Spadagarnas utställare 2020

Guldpartner
TAC IT Nordic

Reservation Assistant, TAC´s state of the art spa & activity software, optimizes all processes of a typical wellness operation. It coordinates and automatically executes important tasks such as reservations, billing, gift cards, employee scheduling, retail, table reservation and customer relationship management. By allocating all resources in the spa according to economic aspects, Reservation Assistant provides provable increases in efficiency. With its sales generating add-ons like the Web shop, Facebook bookings, Campaign management and Digital Signage solutions, Reservation Assistant helps operations to maximize their revenues and bottom line. Combined with the fitness club solution – the Club Assistant – and a wide selection of interfaces, Reservation Assistant can also fulfill the needs of multi-branch establishments.

Silverpartners
Ellancé

Ellancé är en ledande distributör som specialiserat sig på professionell, resultatinriktad hudvård och high-tech apparatur. Vi erbjuder framgångsrika, internationella varumärken inom ekologisk, avancerad och holistisk hudvård av absolut högsta kvalité. Våra innovativa märken får ständigt nya utmärkelser och bygger på intressanta bakgrundsfilosofier. Med hjälp av våra varumärken och vårt kunniga team hjälper vi dig att utveckla ditt eget spakoncept och göra det ännu mer framgångsrikt. Vi har allt från kompletta- till mindre komplementsserier som ger en unik nisch till ditt spa. Med Ellancé får du en nära, långsiktig samarbetspartner som erbjuder training, support och aktuella kampanjer med tillhörande marknadsföringsmaterial.

LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Beauty Concepts – RHEA Cosmetics

Vi ser alla likadana ut men vi har inte samma hud. Hur skall vi bevara just din hud? För att uppnå den perfekta hudvården tog Rhea de mest avancerade dermocosmetic teknikerna och de mest kraftfulla ingredienserna – och skapade den. Det unika är att Rhea kan kallas en chimär, en tillfällig emulsion med en hög koncentration av aktiva ingredienser. I den speciella burken kan du varje dag och till varje behandling blanda en kombination som passar just nu i din livscykel och få det bästa resultatet. Rhea är veganskt och innehåller bara ingredienser din hud behöver för att vara lycklig. Inga extra tillsatser. Beauty Concepts är en del av Nail Systems of Sweden och vi inriktar oss på SPA och hudsalonger och erbjuder samma högklassiska support, marknadsstöd och kunskap, men speciellt för dig.

ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Qicraft - Technogym

Varje dag jobbar vi för att skapa en hälsosammare värld genom bl.a. fysisk aktivitet. Vi kallar det för "Activating People". Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa och träning. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa träningsupplevelserna. Vi är exklusiva distributörer av Technogym och erbjuder skräddarsydda lösningar för träningsanläggningar, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem. Fokus på design kombinerat med högteknologiska digitala tjänster som friktionsfritt interagerar med användaren, genomsyrar allt vi gör.

Hudvård & nagelvård
Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Sweden Eco Skincare for men & Rosenserien

Två svenska ekologiska varumärken från RS Biokosmetik. Rosenserien har funnits i mer än 35 år och Sweden Eco Skincare for men är ett nytt varumärke för den medvetne mannen som både vill ha resultat och värna om sin miljö och hälsa. Produkterna är 100 % naturliga och basen består av rättvisemärkt ekologisk aloe vera och kallpressade vegetabiliska oljor. Produkterna är vegancertifierade av Djurens Rätt och godkända av internationella PETA. Vi erbjuder kundsortiment, salongs- och spaprodukter samt utbildningar. Vi har en tydlig miljö- och hållbarhetspolicy, till exempel så är alla förpackningar tillverkade av återvunnen plast. Naturlig hudvård ska kännas bra.

Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Doftupplevelsen ger det lilla extra. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Förr levde vi i samklang med naturen. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

Lycon

Professionell vaxning sedan 1978. Ett aromaterapi vax som effektivt och nästintill smärtfritt tar bort hår ner till 1mm. Lycon har ett stort utbud av vaxer men erbjuder även ett sortiment av SPA-produkter.

