Spadagarnas utställare 2019

Platinapartner
MARIA ÅKERBERG

MARIA ÅKERBERG tillverkas av naturliga, ekologiska ingredienser av bästa kvalitet. Tillverkning sker i vår egen produktionsanläggning i Frillesås, på den vackra Halländska landsbygden. Varje produkt har ett huvudsyfte men också flera användningsområden.Vetskapen om hur olika ingredienser påverkar oss och vår miljö är vår grund och drivkraft. Vi tillverkar ansiktsvård, kroppsvård, hårvård, handvård, fotvård, badprodukter, solprodukter, makeup samt milda produkter för baby och barn.

Guldpartner
Dornbracht

Med stark drivkraft för yttersta kvalitet, estetik och innovation utmärker sig Dornbracht som pionjär i branschen. Sortimentet bestående av premium-blandare, duschar och tillbehör är varsamt tillverkade i Tyskland.
En banbrytande design kombinerat med välgörande vattenbehandlingar ger en upplevelse utöver det vanliga. Se mer på dornbracht.com

SoGoNice

Naturligt god smoothie. Det unika med SoGoNice består i enkelheten, den stora variationen av smaker och den jämna och höga kvalité som erbjuds på varje servering. Vår dietist har näringsberäknat alla 12 varianter och det innehåller inget annat än frukt, bär och grönsaker. Läs mer här

TAC IT Nordic

Reservation Assistant, TAC´s state of the art spa & activity software, optimizes all processes of a typical wellness operation. It coordinates and automatically executes important tasks such as reservations, billing, gift cards, employee scheduling, retail, table reservation and customer relationship management. By allocating all resources in the spa according to economic aspects, Reservation Assistant provides provable increases in efficiency. With its sales generating add-ons like the Web shop, Facebook bookings, Campaign management and Digital Signage solutions, Reservation Assistant helps operations to maximize their revenues and bottom line. Combined with the fitness club solution – the Club Assistant – and a wide selection of interfaces, Reservation Assistant can also fulfill the needs of multi-branch establishments.

Silverpartners
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Nail Systems of Sweden ab

Sedan 15 år ger vi varje SPA, varje gäst, njutning för kropp och själ. Vi erbjuder lösningar för just ditt SPA med direkt återkoppling och snabba leveranser. Genom utbildning, support och marknadsstöd förmedlar vi vår kunskap och våra utvalda produkter. BCL Spa Organics - ekologiska produkter där allt i varje serie innehåller certifierade ingredienser, är fria från animaliska inslag och parabener och är ej testade på djur. Allt för kroppen med Argan oil i varje produkt. Leighton Denny Expert Nails - prisbelönta produkter som återfinns på exklusiva SPA i hela världen, inte minst på Harrods i London. Reparera skadade naglar på naturligt sätt med medicinskt glas är en unik behandling, lyxig scrub med diamanter för händer och fötter är en annan.

ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Qicraft - Technogym

Varje dag jobbar vi för att skapa en hälsosammare värld genom bl.a. fysisk aktivitet. Vi kallar det för "Activating People". Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa och träning. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa träningsupplevelserna. Vi är exklusiva distributörer av Technogym och erbjuder skräddarsydda lösningar för träningsanläggningar, företag, hotell, SPA, offentliga institutioner, organisationer och privata hem. Fokus på design kombinerat med högteknologiska digitala tjänster som friktionsfritt interagerar med användaren, genomsyrar allt vi gör.

Hudvård & nagelvård
Grevinnans Rum

Med råvaror från naturens eget skafferi skapar vi handgjorda tvålar enligt gamla traditioner med växternas terapeutiska verkan i centrum. Ekologiska vegetabiliska oljor och fetter kombineras med eteriska oljor för att skapa en helhet. Doftupplevelsen ger det lilla extra. Att väcka gammal kunskap om våra medicinalväxter till liv är ett av koncepten med varumärket. Förr levde vi i samklang med naturen. Tillsammans med det gamla och moderna tar vi nya steg in i framtiden. 

