Spadagarnas utställare 2018

Platinapartner
TAC IT Nordic

Reservation Assistant, TAC´s state of the art spa & activity software, optimizes all processes of a typical wellness operation. It coordinates and automatically executes important tasks such as reservations, billing, gift cards, employee scheduling, retail, table reservation and customer relationship management. By allocating all resources in the spa according to economic aspects, Reservation Assistant provides provable increases in efficiency. With its sales generating add-ons like the Web shop, Facebook bookings, Campaign management and Digital Signage solutions, Reservation Assistant helps operations to maximize their revenues and bottom line. Combined with the fitness club solution – the Club Assistant – and a wide selection of interfaces, Reservation Assistant can also fulfill the needs of multi-branch establishments.

Guldpartner
Hospitality & Retail Systems

Leader in the provision of integrated, end-to-end solutions to the hospitality and retail industries Oracle Hospitality Platinum Partner , solution and service provider in over 30 countries in the Europe and Asia. HRS is all about providing the right solution for every channel in the service industry; hotels, spas, restaurants, retail, educational institution. TNG Wellness and TNG Loyalty are management software products produced by our own HRS company. TNG Wellness takes care of all administrative aspects of wellness and fitness clubs and enables you to optimize operations. TNG Loyalty - Connects multiple departments to enhance costumer spending and retention by reward and discount system and contract management.

Silverpartners
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Nail Systems of Sweden ab

Sedan 15 år ger vi varje SPA, varje gäst, njutning för kropp och själ. Vi erbjuder lösningar för just ditt SPA med direkt återkoppling och snabba leveranser. Genom utbildning, support och marknadsstöd förmedlar vi vår kunskap och våra utvalda produkter. BCL Spa Organics - ekologiska produkter där allt i varje serie innehåller certifierade ingredienser, är fria från animaliska inslag och parabener och är ej testade på djur. Allt för kroppen med Argan oil i varje produkt. Leighton Denny Expert Nails - prisbelönta produkter som återfinns på exklusiva SPA i hela världen, inte minst på Harrods i London. Reparera skadade naglar på naturligt sätt med medicinskt glas är en unik behandling, lyxig scrub med diamanter för händer och fötter är en annan.

ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Mötesteknik & konferenslösningar
Det ska vara enkelt att mötas!

Kramer erbjuder kompletta mötesrumslösningar för alla behov. Enkel och smart teknik som gör det möjligt att gå in i ett mötesrum, ansluta direkt och börja presentera. Helt trådlöst och från din egen enhet. Med innovation, kreativitet, lokal närhet och dedikerad personal sätter Kramer alltid kunden, människan och den långsiktiga relationen i fokus. Vi levererar med hög kvalitet och säkerhet på den nordiska marknaden.

Kläder
Work & Clothes

Vår passion är att skapa vackra, funktionella plagg i kvalitativa och miljöcertifierade material. Vår hängivenhet sträcker sig långt bortom att leverera en bra produkt! Vi servar våra kunder med flexibla lösningar för individuella behov- En del av vår exklusivitet är att erbjuda en helt egen profil och specialdesign även vid små kvantiteter. Vi lägger helt enkelt kraften på att tillverka kläder man älskar att bära.

Vi är idag stolta leverantörer till Gilda Skolan, Yasuragi, Axelsons Spa, Stenungsbaden Yacht Club, Kraft Cosmetics, Wallmans, StayAT hotell, Apoteket Kronan och många, många andra. 

Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Abecita

Abecita har en lång tradition och specialistkunskap av att producera underkläder och badkläder till kvinnan som ställer höga krav på passform, kvalitet och funktion. Abecitas plagg kännetecknas av innovativ svensk design med passion för hantverket. 

Salming Underwear

Salming Underwear lanserades 1991 på den svenska marknaden. Kalsongerna blev en succé och sedan dess har produkterna präglats av Börje Salmings karisma och uthållighet. Salming Underwear distribuerar både underkläder och bad till Herr och Dam säljs främst i Norden och har en stark position på den Svenska marknaden. 

Food & Beverage
SoGoNice

Naturligt god smoothie. Det unika med SoGoNice består i enkelheten, den stora variationen av smaker och den jämna och höga kvalité som erbjuds på varje servering. Vår dietist har näringsberäknat alla 12 varianter och det innehåller inget annat än frukt, bär och grönsaker.

