Spadagarnas utställare 2021

Guldpartner
Tylö

Tylö är den kompletta partnern av bastuupplevelser av hög kvalitet, med traditionell bastu, ångbad och infraröd värme. Med en enorm passion för bastu och wellness, solida traditioner inom hantverk och bred kunskap omdefinierar Tylö bastuscenen genom att alltid fortsätta att skapa bastuprodukter av högsta kvalitet som är gjorda för att vara en viktig del av ett hälsosamt liv. När du investerar i en Tylö-produkt investerar du inte bara i en produkt, du investerar också i din hälsa.

Välkommen till vår fantastiska bastuvärld!

Dermarome

Vår vision är att vara i framkant inom skönhetsindustrin och vi arbetar progressivt för att skapa verktyg för tillväxt i skönhetsbranschen. Med en robust varumärkesportfölj bestående av handplockade, professionella varumärken och hudterapeututbildningar strävar vi efter att vara Nordens ledande företag inom hudvård och makeup. Vi gör detta med PASSION, alltid PROFESSIONELLA tillsammans med våra PARTNERS. Utildning är vår expertis vilket garanterar hög kompetens och kvalitet i allt vårt arbete, det finns få som kan matcha vårt utbud av utbildningsmöjligheter. I vår varumärkes portfölj finner du följande professionella varumärken; bareMinerals, Elemis, Priori Advanced Skincare, Aurelia London, Skinbetter science, Löwengrip, Browgame Cosmetics, Grande Cosmetics, Lova Skin, Mr & Mrs Tannie, N.C.P.

Vår nordiska koncern, Dermanordic består av Dermarome i Sverige, Danmark och Finland, Dermanor i Norge samt våra tre hudvårdskolor Elisabethskolan i Stockholm, Hudpleieakademiet i Oslo och Kosmetologskolen i Köpenhamn.

Silverpartner
Beauty Concepts – RHEA Cosmetics

Med utvalda och närproducerade råvaror, tillverkar Rhea vegansk hudvård. Både fabrik och laboratorium i Bologna tänker på miljön i alla aspekter; vattenförbrukning, elförsörjning, användning och hantering av plast. Men framför allt på dig och din kund. Produkterna skall vara personligt anpassade för varje kund, för varje besök. Vi visar dig gärna hur man med få produkter kan skapa en blandbar hudvård där vi kombinerar kronokosmetik,  neurokosmetik, cosmeceuticals och lite till. Vår egen hudterapeut tar hand om dig och hjälper dig att se vad som passar just ditt SPA.

Beauty Concepts är en del av Nail Systems of Sweden och vi inriktar oss på SPA och hudvårdssalonger och erbjuder samma högklassiska support, marknadsstöd och kunskap, men speciellt för dig.

Bronspartner
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
SoGoNice

SoGoNice erbjuder 13 st olika portionspåsar med innehåll från 23 noga utvalda frukter , bär & grönsaker. Alla våra certifierade odlare är valda med omsorg och varje portionspåse är näringsberäknad av vår dietist. Med utgångspunkt från våra frukt/bär/grönsaker tillsammans med utvalda baser och en stund i en blender kan ni enkelt erbjuda era gäster; smoothie, sangria, sparkling smoothir, smoothie bowl & fruitshake®. Alltid med samma smak, näringsberäknat och hög kvalitet vid varje servering 7 dagar i veckan, 24 h om dygnet 365 dgr om året - för inspiration titta här

Tac IT Nordic

Det finska IT-företaget Tac IT Nordic tillhandahåller ett ledande och toppmodernt bokningssystem vid namn "Reservation Assistant" för bl a spa-behandlingar och aktiviteter. Tjänsten koordinerar och genomför automatiskt dagliga viktiga uppgifter, såsom reservationer, fakturering, presentkort, personalschema, återförsäljare, bordsbokning och hantering av kundrelationer. Genom att samla alla resurser på ert SPA får ni ekonomisk vinning. Bokningssystemet garanterar ökad affärsnytta och effektivitet samt erbjuder flera försäljningsgenererande tillägg som e-handel, Facebook-bokningar, kampanjhantering och digitala login-lösningar. Kombinerat med en fitnessklubbslösning, " The Club Assistant", och ett brett urval av gränssnitt, kan bokningssystemet också uppfylla behoven hos hotell med flera inriktningar. 

I Norden så representerar TAC IT också dataprogrammet TrustYou som samlar in gästrecensioner. TrustYou hjälper företag att vinna genom att på ett enkelt sätt lyssna på sina kunder. Förstå alla insamlade recensioner över hela webben och fatta smarta affärsbeslut. Publicera hotellrecensioner på er hemsida, på Google och på Tripadvisor. Låt positiv feedback leda till fler bokningar!

