Spadagarnas utställare 2020

Guldpartner
TAC IT Nordic

Reservation Assistant, TAC´s state of the art spa & activity software, optimizes all processes of a typical wellness operation. It coordinates and automatically executes important tasks such as reservations, billing, gift cards, employee scheduling, retail, table reservation and customer relationship management. By allocating all resources in the spa according to economic aspects, Reservation Assistant provides provable increases in efficiency. With its sales generating add-ons like the Web shop, Facebook bookings, Campaign management and Digital Signage solutions, Reservation Assistant helps operations to maximize their revenues and bottom line. Combined with the fitness club solution – the Club Assistant – and a wide selection of interfaces, Reservation Assistant can also fulfill the needs of multi-branch establishments.

Silverpartners
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Nail Systems of Sweden ab

Sedan 15 år ger vi varje SPA, varje gäst, njutning för kropp och själ. Vi erbjuder lösningar för just ditt SPA med direkt återkoppling och snabba leveranser. Genom utbildning, support och marknadsstöd förmedlar vi vår kunskap och våra utvalda produkter. BCL Spa Organics - ekologiska produkter där allt i varje serie innehåller certifierade ingredienser, är fria från animaliska inslag och parabener och är ej testade på djur. Allt för kroppen med Argan oil i varje produkt. Leighton Denny Expert Nails - prisbelönta produkter som återfinns på exklusiva SPA i hela världen, inte minst på Harrods i London. Reparera skadade naglar på naturligt sätt med medicinskt glas är en unik behandling, lyxig scrub med diamanter för händer och fötter är en annan.

Hudvård & nagelvård
Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Sweden Eco Skincare for men & Rosenserien

Två svenska ekologiska varumärken från RS Biokosmetik. Rosenserien har funnits i mer än 35 år och Sweden Eco Skincare for men är ett nytt varumärke för den medvetne mannen som både vill ha resultat och värna om sin miljö och hälsa. Produkterna är 100 % naturliga och basen består av rättvisemärkt ekologisk aloe vera och kallpressade vegetabiliska oljor. Produkterna är vegancertifierade av Djurens Rätt och godkända av internationella PETA. Vi erbjuder kundsortiment, salongs- och spaprodukter samt utbildningar. Vi har en tydlig miljö- och hållbarhetspolicy, till exempel så är alla förpackningar tillverkade av återvunnen plast. Naturlig hudvård ska kännas bra.

Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Doftupplevelsen ger det lilla extra. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Förr levde vi i samklang med naturen. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

c/o Gerd Nature Cosmetic Group of Swedish Lappland

c/o Gerds utvecklas, tillverkas och distribueras från vår fabrik i Jokkmokk, Svenska Lappland. Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har gett oss den på att leverera de absolut bästa produkterna, till de bästa priserna och med ett löfte att Vi skall tänka åt slutkonsumenten. 

Hada - C.E.B Care Education & Business

C.E.B Care, Education & Business AB är leverantören av Hada. Tanken med Hada är att vara en närproducerad, hållbar och smart hudvård. Hållbarheten syns i allt, från val av förpackning, till själva innehållet. En flirt mellan kulturer och en stark formgivning. C.E.B och Hada står för att tänka och ta beslut med både hjärta och hjärna.

Kerstin Florian

Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och Baltikum. Vi har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen och har arbetat med rådgivning/spautveckling sedan 1989 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med spaverksamhet. Vår affärsskola och utbildningsprogram är välkänt och vår personal är professionell med lång erfarenhet i branschen.  Vi arbetar med ett märke och ett koncept. För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan några år ISO-certifierade. Kerstin Florian har flera produktlinjer i sortimentet för att anläggningar och salonger på ett brett sätt ska kunna arbeta med avancerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

 

Babor

BABOR är ett av världens största professionella hudvårdsmärken och erbjuder fler än 400 högkvalitativa produkter i över 70 länder världen över. BABOR står för avancerad hudvård med maximal effekt och hudkompatibilitet med fokus på vetenskap, precision och resultat. Allt började år 1956 med en svart ros - symbolen för fullkomlig skönhet, då den tyska biokemisten Dr. Michael Babor började eftersträva det idealet och lade grunden till företaget med vår legendariska Hy-Öl rengöring som blev en framgångshistoria. På 60-talet skapade BABOR sedan hudvård i ampullform, dessa blev hjärtat i alla våra behandlingar och är än idag en av våra mest sålda och kända produkter. Det som gör oss unika är vårt breda produktsortiment, vår produktion av över 60 miljoner ampuller om året, våra egna BABOR-forskare och laboratorium, vår användning av över 1200 olika råmaterial samt det hållbarhetsfokus som genomsyrar alla våra processer. Vi erbjuder skräddarsydd hudvård där varje produkt är ett kvalitetslöfte.

Återvinning
Sortify

På Sortify har vi i 10 år jobbat med utveckling av olika källsorteringslösningar för den offentliga miljön för att ge människor möjlighet att kasta sina sopor rätt oavsett var de befinner sig, med fokus på att göra kärlen praktiska att handha och tilltalande att använda.Vår senaste innovation är en papperskorg specialdesignad för hotell (rum, lobby, konferens & Spa) - Papaya. Papaya är en stilig och funktionell källsorteringspapperskorg som hjälper hotell att; tidseffektivisera städningen, spara in en onödig utgift och minska på sopberget (plastpåsar), göra papperskorgen till en snygg inredningsdetalj, förstärka och synliggöra hotellets miljöarbete gentemot sina gäster. 