Tekompaniet

Vi älskar te, speciellt om det är schysst producerat! Välkommen att se, dofta och smaka dig till hur du kan förhöja dina gästers upplevelse. Vi vill göra ekologiskt och etiskt producerat kvalitetste tillgängligt för alla. Därför hittar du mycket ekologiskt och Fairtradecertifierat te hos oss. Grönt, svart, vitt eller rött eller underbara välgörande örtteer. Vi har te för alla smaker! Våra varumärken är välkända Dilmah, Four O’clock och Tekompaniets Utvalda lösviktste. Din presentation av te bidrar till gästupplevelsen och det kan du göra genom eleganta teskrin och tuffa teglas. Välkommen till en värld av te – nu för första gången på Spadagarna!

Inredning, arkitekter
W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag.

Salongsinredning, utrustning och textil
afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Body Mind Company

Body Mind Consulting erbjuder kompletta och innovativa lösningar för Spa & Wellness i hela norden. Vi är specialiserade på att hjälpa våra kunder att bli mer framgångsrika, effektiva och lönsamma genom att hjälpa dem att skapa sin egen unika stil, med större tillbakagång/överklagande till målgruppen, oavsett om det bygger nya kliniker, spa och salonger från början med nya spännande behandlingar och upplevelser eller renovera och modernisera befintliga utrymmen. MORE THAN JUST STEAM BATH AND SAUNA - COMPLETELY NEW WORLDS OF EXPERIENCE.

Extend AB

Skandinaviens ledande leverantör inom Spa textilier i egen design.

Bädd & Bad

Bädd&Bad, etablerad 1969, producerar, marknadsför och säljer produkter avsedda för hotellrum, badrum, spa, reception och städ till främst hotellindustrin. Vi är representerade i både USA och Europa genom helägda bolag, samt genom distributörer i andra delar av världen.

Hoist Group

Vi erbjuder hotellinteriör för en bekväm hotellmiljö och gästgåvor som profilerar hotellet samtidigt som de uppskattas av hotellgästerna. Vi är en helhetsleverantör till hotell-, spa- och konferensanläggningar. Läs mer om vårt kompletta utbud av system, produkter och tjänster med allt från bokningssystem till minibarer på www.hoistgroup.com

Hospitel

Vi erbjuder norra Europas största utbud av inredningsprodukter och tillbehör för hotell och restaurang.

Mimass

Mimass AB vänder sig till Hudterapeuter, Sjuksköterskor & Läkare med ett behov att utveckla sina behandlingar inom hudhälsa och hudföryngring. Samt kroppsterapeuter med ett behov av att arbeta mer resultatinriktat och ergonomiskt. Vi erbjuder salonger & kliniker behandlingsutrustning och produkter som med stöd av vetenskapligt underbyggd fakta erbjuder goda behandlingsresultat, och med fokus på långsiktig lönsamhet och utveckling för terapeuten.

Nannic

Nannic är ett internationellt hudvårdsmärke som distribueras i 38 länder via spa, hudvårdssalonger och kliniker. Vetenskapliga studier, utveckling och tillverkning sker på HK nere i Belgien och i det egna laboratoriet samarbetar ledande forskare och dermatologer från hela världen. I produktportföljen ingår Nannic Bioaktiv hudvård, några av marknadens mest kraftfulla apparaturer (NBE) med avancerad teknologi och specialutvecklade serum för professionella behandlingar, samt högkvalitativ inredning för spa, salonger och butiker. Nannic är ett säkert och välbeprövat koncept som distribuerats i Sverige sedan 1991. Vi vänder oss till auktoriserade hudterapeuter och diplomerade massörer och vi arbetar långsiktigt tillsammans med dig för att utveckla din verksamhet. 2016 nominerades Nannic till ett av världens bästa SPA-märke.

Poise Pattern

Poise Pattern är designade ekologiska produkter med mönster i ”Sacred geometry”, den geometri som det mesta i naturen bär i sina former och i sin uppbyggnad. Mönstren förmedlar en tydlig balanserande energi som tillsammans med sina färger förstärker egenskaper och stämningar i människan och i rummet. Poise Pattern erbjuder påslakan, handdukar och yogamattor i hög kvalité och giftfritt material. Vi vill att våra produkter ska vara ett verktyg för era kunder att förstärka den egenskap som de önskar mer av i livet.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Friskvårdsutrustning
Kryoterapi

Helkropps kryoterpi är ansedd, i USA, som en av de 10 hälsotrenderna 2018. En behandling där kunden blir nerkyld till -150 grader under 2-3 minuter, med flertalet positva hälsoeffekter plus en underbar upplevelse. Vi på Qryo hjälper er anläggning med er egen kryokammare; en komplett lösning när vi levererar och hjälper dig med installation.