Hudvård & nagelvård
Powerlite – När du och dina kunder vill ha resultat!

Powerlite800 erbjuder säkra, kraftfulla och effektiva IPL-behandlingar för bl.a. hudföryngring, ytliga kärl, pigmenteringar, rosacea och permanent hårborttagning. Utvecklad och tillverkad i Sverige. Mer än 20 års erfarenhet. I sortimentet finns även Powerlite Needle Pen (microneedling) som effektivt behandlar åldrad och solskadad hud, ärr, rynkor och hudbristningar. 

Powerlite erbjuder även MASQ+ sheet masks som har varit väldigt omskrivna i pressen och flera av dem har varit nominerade eller vunnit priser i prestigefulla tävlingar. MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. En mycket uppskattad och lättsåld produkt. 

M Picaut
Picaut är ett ekolyxföretag som Mette startade hemma i köket. Idag är vi Sveriges mest hyllade och prisbelönta hudvårdsserie, både inom både ansikte och kroppsvård. Speciellt för er har vi tagit fram ett lyxigt Spa ritual kit, som vi tror att ni kommer att älska. Vi är en mindre, men personlig leverantör som tillverkar i Dalarna, är baserade i Göteborg och brinner för service och kunskap. I vårt team har vi anställda hudterapeuter och kör löpande utbildningar. 
Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

Naturkosmos
Naturkosmos är din grossist som har allt du kan önska från naturen - i små förpackningar till större och ända upp till fatstorlek. Vi erbjuder kvalitet till mycket bra priser. Som spa kan du handla mycket från oss, och slippa små beställningar från många olika leverantörer. Du kan exempelvis köpa Döda havssalt, rasullera, vegetabiliska oljor, eteriska oljor, bittersalt, bastuolja, bastuhonung men också härlig handtvål, lotion, hudolja, schampo, balsam i små konsument flaskor, 50 ml, 150 ml men även 500 ml med pump samt på beställning i större förpackningar. Vi erbjuder även örter, superfood, yogakläder, yogatillbehör, skrubbar, vetevärmekuddar, te, färdig kosmetik och hårvård samt basoljor och fibro oljor för massage med mycket mera.
Thalion

Naturliga produkter från Bretagne i Frankrike med en innovativ världsledande marin teknologi. Som skördare, med ett stort miljöansvar, skapar vi våra egna marina aktiva ingredienser från alger, havsvatten och växter för att tillverka produkter som möter kundens behov. Vi ger dig unika behandlingsupplevelser och är det enda märket att erbjuda mineralterapi med kalcium och magnesium. Med fler än 40 behandlingar utformar vi ett koncept som passar ert spa.

Kerstin Florian

Vi är ägare till Kerstin Florian International med tillverkning av produkter och skapande av behandlingar och spakoncept för global distribution. Företaget, som grundades i USA 1978 av svenskfödda Kerstin Florian, är ett av de mest välrenommerade hudvårdsmärkena i spaindustrin som bygger på gedigen expertis i naturliga ingredienser och naturens välgörande resurser som mineralvatten, lera, alger, botaniska extrakt och essentiella oljor samt är inspirerad av den anrika spatraditionen. Kerstin Florian finns idag på några av de mest exklusiva hotell och spa världen över. Vårt team i Sverige och i USA har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen där vi har arbetat med rådgivning/spautveckling och hjälpt ett stort antal spaanläggningar komma i gång med sin verksamhet för att kunna driva den lönsamt och framgångsrikt. Vår affärsskola och utbildningsprogram har mycket gott renommé och vår personal är professionell med bred kunskap i branschen.  För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan över tio år ett ISO-certifierat företag.

 

Utbildning
izonen

Izonen AB jobbar med säljträning online. Vi tränar säljare till att bli stjärnsäljare. Via vår digitala plattform finns det över 400 klipp med microlearning, allt för att bli en bättre säljare. Oavsett vilken bransch du arbetar inom kan vi applicera rätt säljteknik just för dig. Vår app N’gager, det perfekta kommunikationsverktyget för ditt företag som hjälper dig att göra en onboarding av ny personal, lägga upp mål, ge och fråga om feedback internt, göra pulsmätningar m.m. Spara tid och pengar genom att lägga in alla manualer, ha utbildningar, intern kommunikation samt administrativa uppgifter på samma ställe. Det perfekta verktyget för att underlätta.

Salongsinredning, utrustning och textil
Livv

Vi är Livv- Ledande leverantör i Skandinavien av hotellinredning och spa-koncept. Att skapa och erbjuda hållbara vistelser och underbara upplevelser - är vår vision och vårt DNA. Med varumärken som Rituals, Lexington och att utveckla kundunika spa-koncept. Har vi glädjen att erbjuda fantastiska produkter i våra kundsamarbeten! Vi levererar till bl.a. Yasuragi, The Well, Farris och Stenungsbadens Yachtclub. Join our Livv family!