B4K Skincare
B4K Skincare är leverantör av Pevonia i Sverige och Norge. Pevonia är en prisbelönt hud och SPA serie som har funnits på markanden i 30 år. Pevonia är enbart baserat på ingredienser från naturlig källa samtidigt arbetar det med avancerade tillverkningstekniker som bidrar till en optimal penetration i huden. Med ett brett utbud av behandling från kropp och ansikte finns något som passar alla spa anläggningar. B4K Skincare är även leverantör av Medicalia och EMANI Vegan makeup
c/o Gerd Nature Cosmetic Group of Swedish Lappland

c/o Gerds utvecklas, tillverkas och distribueras från vår fabrik i Jokkmokk, Svenska Lappland. Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har gett oss den på att leverera de absolut bästa produkterna, till de bästa priserna och med ett löfte att Vi skall tänka åt slutkonsumenten. 

Hada - C.E.B Care Education & Business

C.E.B Care, Education & Business AB är leverantören av Hada. Tanken med Hada är att vara en närproducerad, hållbar och smart hudvård. Hållbarheten syns i allt, från val av förpackning, till själva innehållet. En flirt mellan kulturer och en stark formgivning. C.E.B och Hada står för att tänka och ta beslut med både hjärta och hjärna.

Foreo

FOREO är ett svenskt varumärke som grundades år 2013 med målet att revolutionera skönhetsvärlden. FOREOs produkter är skräddarsydda för att bemöta samtliga behov inom avancerad hudvård och har vunnit över 160 priser för både innovativ design och teknologi. Under de senaste åren har framgångarna vad gäller att utveckla produkter som förändrar förutsättningarna för professionell hudvård i hemmet, lett till en snabb utveckling världen över och idag finns FOREO i 77 länder. LUNA är FOREOs mest populära produktserie och kommer i olika varianter som med hjälp av unika T-Sonic -pulsationer gör din hy ren på djupet. Produkterna är tillverkade av ultra-hygieniskt silikon som är ett icke-poröst material vilket innebär att bakterier ej frodas. FOREO passar alla hudtyper

Kerstin Florian

Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och Baltikum. Vi har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen och har arbetat med rådgivning/spautveckling sedan 1989 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med spaverksamhet. Vår affärsskola och utbildningsprogram är välkänt och vår personal är professionell med lång erfarenhet i branschen.  Vi arbetar med ett märke och ett koncept. För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan några år ISO-certifierade. Kerstin Florian har flera produktlinjer i sortimentet för att anläggningar och salonger på ett brett sätt ska kunna arbeta med avancerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

 

Babor

BABOR är ett av världens största professionella hudvårdsmärken och erbjuder fler än 400 högkvalitativa produkter i över 70 länder världen över. BABOR står för avancerad hudvård med maximal effekt och hudkompatibilitet med fokus på vetenskap, precision och resultat. Allt började år 1956 med en svart ros - symbolen för fullkomlig skönhet, då den tyska biokemisten Dr. Michael Babor började eftersträva det idealet och lade grunden till företaget med vår legendariska Hy-Öl rengöring som blev en framgångshistoria. På 60-talet skapade BABOR sedan hudvård i ampullform, dessa blev hjärtat i alla våra behandlingar och är än idag en av våra mest sålda och kända produkter. Det som gör oss unika är vårt breda produktsortiment, vår produktion av över 60 miljoner ampuller om året, våra egna BABOR-forskare och laboratorium, vår användning av över 1200 olika råmaterial samt det hållbarhetsfokus som genomsyrar alla våra processer. Vi erbjuder skräddarsydd hudvård där varje produkt är ett kvalitetslöfte.

Salongsinredning, utrustning och textil
Hospitel

Vi erbjuder norra Europas största utbud av inredningsprodukter och tillbehör för hotell och restaurang.

Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent. Vi har ett stort miljöfokus och besöker dessutom våra fabriker med egen personal.

Softamore

Vi vänder oss till hotell, spa och hälsokliniker och erbjuder sängkläder för en unik sovupplevelse samt lyxiga kimonos och en exklusiv loungewear-kollektion.Vi erbjuder ett nära samarbete och en möjlighet att anpassa sortimentet till just Er anläggning. Vårt koncept är anpassat för försäljning till gästerna via Er hotell och Spa-shop. För oss är hållbarhet en djupt rotad värdering och en transparent produktionskedja ett självklart mål. Softamore har valt att lägga produktionen i fabriker där vi har långvariga relationer och där tankar och inställning om miljö och hållbarhet är lika viktig som för oss.

Bädd & Bad

Bädd&Bad, etablerad 1969, producerar, marknadsför och säljer produkter avsedda för hotellrum, badrum, spa, reception och städ till främst hotellindustrin. Vi är representerade i både USA och Europa genom helägda bolag, samt genom distributörer i andra delar av världen.

Hoist Group

Vi erbjuder hotellinteriör för en bekväm hotellmiljö produkter som profilerar hotellet samtidigt som de uppskattas av hotellgästerna. Samt smidiga bokningssystem som gör er vardag enklare. Hoist Group är en helhetsleverantör till hotell-, spa- och konferensanläggningar. Vi tror på att din verksamhet ska fungera smidigt genom att erbjuda pålitliga och innovativa produkter och lösningar. Men det slutar inte där. Vi tror också på att ge dina gäster den service och uppmärksamhet de behöver och förtjänar. Det är just det som verkligen gör skillnaden. Läs mer om vårt kompletta utbud av system, produkter och tjänster med allt från bokningssystem till minibarer påwww.hoistgroup.com

Qryo

Cryo T-shock är den senaste och en av de mest avancerade behandlingarna på marknaden utan kirurgiska ingrepp. Kryoterapi i ny form, direkt från Italien,  prisbelönt för dess effekt och säkerhet. Oslagbara resultat på fettreducering, toning, cellulitborttagning och ansiktslyft.

Suntech

Suntech bygger specialutvecklade solsimulatorer med solens hela spektrum, som skapar både ljus och skön värme. Kunder kan utan hälsorisker uppleva glädje i våra inbjudande och avstressande miljöer med ljus, värme, havsbris och ljud av tex vågskvalp där vi stimulerar alla sinnen, ökar välbefinnandet, ger avslappning och ny energi. Ett solrum är ett bra komplement för verksamheter med inriktning på spa, relax, ljusterapi och hälsa. Den värmande och avslappnande effekten av Suntech-solen underlättar för påföljande behandlingar som till exempel massage. Dessutom är det en mycket kostnadseffektiv behandling som inte kräver stora personalresurser.

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Kläder
Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Wear at Work

Kom bort från dina tråkiga gamla arbetskläder. För dig som jobbar på spa och inom skönhetsvård, har vi en fantastisk kollektion, som inte bara är designad för att passa ditt jobb – de är snygga och stilrena också. Vårt svenskdesignade sortiment är uppbyggt av uniformer och basplagg med tillhörande accessoarer. Vi erbjuder lättkombinerade plagg med material som andas, som är tåliga, komfortabla och välarbetade i passform och detaljer. Plagg som passar olika kroppsformer som gör att du kan röra dig fritt samtidigt som uniformen sitter snyggt på plats.

Food & Beverage
SoGoNice

Naturligt god smoothie. Det unika med SoGoNice består i enkelheten, den stora variationen av smaker och den jämna och höga kvalité som erbjuds på varje servering. Vår dietist har näringsberäknat alla 12 varianter och det innehåller inget annat än frukt, bär och grönsaker.

Tekompaniet

Vi älskar te, speciellt om det är schysst producerat! Välkommen att se, dofta och smaka dig till hur du kan förhöja dina gästers upplevelse. Vi vill göra ekologiskt och etiskt producerat kvalitetste tillgängligt för alla. Därför hittar du mycket ekologiskt och Fairtradecertifierat te hos oss. Grönt, svart, vitt eller rött eller underbara välgörande örtteer. Vi har te för alla smaker! Våra varumärken är välkända Dilmah, Four O’clock och Tekompaniets Utvalda lösviktste. Din presentation av te bidrar till gästupplevelsen och det kan du göra genom eleganta teskrin och tuffa teglas. Välkommen till en värld av te!

Datasystem, bokningsverktyg
Secret Escapes
Secret Escapes erbjuder handplockade hotell och resor till våra medlemmar. Vi erbjuder allt från fantastiska Spahotell och coola designvistelser till femstjärniga upplevelser och tropiska destinationer. Genom ett samarbete med Secret Escapes kan ni nå ut med riktade erbjudanden till en köpstark kundgrupp som väljer högre rumstyper, spenderar mer på hotellet och kan resa alla dagar i veckan. Kom och besök oss för att prata mer om hur vi kan hjälpa er att få nya gäster året runt. 
VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

Inredning, arkitekter
Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag. W8 Hotel Design Group har även agenturen för Suitmate® - en kvalitetsprodukt som torkar gästernas badkläder på 8 sekunder, ökar kundtillfredsställelsen då gästen slipper gå i blöta badkläder till spabehandlingar och kan packa ner torra badkläder i väskan. Lättanvänd och enkel installation. Kontakta W8 för pris och/eller finansiering.

Hotel Concept

Vi är en heltäckande leverantör av inredning till hotell. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer och vara din kunskapspartner inom FF & E och enklare renovering. Med fokus på kostnadseffektivitet, kompetens och fullt engagemang erbjuder vi ett tryggt samarbete där vi tillsammans med dig hittar de rätta lösningarna i varje enskilt projekt. På Hotel Concept lever vi efter vår värdegrund med engagemang, kompetens och passion. Vi drivs av utmaningar och möjligheten att få vara kreativa och delar mer än gärna med oss av vår energi och glädje. Tankar blir till idéer, moodboards och materialval, blir till konstruktionsritningar och planering, blir till produktion eller inköp, blir till projektledning, blir till montering och placering, blir till en svårslagen upplevd känsla. Att leverera en produkt, kanske till och med en tjänst paketerad med en produkt är tämligen viktigt, men på intet sätt unikt, hos oss på Hotel Concept skapas genom handplockad kunskap och stort engagemang, en process som är personlig och helt unik. Låt oss hjälpa er skapa den känsla ni vill att era gäster skall få uppleva, låt oss göra det tillsammans! Varmt välkommen till oss på Hotel Concept.

Pool, bad, dusch, bastu
Sanova - House of Brands

Sanova brinner för inredning och har, i över 30 år, levererat produkter från det 3-stjärniga till det 5-stjärniga hotellet.  Vi har samlat de finaste varumärkena i Europa under vårt tak och fått en djup kännedom om produkterna och materialen vi arbetar med. Vårt sortiment består av noga utvalda produkter som förenar tidlös kvalitet med modern elegans, tillverkade av människor med en genuin kunskap om materialen de jobbar med och en djup passion för formerna de inspireras av. Sanova vänder sig till kunder vilka söker en helhetslösning för badrummet, men som vill ha något utöver det vanliga och skapa sin helt personliga badrumsmiljö.

Dornbracht

Med stark drivkraft för yttersta kvalitet, estetik och innovation utmärker sig Dornbracht som pionjär i branschen.Sortimentet bestående av premium-blandare, duschar och tillbehör är varsamt tillverkade i Tyskland. En banbrytande design kombinerat med välgörande vattenbehandlingar ger en upplevelse utöver det vanliga.

Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Safestep

Marknadens bästa halkskydd för alla typer av stengolv och klinker. Golvet förblir lika lättstädat, förändrar inte utseendet och går att använda direkt efter behandling. Det bildas ingen yta på golvet, det syns inte och det märks inte när ytan är torr. Det är först när ytan är blöt som du märker skillnad - du halkar inte längre!