Hudvård & nagelvård
Björk & Berries

Björk & Berries är ett ekolyxvarumärke inom skönhetsvård med ursprung i den svenska naturen och kulturen. Det hela började med handplockade björklöv som omvandlades till en naturlig parfym, och idag förädlar våra experter svenska ingredienser och omvandlar dem till produkter för ansikte, kropp och hem – för den medvetna kunden. Björk & Berries’ produkter är genomsyrade av skogens mystik och alla dess välgörande egenskaper. Gamla svenska skönhetsmetoder omvandlas av våra experter till moderna högpresterande resultat för de mest krävande män och kvinnorna som anser att skönheten ligger i det enkla. Björk & Berries parfymör är den världsberömde och prisbelönte Pierre Wulff.

Cinq Mondes

Cinq Mondes kärna är Sparitualer, behandlingar och produkter för ansikte och kropp med inspiration från världens alla hörn. Ekologiska eller naturliga ingredienser så långt det är möjligt, ljuvliga dofter, produkter med härlig konsistens som innehåller det bästa växtriket har att erbjuda i respektive världsdel. Cinq Mondes återfinns i över 40 länder. Man driver flera Spa i egen regi samt har ett stort nätverk av partnerspa. I Sverige distribueras Cinq Mondes av Skin Concept. Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa använder Cinq Mondes i sin utbildning. 

comfort zone

Modern växtbaserad hudvård för stressad hud, som motverkar effekterna av luftföroreningar och livsstilsrelaterat åldrande. Produkter som är framtagna för att tillgodose allas behov, oavsett kön. Skin Regimen har kliniskt bevisat effekt. Produktserien består av unisexprodukter som väljs ut och kombineras till en skräddarsydd hudvårdsrutin i 4 steg och en kundanpassad Urban Longevity Facial™ som fokuserar uttorkning, grå hudton, orenheter samt fina linjer och rynkor. Modern Plant Chemistry™ är produkter som är utformade för att vara 100 % funktionella med högkoncentrerade växtextrakt och högteknologiska molekyler. Alla produkter är berikade med ekologiska extrakt från superbär och karnosin. Produkterna har en naturlig balanserande och energigivande doft och en svalkande massagevänlig konsistens. Skin Regimen är fritt från syntetiska doftämnen, silikoner, ämnen som härrör från djur, konstgjorda färgämnen, mineraloljor och parabener. Skin Regimen är koldioxidneutralt och använder fullständigt hållbara förpackningar tillverkade av 100 % återvunnet material.

Dermanord - Maria Åkerberg

Ett av MARIA ÅKERBERG's kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla våra produkter. Vi använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt!

Dermarome

Dermarome är den ledande agenturen inom hudvård- och makeup. Som partner serverar vi dig följande professionella, handplockade varumärken; bare Minerals,Elizabeth Arden PRO, ELEMIS, NIOD, Skinbetter science, Pharmaskincare, Kårby Organics, Holiday Wax, Lipsmart, Avène och  A-Derma. Med våra 28 år i branschen har vi en gedigen erfarenhet och arbetar progressivt för att skapa nya verktyg för kunskap och tillväxt. Vi vill tillsammans med våra partners på hudvårdssalonger, SPA, parfymerier, varuhus, e-tailers och apotek stå för ökad kunskap, kvalitet ochservice i vår bransch.

Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Gilda Cosmetic

Svensk, professionell hudvårdsserie med aktiva ingredienser. Vi är experter på hudvård och guidar kunden till rätt produkter för just dennes huds specifika behov. Oavsett om kunden har normal, torr, fet eller blandad hud så kan de hitta sin rengöring, ansiktskräm, mask eller annan hudvård de behöver hos oss. Våra återförsäljare är utbildade hudterapeuter. Vi erbjuder även ett av Sveriges största sortiment av salongsutrustning och tillbehör för företag inom skönhetsbranschen. Hela vårt sortiment hittar du på gildaprofessional.se

Kerstin Florian

Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och Baltikum. Vi har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen och har arbetat med rådgivning/spautveckling sedan 1989 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med spaverksamhet. Vår affärsskola och utbildningsprogram är välkänt och vår personal är professionell med lång erfarenhet i branschen.  Vi arbetar med ett märke och ett koncept. För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan några år ISO-certifierade. Kerstin Florian har flera produktlinjer i sortimentet för att anläggningar och salonger på ett brett sätt ska kunna arbeta med avancerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

 

Landström Care & Beauty

Vi är en komplett leverantör sedan 1984 som skräddarsyr koncept efter ert behov och erbjuder ett helhjärtat engagemang på högsta servicenivå, professionalism och omsorg med välkända internationella hudvårdsmärken så som bl.a: Phytomer, Beauté Pacifique, PCA Skin och Dr Hauschka.