Salongsinredning, utrustning och textil
Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent. Vi har ett stort miljöfokus och besöker dessutom våra fabriker med egen personal.

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Hospitel

Vi erbjuder norra Europas största utbud av inredningsprodukter och tillbehör för hotell och restaurang.

Softamore

Vi vänder oss till hotell, spa och hälsokliniker och erbjuder sängkläder för en unik sovupplevelse samt lyxiga kimonos och en exklusiv loungewear-kollektion.Vi erbjuder ett nära samarbete och en möjlighet att anpassa sortimentet till just Er anläggning. Vårt koncept är anpassat för försäljning till gästerna via Er hotell och Spa-shop. För oss är hållbarhet en djupt rotad värdering och en transparent produktionskedja ett självklart mål. Softamore har valt att lägga produktionen i fabriker där vi har långvariga relationer och där tankar och inställning om miljö och hållbarhet är lika viktig som för oss.

Kläder
Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Food & Beverage
SoGoNice

Naturligt god smoothie. Det unika med SoGoNice består i enkelheten, den stora variationen av smaker och den jämna och höga kvalité som erbjuds på varje servering. Vår dietist har näringsberäknat alla 12 varianter och det innehåller inget annat än frukt, bär och grönsaker.

Tekompaniet

Vi älskar te, speciellt om det är schysst producerat! Välkommen att se, dofta och smaka dig till hur du kan förhöja dina gästers upplevelse. Vi vill göra ekologiskt och etiskt producerat kvalitetste tillgängligt för alla. Därför hittar du mycket ekologiskt och Fairtradecertifierat te hos oss. Grönt, svart, vitt eller rött eller underbara välgörande örtteer. Vi har te för alla smaker! Våra varumärken är välkända Dilmah, Four O’clock och Tekompaniets Utvalda lösviktste. Din presentation av te bidrar till gästupplevelsen och det kan du göra genom eleganta teskrin och tuffa teglas. Välkommen till en värld av te!

Datasystem, bokningsverktyg
VisBook

VisBook lever för att göra vardagen inom besöksnäringen så friktionsfri som möjligt. Vårt PMS är allt du behöver för att sköta din dagliga verksamhet. Med vårt SPA-system får du som driver spahotell möjligheten att på ett smart och skräddarsytt sätt knyta ihop hela din verksamhet. Med VisBook blir det enkelt att fokusera på det som betyder mest – era gäster!

Inredning, arkitekter
Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag.

Pool, bad, dusch, bastu
Sanova - House of Brands

Sanova brinner för inredning och har, i över 30 år, levererat produkter från det 3-stjärniga till det 5-stjärniga hotellet.  Vi har samlat de finaste varumärkena i Europa under vårt tak och fått en djup kännedom om produkterna och materialen vi arbetar med. Vårt sortiment består av noga utvalda produkter som förenar tidlös kvalitet med modern elegans, tillverkade av människor med en genuin kunskap om materialen de jobbar med och en djup passion för formerna de inspireras av. Sanova vänder sig till kunder vilka söker en helhetslösning för badrummet, men som vill ha något utöver det vanliga och skapa sin helt personliga badrumsmiljö.

Dornbracht

Dornbracht är en globalt verksam producent av design-blandare, duschar och tillbehör, vilka är varsamt tillverkade i Tyskland. High-end produkterna passar såväl för både spa och hotell som privata bostäder. Dornbracht har en stark drivkraft för yttersta kvalitet, innovation och estetik!

Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Safestep

Marknadens bästa halkskydd för alla typer av stengolv och klinker. Golvet förblir lika lättstädat, förändrar inte utseendet och går att använda direkt efter behandling. Det bildas ingen yta på golvet, det syns inte och det märks inte när ytan är torr. Det är först när ytan är blöt som du märker skillnad - du halkar inte längre!

Steelpool

SteelPool designar och tillverkar spapooler i rostfritt stål. Storlek, form och utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi hjälper er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller.

Swimtec

Swimtec erbjuder vattenbehandling och attraktioner för publika badanläggningar. Vi gör det med kunder och kundernas kunder i focus……

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.

Träning
Hydrohex

Hydrohex virtuella vattenträningsservice aktiverar poolen med positiva, personliga och tidsobundna träningsupplevelser som skapar mervärde för användaren och höjer poolens lönsamhet. Våra nyckelfärdiga servicelösningar baserar sig på vår träningsapplikation och vattentäta bildskärmar som lämpar sig för alla typer av pooler. Applikationen erbjuder ett mångsidigt urval träningspass med tydliga videoinstruktioner som guidar användaren genom träningen. Med Hydrohex kan du kostnadseffektivt erbjuda din kund flexibel, effektiv och självständig träning vid poolen.

Service
Rikstvätt Sverige

Alla våra tvätterier har en gång startats av entreprenörer som servat kunder och drivit utvecklingen av tvätt- och textilservice på sin ort. Det ger oss en stark lokal förankring med nära kundrelationer och engagerade medarbetare. Idag är Rikstvätt Sveriges största kedja med 16 privatägda textiltvätterier som dagligen levererar från norr till söder. Du har alltid nära till Rikstvätt och vi kan leverera snabbt, överallt! Som kund kan du tryggt hyra kvalitetstextilier och få dem tvättade och levererade precis när det passar dig bäst. Vi finns här för dig!