Spadagarnas utställare 2017

Platinapartner
Cinq Mondes

Cinq Mondes kärna är Sparitualer, behandlingar och produkter för ansikte och kropp med inspiration från världens alla hörn. Ekologiska eller naturliga ingredienser så långt det är möjligt, ljuvliga dofter, produkter med härlig konsistens som innehåller det bästa växtriket har att erbjuda i respektive världsdel. Cinq Mondes återfinns i över 40 länder. Man driver flera Spa i egen regi samt har ett stort nätverk av partnerspa.

I Sverige distribueras Cinq Mondes av Skin Concept.

Yrkeshögskolan för Hudvård & Spa använder Cinq Mondes i sin utbildning. 

Guldpartner
TAC IT Nordic

Reservation Assistant, TAC´s state of the art spa & activity software, optimizes all processes of a typical wellness operation. It coordinates and automatically executes important tasks such as reservations, billing, gift cards, employee scheduling, retail, table reservation and customer relationship management. By allocating all resources in the spa according to economic aspects, Reservation Assistant provides provable increases in efficiency. With its sales generating add-ons like the Web shop, Facebook bookings, Campaign management and Digital Signage solutions, Reservation Assistant helps operations to maximize their revenues and bottom line. Combined with the fitness club solution – the Club Assistant – and a wide selection of interfaces, Reservation Assistant can also fulfill the needs of multi-branch establishments.

Decléor

Decléor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. Deras produkter har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem rena, ett naturligt hudvårdsval. Sedan företaget grundades i Paris för över 35 år sedan har ett forskarteam utvecklat Decléor till ett komplett hudvårdskoncept. Decléor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. De har naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem rena ett naturligt hudvårdsval. Hjärtat i serien är de unika, naturliga Aromessence - serumen. De aktiva molekylerna är så små att de lätt tar sig ned i huden där de djupbehandlar. Huvuduppgiften är att rena huden, stimulera cellförnyelsen och balansera huden. Aromessensen hjälper dessutom till att slussa ned övriga ingredienser i huden, vilket förstärker effekten av efterföljande crème.

Silverpartners
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Nail Systems of Sweden ab

Sedan 15 år ger vi varje SPA, varje gäst, njutning för kropp och själ. Vi erbjuder lösningar för just ditt SPA med direkt återkoppling och snabba leveranser. Genom utbildning, support och marknadsstöd förmedlar vi vår kunskap och våra utvalda produkter. BCL Spa Organics - ekologiska produkter där allt i varje serie innehåller certifierade ingredienser, är fria från animaliska inslag och parabener och är ej testade på djur. Allt för kroppen med Argan oil i varje produkt. Leighton Denny Expert Nails - prisbelönta produkter som återfinns på exklusiva SPA i hela världen, inte minst på Harrods i London. Reparera skadade naglar på naturligt sätt med medicinskt glas är en unik behandling, lyxig scrub med diamanter för händer och fötter är en annan.

Baltic Hospitality & Retail Systems Oü

Leader in the provision of integrated, end-to-end solutions to the hospitality and retail industries Oracle Hospitality Partner (former Micros Fidelio) Exclusive representative of Oracle Hospitality Products in the Baltic States. BHRS is all about providing the right solution for every channel in the service industry: hotels, spas, restaurants, retail, educational institution. TNG Wellness and TNG Loyalty are management software products, produced by our own HRS International  company. TNG is represented in Baltic States and Scandinavia by BHRS.

TNG Wellness - Takes care of all administrative aspects of wellness and fitness clubs and enables you to optimize operations.

TNG Loyalty - Connects multiple departments to enhance customer spending and retention by reward and discount system and contract management.

Kläder & Smycken
WEAR MY YOGA

WMY gör kläder och tillbehör för en livlig, kreativ och bekväm livsstil! Våra plagg görs i naturliga, bekväma och lättskötta material - som kommer inspirera till en avslappnad och positiv livstil. 

Work & Clothes

Vår passion är att skapa vackra, funktionella plagg i kvalitativa, miljöcertifierade material tillverkade i Europa.  Vår hängivenhet sträcker sig långt bortom att leverera en bra produkt! Vi servar våra kunder med flexibla lösningar för individuella behov- En del av vår exklusivitet är att erbjuda en helt egen profil och specialdesign även vid små kvantiteter. Vi lägger helt enkelt kraften på att tillverka kläder man vill bära.

Vi är idag stolta leverantörer till Gilda Skolan, Yasuragi Hasseludden, Axelsons Spa, Stenungsbaden Yacht Club, Kraft Cosmetics, Wallmans, StayAT hotell, Apoteket Kronan och många, många andra. 

Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Abecita

Abecita har en lång tradition och specialistkunskap av att producera underkläder och badkläder till kvinnan som ställer höga krav på passform, kvalitet och funktion. Abecitas plagg kännetecknas av innovativ svensk design med passion för hantverket. 

Salming Underwear

Salming Underwear lanserades 1991 på den svenska marknaden. Kalsongerna blev en succé och sedan dess har produkterna präglats av Börje Salmings karisma och uthållighet. Salming Underwear distribuerar både underkläder och bad till Herr och Dam säljs främst i Norden och har en stark position på den Svenska marknaden. 

Ylva Maria Design

Ylva Maria Design är ett design och inredningsföretag som ser till helheten av människan. Vi står för hållbarhet och enkelhet samt använder endast naturmaterial för miljöns bästa. Roses of Sun är våra omtyckta hälsosmycken som är exklusivt handgjorda av naturmaterial med inspiration från naturens fem element. Försäljning sker i hela Sverige samt på Mallorca med återförsäljare som t ex Hagabadet Sannegården yoga & spa och Kronovalls slott. Vi inreder också harmoniska och sköna rum som får hotellgästerna att trivas och känna sig välkomna samt feng shui-certifierar ert hotell som förhöjer standarden på hotellet.

Food & Beverage
SoGoNice

Naturligt god smoothie. Det unika med SoGoNice består i enkelheten, den stora variationen av smaker och den jämna och höga kvalité som erbjuds på varje servering. Vår dietist har näringsberäknat alla 12 varianter och det innehåller inget annat än frukt, bär och grönsaker.

Tekompaniet

Vi älskar te, speciellt om det är schysst producerat! Välkommen att se, dofta och smaka dig till hur du kan förhöja dina gästers upplevelse. Vi vill göra ekologiskt och etiskt producerat kvalitetste tillgängligt för alla. Därför hittar du mycket ekologiskt och Fairtradecertifierat te hos oss. Grönt, svart, vitt eller rött eller underbara välgörande örtteer. Vi har te för alla smaker! Våra varumärken är välkända Dilmah, Four O’clock och Tekompaniets Utvalda lösviktste. Din presentation av te bidrar till gästupplevelsen och det kan du göra genom eleganta teskrin och tuffa teglas. Välkommen till en värld av te – nu för första gången på Spadagarna!

Inredning, arkitekter
Bed Factory Sweden

Svanenmärkta, handbyggda och prisvärda hotellsängar med fokus på bästa möjliga sömn.

W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag.

Salongsinredning, utrustning och textil
Fritz Magnus - hotelltextilier i premium kvalitet till rätt pris

Fritz Magnus erbjuder premium textilier till hotell, restaurang och spa-anläggningar. Med fokus på: Design! För oss är det viktigt att att hjälpa kunden att få rätt kvalitet och design till sin verksamhet. Bättre kvalitet & design ger bättre inköp och nöjda kunder.