 

Björk & Berries

Björk & Berries är ett ekolyxvarumärke inom skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och kulturen. Det hela började med handplockade björklöv som omvandlades till en naturlig parfym, och idag förädlar våra experter svenska ingredienser och omvandlar dem till produkter för ansikte, kropp och hem – för den medvetna kunden. Björk & Berries’ produkter är genomsyrade av skogens mystik och alla dess välgörande egenskaper. Gamla svenska skönhetsmetoder omvandlas av våra experter till moderna högpresterande resultat för de mest krävande män och kvinnorna som anser att skönheten ligger i det enkla. Björk & Berries parfymör är den världsberömde och prisbelönte Pierre Wulff.

Gilda Cosmetic

Svensk, professionell hudvårdsserie med aktiva ingredienser. Vi är experter på hudvård och guidar kunden till rätt produkter för just dennes huds specifika behov. Oavsett om kunden har normal, torr, fet eller blandad hud så kan de hitta sin rengöring, ansiktskräm, mask eller annan hudvård de behöver hos oss. Våra återförsäljare är utbildade hudterapeuter. Vi erbjuder även ett av Sveriges största sortiment av salongsutrustning och tillbehör för företag inom skönhetsbranschen. Hela vårt sortiment hittar du på gildaprofessional.se

Luxoro - Dermaceutic

Luxoro är en distributör inom avancerad hudvård. Vi erbjuder salonger, kliniker och spaanläggningar cosmeceuticals och kraftfulla kemiska peelingssystem som ger både snabba resultat samt hög lönsamhet. Luxoro hjälper till att utveckla hudvårdsbehandlingarna, mot resultatinriktad hudvård.
Dermaceutic har över 20 års erfarenhet och satsar mycket på forskning. De finns i över 65 länder och är en cosmeceutical serie med kraftfulla produkter och kemiska peeler för olika behov och hudtyper.

Skintology

Skintology Stockholm, Skandinavisk hudvård från Sverige när den är som bäst. Vi kombinerar hudvårdsexpertis med exceptionella ingredienser. Skintologys vision är att skapa effektiva produkter för den moderna och medvetna konsumenten. Vi utvecklar produkter för synliga resultat och för alla hudtillstånd. All produktutveckling sker i Sverige med våra utbildade produktutvecklare och certifierade hudterapeuter.

c/o Gerd Nature Cosmetic Group of Swedish Lappland

c/o Gerds utvecklas, tillverkas och distribueras från vår fabrik i Jokkmokk, Svenska Lappland. Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har gett oss den på att leverera de absolut bästa produkterna, till de bästa priserna och med ett löfte att Vi skall tänka åt slutkonsumenten. 

Hada - C.E.B Care Education & Business

C.E.B Care, Education & Business AB är leverantören av Hada. Tanken med Hada är att vara en närproducerad, hållbar och smart hudvård. Hållbarheten syns i allt, från val av förpackning, till själva innehållet. En flirt mellan kulturer och en stark formgivning. C.E.B och Hada står för att tänka och ta beslut med både hjärta och hjärna.

Lakshmi

Leverantör av ekologisk hudvård&hårvård i över 25 år till salonger och SPA, med bl.a. lakshmi.se och maternatura.se. Från Lakshmi kan vi presentera vinterns stora succe; nya innovativa ögonkrämen Miracolous, som tagit marknaden med storm. Vi kommer även presentera en världsnyhet inom hälsa & välbefinnande, Calibreath, som tar “skogspromenaden” in i ditt SPA. Att “skogbada” är nu den stora trenden i världen, som har starka rötter i Asien och Japan där den kallas SHINRIN-YOKU och betyder ungefär “ta in skogsatmosfären med alla sinnen”. Calibreath utvecklad i Göteborg av Vitanutrix har tagit över 10 år av studier och forskning att ta fram. Kom och skogsbada en stund i vår monter.

NovaConcept

NovaConcept erbjuder naturliga, ekologiska och veganska skönhets- och hygienprodukter för hela familjen. Med på Spadagarna har vi Zao organic makeup – makeup som är 100% naturligt, ekologiskt, vegan, cruelty-free, naturligt material i förpackningarna och refillsystem, The Handmade Soap Company – naturliga produkter för kropp och själ i fem olika doftserier,  Noah -  naturliga hårvårdsprodukter utan SLS, silikon och parabener och Skinyoga – en serie helt naturlig hudvård inspirerad av ayurveda.

Palina

Svenska Palina har på kort tid sedan lanseringen 2012 etablerat hudvänlig makeup, kombinerad med de bästa sminkegenskaperna. Nu erbjuder Palina även Skin Philosophy – En komplett serie med resultatinriktad hudvård som enkelt anpassas till dina kunders olika behov. Utvecklat utifrån det allra senaste inom hudvårdsteknologi och med ingredienser av toppklass utgör Skin Philosophy ytterligare en spännande innovation från Palina. Utöver hög användarvänlighet, ljuvliga texturer och doftupplevelser, har Palina satsat på en exklusiv, snygg design för att skapa intresse och ett härligt blickfång i er butik. Palina skapar resultat. Både för dina kunder och er verksamhet. Häng med!

Babor

BABOR är ett av världens största professionella hudvårdsmärken och erbjuder fler än 400 högkvalitativa produkter i över 70 länder världen över. BABOR står för avancerad hudvård med maximal effekt och hudkompatibilitet med fokus på vetenskap, precision och resultat. Allt började år 1956 med en svart ros - symbolen för fullkomlig skönhet, då den tyska biokemisten Dr. Michael Babor började eftersträva det idealet och lade grunden till företaget med vår legendariska Hy-Öl rengöring som blev en framgångshistoria. På 60-talet skapade BABOR sedan hudvård i ampullform, dessa blev hjärtat i alla våra behandlingar och är än idag en av våra mest sålda och kända produkter. Det som gör oss unika är vårt breda produktsortiment, vår produktion av över 60 miljoner ampuller om året, våra egna BABOR-forskare och laboratorium, vår användning av över 1200 olika råmaterial samt det hållbarhetsfokus som genomsyrar alla våra processer. Vi erbjuder skräddarsydd hudvård där varje produkt är ett kvalitetslöfte.

Dermarome

Dermarome är den ledande agenturen inom hudvård- och makeup. Som partner serverar vi dig följande professionella, handplockade varumärken; bare Minerals,Elizabeth Arden PRO, ELEMIS, NIOD, Skinbetter science, Pharmaskincare, Kårby Organics, Holiday Wax, Lipsmart, Avène och  A-Derma. Med våra 28 år i branschen har vi en gedigen erfarenhet och arbetar progressivt för att skapa nya verktyg för kunskap och tillväxt. Vi vill tillsammans med våra partners på hudvårdssalonger, SPA, parfymerier, varuhus, e-tailers och apotek stå för ökad kunskap, kvalitet ochservice i vår bransch.

Kerstin Florian

Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och Baltikum. Vi har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen och har arbetat med rådgivning/spautveckling sedan 1989 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med spaverksamhet. Vår affärsskola och utbildningsprogram är välkänt och vår personal är professionell med lång erfarenhet i branschen.  Vi arbetar med ett märke och ett koncept. För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan några år ISO-certifierade. Kerstin Florian har flera produktlinjer i sortimentet för att anläggningar och salonger på ett brett sätt ska kunna arbeta med avancerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

 

Powerlite

Svenska företaget Powerlite AB har gjort succé med sina sheet masks (skräddarsydda ansiktsmasker). MASQ+ är en serie skräddarsydda ansiktsmasker som du enkelt placerar över ansiktet. Bara luta dig tillbaka och njut! MASQ+ sheet masks har varit väldigt omskrivna i pressen. Deras SerumMASQ+ After Sun vann Swedish Beauty Awards 2018 i kategorin ”ansiktsvård under 200kr”! MASQ+ Bubble & Cleansing Foam var en av finalisterna i kategorin ”Årets sheet mask” i Daisy Beauty Awards och var även nominerad i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017. MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. Testa själv och upplev resultatet. Nyheter! MASQ+ Sustainable Skin – ekologisk & vegansk samt MASQ+ Intensive Neck & Decolletage.

Återvinning
Sortify

På Sortify har vi i 10 år jobbat med utveckling av olika källsorteringslösningar för den offentliga miljön för att ge människor möjlighet att kasta sina sopor rätt oavsett var de befinner sig, med fokus på att göra kärlen praktiska att handha och tilltalande att använda.Vår senaste innovation är en papperskorg specialdesignad för hotell (rum, lobby, konferens & Spa) - Papaya. Papaya är en stilig och funktionell källsorteringspapperskorg som hjälper hotell att; tidseffektivisera städningen, spara in en onödig utgift och minska på sopberget (plastpåsar), göra papperskorgen till en snygg inredningsdetalj, förstärka och synliggöra hotellets miljöarbete gentemot sina gäster. 

Mötesteknik & konferenslösningar
Det ska vara enkelt att mötas!

Kramer erbjuder kompletta mötesrumslösningar för alla behov. Enkel och smart teknik som gör det möjligt att gå in i ett mötesrum, ansluta direkt och börja presentera. Helt trådlöst och från din egen enhet. Med innovation, kreativitet, lokal närhet och dedikerad personal sätter Kramer alltid kunden, människan och den långsiktiga relationen i fokus. Vi levererar med hög kvalitet och säkerhet på den nordiska marknaden.

Salongsinredning, utrustning och textil
Yaff

Yaff AB designar och importerar textila artiklar såsom bäddset, badrockar, handdukar med mera. Med 30 års erfarenhet och med långa relationer med leverantörer i såväl Asien som Europa kan vi möta de flesta förfrågningar. Vi jobbar enligt vår slogan ”Straight from the source”, helt utan mellanled och alltid direkt till producent. Vi har ett stort miljöfokus och besöker dessutom våra fabriker med egen personal.

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Extend AB

Skandinaviens ledande leverantör inom Spa textilier i egen design.

Bädd & Bad

Bädd&Bad, etablerad 1969, producerar, marknadsför och säljer produkter avsedda för hotellrum, badrum, spa, reception och städ till främst hotellindustrin. Vi är representerade i både USA och Europa genom helägda bolag, samt genom distributörer i andra delar av världen.

Hoist Group

Vi erbjuder hotellinteriör för en bekväm hotellmiljö och gästgåvor som profilerar hotellet samtidigt som de uppskattas av hotellgästerna. Vi är en helhetsleverantör till hotell-, spa- och konferensanläggningar. Läs mer om vårt kompletta utbud av system, produkter och tjänster med allt från bokningssystem till minibarer på www.hoistgroup.com

Hospitel

Vi erbjuder norra Europas största utbud av inredningsprodukter och tillbehör för hotell och restaurang.

Poise Pattern

Poise Pattern är designade ekologiska produkter med mönster i ”Sacred geometry”, den geometri som det mesta i naturen bär i sina former och i sin uppbyggnad. Mönstren förmedlar en tydlig balanserande energi som tillsammans med sina färger förstärker egenskaper och stämningar i människan och i rummet. Poise Pattern erbjuder påslakan, handdukar och yogamattor i hög kvalité och giftfritt material. Vi vill att våra produkter ska vara ett verktyg för era kunder att förstärka den egenskap som de önskar mer av i livet.

Qryo

Cryo T-shock är den senaste och en av de mest avancerade behandlingarna på marknaden utan kirurgiska ingrepp. Kryoterapi i ny form, direkt från Italien,  prisbelönt för dess effekt och säkerhet. Oslagbara resultat på fettreducering, toning, cellulitborttagning och ansiktslyft.

AMET

AMET är ett nytänkande och kreativt företag specialiserad på att leverera en mångfald av hotellprodukter. Vi skräddarsyr samtliga önskemål för att överträffa just era gästers förväntningar . Vi arbetar kostnadseffektivt och har mångårig erfarenhet av att hitta de bästa kvaliteter inom; badrockar,sänglinne, lakan, badfrotté, paraplyer, tofflor, loggade detaljer och mycket mer. Våra produkter finns representerade idag på flera av Nordens mest framstående anläggningar.  

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Kläder
Work & Clothes

Vår passion är att skapa vackra, funktionella plagg i kvalitativa och miljöcertifierade material. Vår hängivenhet sträcker sig långt bortom att leverera en bra produkt! Vi servar våra kunder med flexibla lösningar för individuella behov- En del av vår exklusivitet är att erbjuda en helt egen profil och specialdesign även vid små kvantiteter. Vi lägger helt enkelt kraften på att tillverka kläder man älskar att bära.