Steelpool

SteelPool designar och tillverkar spapooler i rostfritt stål. Storlek, form och utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi hjälper er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller.

Swimtec

Swimtec erbjuder vattenbehandling och attraktioner för publika badanläggningar. Vi gör det med kunder och kundernas kunder i focus……

Processing AB

Nordens ledande leverantör av spa, sauna och wellness. Vi levererar den perfekta upplevelsen tillsammans med den energismartaste tekniken - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

TylöHelo AB

Vi är TylöHelo, världsledande bastu- och ångbadstillverkare. Det vi gör och de upplevelser för välbefinnande som vi skapar gör att vi skiljer oss från mängden. Den inbyggda känslan av stolthet och äkthet som utmärker våra bastu- och ångbadsprodukter är något som inte går att kopiera. Det är människorna bakom kulisserna som skapar grunden för detta. Innovatörerna, visionärerna och entreprenörerna. Hårt arbete, ett intresse för våra kunders behov samt en strävan att ständigt bli bättre och främja hälsa och träning.

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.

Träning
Qicraft/Technogym

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Qicraft är officiell och exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige.

Apirosport

Vår filosofi är enkel: vi vill inte bara erbjuda produkter i världsklass - vi vill erbjuda våra kunder Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, utbildning och service. För oss betyder detta att vi finns med från början som leverantör och samarbetspartner för att kunna anpassa vårt erbjudande efter varje enskild kund. För dig som kund innebär det en trygg och välplanerad investering med främsta mål att maximera kundvärde och lönsamhet. Vi erbjuder gymlösningar för kommersiella gym- och träningsanläggningar, företag, hotell & SPA, idrottsföreningar, bostadsrättsföreningar och boutique fitness studios.

Hydrohex

Hydrohex virtuella vattenträningsservice aktiverar poolen med positiva, personliga och tidsobundna träningsupplevelser som skapar mervärde för användaren och höjer poolens lönsamhet. Våra nyckelfärdiga servicelösningar baserar sig på vår träningsapplikation och vattentäta bildskärmar som lämpar sig för alla typer av pooler. Applikationen erbjuder ett mångsidigt urval träningspass med tydliga videoinstruktioner som guidar användaren genom träningen. Med Hydrohex kan du kostnadseffektivt erbjuda din kund flexibel, effektiv och självständig träning vid poolen.

Casall

Casall PRO har nästintill 40 års erfarenhet inom gym- och träningsindustrin och har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004; ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella fitnessvarumärken. Vår kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design.

Service
Rikstvätt Sverige

Alla våra tvätterier har en gång startats av entreprenörer som servat kunder och drivit utvecklingen av tvätt- och textilservice på sin ort. Det ger oss en stark lokal förankring med nära kundrelationer och engagerade medarbetare. Idag är Rikstvätt Sveriges största kedja med 16 privatägda textiltvätterier som dagligen levererar från norr till söder. Du har alltid nära till Rikstvätt och vi kan leverera snabbt, överallt! Som kund kan du tryggt hyra kvalitetstextilier och få dem tvättade och levererade precis när det passar dig bäst. Vi finns här för dig!

Återvinning
Sortify

På Sortify har vi i 10 år jobbat med utveckling av olika källsorteringslösningar för den offentliga miljön för att ge människor möjlighet att kasta sina sopor rätt oavsett var de befinner sig, med fokus på att göra kärlen praktiska att handha och tilltalande att använda.Vår senaste innovation är en papperskorg specialdesignad för hotell (rum, lobby, konferens & Spa) - Papaya. Papaya är en stilig och funktionell källsorteringspapperskorg som hjälper hotell att; tidseffektivisera städningen, spara in en onödig utgift och minska på sopberget (plastpåsar), göra papperskorgen till en snygg inredningsdetalj, förstärka och synliggöra hotellets miljöarbete gentemot sina gäster.