Hotel Supply

Hotel Supply är ett kreativt företag med Skandinavien som huvudmarknad. Vår kunniga personal har lång erfarenhet och kvalificerade kunskaper om vårt omfattande produktprogram. Vår ambition är att vara den pålitliga och kompetenta partnern som hotellen efterfrågar.  Vår höga nivå av personlig service och uppriktig omtanke om våra kunder, ger oss möjlighet att erbjuda det ”lilla extra” som är så värdefullt. Vårt produktprogram omfattar ett brett utbud av artiklar såsom: Hotellutrustning, textilier, hotellsängar & bäddmadrasser, hotellinredning och gästgåvor.

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent och självklart med miljöfrågan i fokus.

Ernst Hotel Supply

Det är de personliga detaljerna som gör er unika. Ernst Hotel Supply erbjuder ett skräddarsytt koncept med private label-produkter för hotell, spa och restaurang. Tillsammans med er tar vi fram exklusiva produkter från några av de bästa tillverkarna i världen. Vi lovar att det både är enkelt och smidigt att skapa en personlig atmosfär som förstärker ert budskap. Dessutom ofta till en kostnad som inte är nämnvärt högre än för många standardprodukter.

Bädd & Bad

Bädd & Bad är ett svenskt företag med massor med kompetens inom hotellprodukter! Vi erbjuder alla slags produkter- standard, våra egentillverkade men även brandande produkter efter dina egna önskemål. Vi jobbar kontinuerligt efter att förnya och förbättra vårt sortiment. Vi håller ett stort lager i Helsingborg med aktuella varor och vi kommer gärna och besöker dig och visar vårt breda sortiment när det passar dig. Eller kommer ni till oss och tar en kopp kaffe i vårt fina show-room. Vi jobbar aktivt med miljöfrågor och vill leda utvecklingen till ett miljövänligare samhälle. Som en del av detta kan du läsa mer om vårt Care About Earth program.

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Kläder
Work & Clothes

Vår passion är att skapa vackra, funktionella plagg i kvalitativa och miljöcertifierade material. Vår hängivenhet sträcker sig långt bortom att leverera en bra produkt! Vi servar våra kunder med flexibla lösningar för individuella behov- En del av vår exklusivitet är att erbjuda en helt egen profil och specialdesign även vid små kvantiteter. Vi lägger helt enkelt kraften på att tillverka kläder man älskar att bära.

Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Kondektor – Vi klär dig på jobbet!

Vi vill erbjuda marknadens bästa sortiment till Spa, Hälsa, Skönhet och Dental. Med över 15 års branscherfarenhet av kläder, skor, skyddsutrustning och profilering vet vi vad våra kunder kräver och vill ha. Vi tillhandahåller alltid produkter av högsta kvalitet, miljöcertifierade, testade och prisvärda för att du som kund ska känna dig trygg i valet av produkt och leverantör. Med vår egen förädling, höga närvaro och serviceleverans förenklar vi vardagen för våra kunder med snabba leveranser och enkla beställningar över vår webbshop. Välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa er!  

Food & Beverage
Dextra - glass, sorbet & frozen yoghurt

Med One-Shot-konceptet för glass, frozen yoghurt och sorbet får du en innovativ lösning för marknaden.Maskinen är lätt att rengöra och har inga underhållskostnader. Med One-Shot-konceptet slipper du svinn och ökar din vinst. Maskinens storlek och användarvänlighet gör den lämplig för butiker i alla storlekar, oavsett om du har en liten butik eller är en del av en större kedja kommer One-Shot IL Primo passa perfekt! Produkterna är mycket uppskattade - både av gästerna och personalen!

Datasystem, bokningsverktyg
SPECTRA SYSTEMS - Hotel Management & SPA System

SPECTRA både förenklar och automatiserar det administrativa arbetet inom alla områden av hotelldrift, så fokus i stället blir era gäster. Som helhetslösning stärker Hotel Management & SPA systemet även samarbetet, kommunikationen och arbetsprocesserna mellan era medarbetare, så ni alla får bättre överblick och kan skapa bättre service och resultat med samma insats.  

VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

Inredning, arkitekter
W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag. 

Hotel Concept

Hotel Concept är en heltäckande leverantör av all inredning till hotell. Vi är specialister inom inredning, snickeri, textilier, inköp, montering, styling och renovering. Hos oss får du en trygg, kostnadseffektiv upphandling och leverans med ett starkt personligt engagemang.

Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

Friskvårdsutrustning
DKA by A.M - Curam

Curam är ett nylanserat svenskt self-care brand som utgår ifrån den flera tusen år gamla koppningstraditionen och förlänger metoden till att även innebära eget utförande i hemmet/spaet/träningsstudion. Curam vill hjälpa människor att på ett enkelt och effektivt sätt kunna ta hand om sig själva med; skandinaviskdesign, hållbart material och enkelt utlärande. Koppning fungerar som djupverkande bindvävsmassage och stimulerar kroppens blod- och lymfcirkulation. Med koppar tillverkade i 100% miljövänligt silikon och med eterisk ekologisk olja kan Curams koppar användas för egenmassage, somredskap för professionella massagebehandlingar eller för träningsstudion.

Kryoterapi

Helkropps kryoterpi är ansedd, i USA, som en av de 10 hälsotrenderna 2018. En behandling där kunden blir nerkyld till -150 grader under 2-3 minuter, med flertalet positva hälsoeffekter plus en underbar upplevelse. Vi på Qryo hjälper er anläggning med er egen kryokammare; en komplett lösning när vi levererar och hjälper dig med installation.

ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Sunwell

Sunwell levererar solsimulator för ljusterapi och upplevelse till bl.a. spahotell, hälsoföretag och badhus som vill erbjuda det ”lilla extra” och sticka ut bland konkurrenter. Sunwell kombinerar hälsoeffekter från flera olika produkter som infrarödbastu och ljusterapilampor i en komplett och unik solsimulator som skapar naturligt varmt solljus med solens hela ljusspektrum, men låg UV, för D-vitamin och hälsa. Solterapi i Sunwell solrum blir den perfekta lösningen när solbristen under höst och vinter påverkar både humör och hälsa – en exklusiv semesterupplevelse för både kropp och själ, där besökare kan drömma, umgås och få ny energi. Det fullautomatiska solsystemet är enkelt att använda och erbjuder kostnadseffektiv lösning, utan krav på extra resurser och personal.

Pool, bad, dusch, bastu
Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

hansgrohe

Hos hansgrohe hittar du prisbelönta premiumprodukter till kök och badrum, som kombinerar intelligenta funktioner och kvalitet med lång livslängd. I sortimentet finns blandare, handduschar, duschset, showerpipes och badrumstillbehör. När du väljer bland form, färg, material och ytfinish kan du lita på internationellt välkända designers instinkter som fokuserar både på design, optimal funktion och användarvänlighet.

HEWI

Vi är en ledande europeisk tillverkare inom badrumsinredning med fokus på produkter anpassade för funktionshindrade riktat till hotell & spa, både för hotellbadrum och det offentliga området. Designen och färgerna kombineras på ett sätt så att badrumsprodukterna inte ser institutionella ut och anpassar sig till resten av badrumsdesignen. I samma design har du möjlighet att lägga till tillbehör med samma finish för att få en helhetsbild som är tilltalande för ögat. HEWI: Design, Comfort, Care.

Safestep

Marknadens bästa halkskydd för alla typer av stengolv och klinker. Golvet förblir lika lättstädat, förändrar inte utseendet och går att använda direkt efter behandling. Det bildas ingen yta på golvet, det syns inte och det märks inte när ytan är torr. Det är först när ytan är blöt som du märker skillnad - du halkar inte längre!

Steelpool

SteelPool designar och tillverkar spapooler i rostfritt stål. Storlek, form och utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi hjälper er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller.

Swimtec

Swimtec erbjuder vattenbehandling och attraktioner för publika badanläggningar. Vi gör det med kunder och kundernas kunder i focus……

EnviroProcess

SAUNA, SPA, WELLNESS & RELAX Planerar ni att skapa en unikt spaupplevelse för era gäster? Vill ni skapa ett mindre spaområde? Eller ni kanske planerar att bygga det fullskaliga spaprojektet? Oavsett vad, vi har idéerna och den rätta lösningen för ert unika projekt - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.

Träning
Fitness Brands

Fitness Brands är en av Nordens ledande leverantörer av träningsutrustning till gym och träningsanläggningar. Med över 30 års erfarenhet och kunskap erbjuder vi våra kunder unika helhetslösningar anpassat efter varje verksamhets specifika behov och förutsättningar. Fitness Brands har bredden att leverera all interiör för en hållbar anläggning – det gäller allt från golv, inredning av omklädningsrum, reception och loungeutrymme till träningsutrustning och alla typer av träningstillbehör.

Qicraft/Technogym

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Qicraft är officiell och exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige.

Casall

Casall PRO har nästintill 40 års erfarenhet inom gym- och träningsindustrin och har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004; ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella fitnessvarumärken. Vår kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design.