktioner för publika badanläggningar. Vi gör det med kunder och kundernas kunder i focus……

Hydrojet

Hydrojet är massage med vatten. Utan att bli blöt. Mjukt men kraftfullt. Du ligger på en mjuk gummiduk utan ombyte eller annan förberedelse. Vatten, värme och massage ger en unik möjlighet till återhämtning, avkoppling och en stunds avkoppling. Massagen frigör oxytocin som som ger kroppen en harmonisk känsla.