Luxoro - Dermaceutic

Luxoro är en distributör inom avancerad hudvård. Vi erbjuder salonger, kliniker och spaanläggningar cosmeceuticals och kraftfulla kemiska peelingssystem som ger både snabba resultat samt hög lönsamhet. Luxoro hjälper till att utveckla hudvårdsbehandlingarna, mot resultatinriktad hudvård.
Dermaceutic har över 20 års erfarenhet och satsar mycket på forskning. De finns i över 65 länder och är en cosmeceutical serie med kraftfulla produkter och kemiska peeler för olika behov och hudtyper.

Mary Cohr

Upptäck Mary Cohr och deras unika produkt- och behandlingskoncept. Utvecklat för SPA’n med en unik ”training-app” som hjälper Dig med direkt support både när det kommer till behandlingar och produkter. Ett koncept som är lätt och snabbt att ta till sig. Mary Cohr som märke är ett professionellt hudvårdsmärke som kombinerar aromaterapi med unika och resultatinriktade salongsbehandlingar. Behandlingskonceptet är komplett och erbjuder såväl manuella behandlingsmetoder som apparatbehandlingar. Produktsortimentet är skapat i samspel med naturen, helt utan GMO’s och parabener. Dessutom slipper Ni konkurrensen från varuhus och kedjor då MARY COHR endast får säljas på SPA’n och professionella hudvårdssalonger.

Pool, bad, dusch, bastu
Dornbracht

Dornbracht är en globalt verksam producent av design-blandare, duschar och tillbehör, vilka är varsamt tillverkade i Tyskland. High-end produkterna passar såväl för både spa och hotell som privata bostäder. Dornbracht har en stark drivkraft för yttersta kvalitet, innovation och estetik!

Interform - Bada dig till glödande frisk hud

Alla vet att vatten är ett fantastiskt skönhetsmedel. Att syret har en föryngrande och hälsofrämjande effekt är inte lika känt. Microsilk – vi har ensamrätten i Skandinavien på inomhusbadkar. Kom och prova😊

Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Steelpool

SteelPool Sweden AB designar och tillverkar specialanpassade spapooler i rostfritt stål. Storlek, form eller utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi kan hjälpa er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller

Tylö AB

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget i vår egna fabrik i Halmstad som nu omfattar 20.000 kvadratmeter tillverkningsyta.

Processing AB

Nordens ledande leverantör av spa, sauna och wellness. Vi levererar den perfekta upplevelsen tillsammans med den energismartaste tekniken - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Träning
Apiro Sport

Vår filosofi är enkel: vi vill inte bara erbjuda produkter i världsklass – vi vill erbjuda våra kunder Sveriges bästa helhetslösningar inom gym- och träningsutrustning, utbildning och service. För oss betyder detta att vi finns med från början som leverantör och samarbetspartner för att kunna anpassa vårt erbjudande efter varje enskild kund. För dig som kund innebär det en trygg och välplanerad investering med främsta mål att maximera kundvärde och lönsamhet.

Casall

Casall Professional producerar och erbjuder högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design. Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag åt hotel, spa och gym, tillsammans med kunden skapar vi en virtuell bild av ytan med 2D- och 3D grafik.

CL Fitness

Framtidens träning! CL Fitness är på plats under Spadagarna för att visa det senaste inom träning och fitness, bland annat nätverksuppkopplad träning. Hur ser framtidens träning ut? Vad kommer medlemmar/gäster ställa för krav på träningen? Kom och prata med oss! Läs mer om oss och hur vi arbetar med att skapa lönsamma träningslösningar. Vi ses!

Motionskompaniet AB

Exklusiv representant i Sverige för Life Fitness, en världsledande leverantör av träningsutrustning. Sedan 1984 levererar vi totallösningar till våra kunder; träningsanläggningar, hotell och hälsoanläggningar över hela Sverige. Life Fitness tillverkar exklusiva produkter med hög kvalitet, elegant design, ergonomiskt utformad utrustning och hög servicegrad. Hos oss hittar du Sveriges bredaste produktsortimentet av kondition och styrketräningsutrustning från en och samma leverantör.

Qicraft/Technogym

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Qicraft är officiell och exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige.