Spadagarnas utställare 2021

Guldpartner
Tylö

Tylö är den kompletta partnern av bastuupplevelser av hög kvalitet, med traditionell bastu, ångbad och infraröd värme. Med en enorm passion för bastu och wellness, solida traditioner inom hantverk och bred kunskap omdefinierar Tylö bastuscenen genom att alltid fortsätta att skapa bastuprodukter av högsta kvalitet som är gjorda för att vara en viktig del av ett hälsosamt liv. När du investerar i en Tylö-produkt investerar du inte bara i en produkt, du investerar också i din hälsa.

Välkommen till vår fantastiska bastuvärld!

Dermarome

Vår vision är att vara i framkant inom skönhetsindustrin och vi arbetar progressivt för att skapa verktyg för tillväxt i skönhetsbranschen. Med en robust varumärkesportfölj bestående av handplockade, professionella varumärken och hudterapeututbildningar strävar vi efter att vara Nordens ledande företag inom hudvård och makeup. Vi gör detta med PASSION, alltid PROFESSIONELLA tillsammans med våra PARTNERS. Utildning är vår expertis vilket garanterar hög kompetens och kvalitet i allt vårt arbete, det finns få som kan matcha vårt utbud av utbildningsmöjligheter. I vår varumärkes portfölj finner du följande professionella varumärken; bareMinerals, Elemis, Priori Advanced Skincare, Aurelia London, Skinbetter science, Löwengrip, Browgame Cosmetics, Grande Cosmetics, Lova Skin, Mr & Mrs Tannie, N.C.P.

Vår nordiska koncern, Dermanordic består av Dermarome i Sverige, Danmark och Finland, Dermanor i Norge samt våra tre hudvårdskolor Elisabethskolan i Stockholm, Hudpleieakademiet i Oslo och Kosmetologskolen i Köpenhamn.

Silverpartner
Beauty Concepts – RHEA Cosmetics

Med utvalda och närproducerade råvaror, tillverkar Rhea vegansk hudvård. Både fabrik och laboratorium i Bologna tänker på miljön i alla aspekter; vattenförbrukning, elförsörjning, användning och hantering av plast. Men framför allt på dig och din kund. Produkterna skall vara personligt anpassade för varje kund, för varje besök. Vi visar dig gärna hur man med få produkter kan skapa en blandbar hudvård där vi kombinerar kronokosmetik,  neurokosmetik, cosmeceuticals och lite till. Vår egen hudterapeut tar hand om dig och hjälper dig att se vad som passar just ditt SPA.

Beauty Concepts är en del av Nail Systems of Sweden och vi inriktar oss på SPA och hudvårdssalonger och erbjuder samma högklassiska support, marknadsstöd och kunskap, men speciellt för dig.

Bronspartner
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Hudvård & nagelvård
Maria Åkerberg

Ett av MARIA ÅKERBERG's kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla våra produkter. Vi använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt!

Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

M Picaut
Picaut är ett ekolyxföretag som Mette startade hemma i köket. Idag är vi Sveriges mest hyllade och prisbelönta hudvårdsserie, både inom både ansikte och kroppsvård. Speciellt för er har vi tagit fram ett lyxigt Spa ritual kit, som vi tror att ni kommer att älska. Vi är en mindre, men personlig leverantör som tillverkar i Dalarna, är baserade i Göteborg och brinner för service och kunskap. I vårt team har vi anställda hudterapeuter och kör löpande utbildningar. 
Thalion

Naturliga produkter från Bretagne i Frankrike med en innovativ världsledande marin teknologi. Som skördare, med ett stort miljöansvar, skapar vi våra egna marina aktiva ingredienser från alger, havsvatten och växter för att tillverka produkter som möter kundens behov. Vi ger dig unika behandlingsupplevelser och är det enda märket att erbjuda mineralterapi med kalcium och magnesium. Med fler än 40 behandlingar utformar vi ett koncept som passar ert spa.

Kerstin Florian

Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och Baltikum. Vi har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen och har arbetat med rådgivning/spautveckling sedan 1989 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med spaverksamhet. Vår affärsskola och utbildningsprogram är välkänt och vår personal är professionell med lång erfarenhet i branschen.  Vi arbetar med ett märke och ett koncept. För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan några år ISO-certifierade. Kerstin Florian har flera produktlinjer i sortimentet för att anläggningar och salonger på ett brett sätt ska kunna arbeta med avancerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

 

Powerlite

Svenska företaget Powerlite AB har gjort succé med sina sheet masks (skräddarsydda ansiktsmasker). MASQ+ är en serie skräddarsydda ansiktsmasker som du enkelt placerar över ansiktet. Bara luta dig tillbaka och njut! MASQ+ sheet masks har varit väldigt omskrivna i pressen och flera av dem har varit nominerade eller vunnit priser i prestigefulla tävlingar. MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. 

Utbildning
izonen

Izonen AB jobbar med säljträning online. Vi tränar säljare till att bli stjärnsäljare. Via vår digitala plattform finns det över 400 klipp med microlearning, allt för att bli en bättre säljare. Oavsett vilken bransch du arbetar inom kan vi applicera rätt säljteknik just för dig. Vår app N’gager, det perfekta kommunikationsverktyget för ditt företag som hjälper dig att göra en onboarding av ny personal, lägga upp mål, ge och fråga om feedback internt, göra pulsmätningar m.m. Spara tid och pengar genom att lägga in alla manualer, ha utbildningar, intern kommunikation samt administrativa uppgifter på samma ställe. Det perfekta verktyget för att underlätta.

Salongsinredning, utrustning och textil
Livv

Vi är Livv- Ledande leverantör i Skandinavien av hotellinredning och spa-koncept. Att skapa och erbjuda hållbara vistelser och underbara upplevelser - är vår vision och vårt DNA. Med varumärken som Rituals, Lexington och att utveckla kundunika spa-koncept. Har vi glädjen att erbjuda fantastiska produkter i våra kundsamarbeten! Vi levererar till bl.a. Yasuragi, The Well, Farris och Stenungsbadens Yachtclub. Join our Livv family!

Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent och självklart med miljöfrågan i fokus.

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Ernst Hotel Supply

Det är de personliga detaljerna som gör er unika. Ernst Hotel Supply erbjuder ett skräddarsytt koncept med private label-produkter för hotell, spa och restaurang. Tillsammans med er tar vi fram exklusiva produkter från några av de bästa tillverkarna i världen. Vi lovar att det både är enkelt och smidigt att skapa en personlig atmosfär som förstärker ert budskap. Dessutom ofta till en kostnad som inte är nämnvärt högre än för många standardprodukter.

Bädd & Bad

Bädd&Bad, etablerad 1969, producerar, marknadsför och säljer produkter avsedda för hotellrum, badrum, spa, reception och städ till främst hotellindustrin. Vi är representerade i både USA och Europa genom helägda bolag, samt genom distributörer i andra delar av världen.

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Kläder
Work & Clothes

Vår passion är att skapa vackra, funktionella plagg i kvalitativa och miljöcertifierade material. Vår hängivenhet sträcker sig långt bortom att leverera en bra produkt! Vi servar våra kunder med flexibla lösningar för individuella behov- En del av vår exklusivitet är att erbjuda en helt egen profil och specialdesign även vid små kvantiteter. Vi lägger helt enkelt kraften på att tillverka kläder man älskar att bära.

Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Datasystem, bokningsverktyg
SPECTRA SYSTEMS - Hotel Management & SPA System

SPECTRA både förenklar och automatiserar det administrativa arbetet inom alla områden av hotelldrift, så fokus i stället blir era gäster. Som helhetslösning stärker Hotel Management & SPA systemet även samarbetet, kommunikationen och arbetsprocesserna mellan era medarbetare, så ni alla får bättre överblick och kan skapa bättre service och resultat med samma insats.  

VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

Inredning, arkitekter
Hotel Concept

Hotel Concept är en heltäckande leverantör av all inredning till hotell. Vi är specialister inom inredning, snickeri, textilier, inköp, montering, styling och renovering. Hos oss får du en trygg, kostnadseffektiv upphandling och leverans med ett starkt personligt engagemang.

W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag. 

Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

Friskvårdsutrustning
ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Kryoterapi

Helkropps kryoterpi är ansedd, i USA, som en av de 10 hälsotrenderna 2018. En behandling där kunden blir nerkyld till -150 grader under 2-3 minuter, med flertalet positva hälsoeffekter plus en underbar upplevelse. Vi på Qryo hjälper er anläggning med er egen kryokammare; en komplett lösning när vi levererar och hjälper dig med installation.

Sunwell

Sunwell levererar solsimulator för ljusterapi och upplevelse till bl.a. spahotell, hälsoföretag och badhus som vill erbjuda det ”lilla extra” och sticka ut bland konkurrenter. Sunwell kombinerar hälsoeffekter från flera olika produkter som infrarödbastu och ljusterapilampor i en komplett och unik solsimulator som skapar naturligt varmt solljus med solens hela ljusspektrum, men låg UV, för D-vitamin och hälsa. Solterapi i Sunwell solrum blir den perfekta lösningen när solbristen under höst och vinter påverkar både humör och hälsa – en exklusiv semesterupplevelse för både kropp och själ, där besökare kan drömma, umgås och få ny energi. Det fullautomatiska solsystemet är enkelt att använda och erbjuder kostnadseffektiv lösning, utan krav på extra resurser och personal.

Pool, bad, dusch, bastu
hansgrohe

Hos hansgrohe hittar du prisbelönta premiumprodukter till kök och badrum, som kombinerar intelligenta funktioner och kvalitet med lång livslängd. I sortimentet finns blandare, handduschar, duschset, showerpipes och badrumstillbehör. När du väljer bland form, färg, material och ytfinish kan du lita på internationellt välkända designers instinkter som fokuserar både på design, optimal funktion och användarvänlighet.

Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Safestep

Marknadens bästa halkskydd för alla typer av stengolv och klinker. Golvet förblir lika lättstädat, förändrar inte utseendet och går att använda direkt efter behandling. Det bildas ingen yta på golvet, det syns inte och det märks inte när ytan är torr. Det är först när ytan är blöt som du märker skillnad - du halkar inte längre!

Steelpool

SteelPool designar och tillverkar spapooler i rostfritt stål. Storlek, form och utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi hjälper er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller.

Swimtec

Swimtec erbjuder vattenbehandling och attraktioner för publika badanläggningar. Vi gör det med kunder och kundernas kunder i focus……

EnviroProcess

SAUNA, SPA, WELLNESS & RELAX Planerar ni att skapa en unikt spaupplevelse för era gäster? Vill ni skapa ett mindre spaområde? Eller ni kanske planerar att bygga det fullskaliga spaprojektet? Oavsett vad, vi har idéerna och den rätta lösningen för ert unika projekt - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Hydrojet

Hydrojet är massage med vatten. Utan att bli blöt. Mjukt men kraftfullt. Du ligger på en mjuk gummiduk utan ombyte eller annan förberedelse. Vatten, värme och massage ger en unik möjlighet till återhämtning, avkoppling och en stunds avkoppling. Massagen frigör oxytocin som som ger kroppen en harmonisk känsla.