Vi är idag stolta leverantörer till Gilda Skolan, Yasuragi, Axelsons Spa, Stenungsbaden Yacht Club, Kraft Cosmetics, Wallmans, StayAT hotell, Apoteket Kronan och många, många andra. 

Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

FIAPERSSON clothing

Vi producerar och designar kläder i sköna material, med fokus på comfort och elegans. Vår filosofi bygger på harmoni, hållbarhet och eftertanke. Våra kläder är sköna, med rörlighet och fina snitt, för både dagligt bruk och avslappning. Med inspiration från yogan, är vår vision att förmedla en känsla av harmoni och balans i våra produkter. Vi producerar årligen nya kollektioner, med utgångspunkt i mjuka material, såsom jersey och stickat. Vi designar och producerar även skräddarsydda plagg och kollektioner till företag som vill skapa en unik design i vår anda.

Abecita

Abecita har en lång tradition och specialistkunskap av att producera underkläder och badkläder till kvinnan som ställer höga krav på passform, kvalitet och funktion. Abecitas plagg kännetecknas av innovativ svensk design med passion för hantverket. 

Salming Underwear

Salming Underwear lanserades 1991 på den svenska marknaden. Kalsongerna blev en succé och sedan dess har produkterna präglats av Börje Salmings karisma och uthållighet. Salming Underwear distribuerar både underkläder och bad till Herr och Dam säljs främst i Norden och har en stark position på den Svenska marknaden. 

Food & Beverage
Tekompaniet

Vi älskar te, speciellt om det är schysst producerat! Välkommen att se, dofta och smaka dig till hur du kan förhöja dina gästers upplevelse. Vi vill göra ekologiskt och etiskt producerat kvalitetste tillgängligt för alla. Därför hittar du mycket ekologiskt och Fairtradecertifierat te hos oss. Grönt, svart, vitt eller rött eller underbara välgörande örtteer. Vi har te för alla smaker! Våra varumärken är välkända Dilmah, Four O’clock och Tekompaniets Utvalda lösviktste. Din presentation av te bidrar till gästupplevelsen och det kan du göra genom eleganta teskrin och tuffa teglas. Välkommen till en värld av te!

Inredning, arkitekter
Torplyktan

Torplyktan started with three people seeking the same simple goal: sharing the joy of time. In the fast-paced hustle of today’s world, it is easy for us to lose genuine connection and restoration in our lives that can only come from quality time. At Torplyktan, we aim to share the Swedish lifestyle with the world, a way of living in which one embraces balance and respect for breathtaking nature. As a conscious consumer, we know you desire only the best for your home. So, we only partner with suppliers who meet the highest standards of quality and environmental sustainability. As a company that is always thinking about how to preserve and nurture the beauty of our world, we make sure that every material and ingredient that goes into our products is environmentally friendly and sustainable. We encourage you to reuse our product containers and breathe new life into them after the products have served their intended purpose.

 

W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag.

Pool, bad, dusch, bastu
Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Safestep

Marknadens bästa halkskydd för alla typer av stengolv och klinker. Golvet förblir lika lättstädat, förändrar inte utseendet och går att använda direkt efter behandling. Det bildas ingen yta på golvet, det syns inte och det märks inte när ytan är torr. Det är först när ytan är blöt som du märker skillnad - du halkar inte längre!

Steelpool

SteelPool Sweden AB designar och tillverkar specialanpassade spapooler i rostfritt stål. Storlek, form eller utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi kan hjälpa er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller

TylöHelo AB

Vi är TylöHelo, världsledande bastu- och ångbadstillverkare. Det vi gör och de upplevelser för välbefinnande som vi skapar gör att vi skiljer oss från mängden. Den inbyggda känslan av stolthet och äkthet som utmärker våra bastu- och ångbadsprodukter är något som inte går att kopiera. Det är människorna bakom kulisserna som skapar grunden för detta. Innovatörerna, visionärerna och entreprenörerna. Hårt arbete, ett intresse för våra kunders behov samt en strävan att ständigt bli bättre och främja hälsa och träning.

Processing AB

Nordens ledande leverantör av spa, sauna och wellness. Vi levererar den perfekta upplevelsen tillsammans med den energismartaste tekniken - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.