Scandinavian Fishspa

Vi är ett svenskt företag som säljer och hyr ut fiskpedikyr utrustning i Scandinavien. Vi vill alltid hitta bra lösningar för våra kunder. Vi jobbar alltid långsiktigt och seriöst. Service och kvalitet är nyckelord för oss. Vi har erfarenhet från att jobba med fiskpedikyr i flera år och är leverantör till flertalet av Svenska Spahotells medlemsanläggningar.

afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Ernst Hotel Supply

Det är de personliga detaljerna som gör er unika. Ernst Hotel Supply erbjuder ett skräddarsytt koncept med private label-produkter för hotell, spa och restaurang. Tillsammans med er tar vi fram exklusiva produkter från några av de bästa tillverkarna i världen. Vi lovar att det både är enkelt och smidigt att skapa en personlig atmosfär som förstärker ert budskap. Dessutom ofta till en kostnad som inte är nämnvärt högre än för många standardprodukter.

Extend AB

Skandinaviens ledande leverantör inom Spa textilier och hygienprodukter i egen design.

Quickdry

Quickdry swimsuit dryers - torkar blöta badkläder på 10 sekunder!

Bädd & Bad

Bädd&Bad, etablerad 1969, producerar, marknadsför och säljer produkter avsedda för hotellrum, badrum, spa, reception och städ till främst hotellindustrin. Vi är representerade i både USA och Europa genom helägda bolag, samt genom distributörer i andra delar av världen.

Hoist Group

Vi erbjuder hotellinteriör för en bekväm hotellmiljö och gästgåvor som profilerar hotellet samtidigt som de uppskattas av hotellgästerna. Vi är en helhetsleverantör till hotell-, spa- och konferensanläggningar. Läs mer om vårt kompletta utbud av system, produkter och tjänster med allt från bokningssystem till minibarer på www.hoistgroup.com

Hospitel

Vi erbjuder norra Europas största utbud av inredningsprodukter och tillbehör för hotell och restaurang.

Kokong gör ditt liv lite bekvämare

Kokong skin care A/S är en totalleverantör av produkter, inredning och tjänster till SPA och hudvårds branschen i Norge och Sverige. Vi levererar produkter av mycket hög kvalitet från leverantörer som utmärker sig med sina moderna och innovativa koncept. Vårt mål är att ge våra kunder en positiv ekonomisk utveckling, det gör vi genom säljkampanjer, aktiviteter ute hos kund samt att ge våra kunder en kostnadsfri uppföljning och marknadsföring.

Mimass

Mimass AB vänder sig till Hudterapeuter, Sjuksköterskor & Läkare med ett behov att utveckla sina behandlingar inom hudhälsa och hudföryngring. Samt kroppsterapeuter med ett behov av att arbeta mer resultatinriktat och ergonomiskt. Vi erbjuder salonger & kliniker behandlingsutrustning och produkter som med stöd av vetenskapligt underbyggd fakta erbjuder goda behandlingsresultat, och med fokus på långsiktig lönsamhet och utveckling för terapeuten.

Nannic

Nannic är ett internationellt hudvårdsmärke som distribueras i 38 länder via spa, hudvårdssalonger och kliniker. Vetenskapliga studier, utveckling och tillverkning sker på HK nere i Belgien och i det egna laboratoriet samarbetar ledande forskare och dermatologer från hela världen. I produktportföljen ingår Nannic Bioaktiv hudvård, några av marknadens mest kraftfulla apparaturer (NBE) med avancerad teknologi och specialutvecklade serum för professionella behandlingar, samt högkvalitativ inredning för spa, salonger och butiker. Nannic är ett säkert och välbeprövat koncept som distribuerats i Sverige sedan 1991. Vi vänder oss till auktoriserade hudterapeuter och diplomerade massörer och vi arbetar långsiktigt tillsammans med dig för att utveckla din verksamhet. 2016 nominerades Nannic till ett av världens bästa SPA-märke.

AMET

AMET är ett nytänkande och kreativt företag specialiserad på att leverera en mångfald av hotellprodukter. Vi skräddarsyr samtliga önskemål för att överträffa just era gästers förväntningar . Vi arbetar kostnadseffektivt och har mångårig erfarenhet av att hitta de bästa kvaliteter inom; badrockar,sänglinne, lakan, badfrotté, paraplyer, tofflor, loggade detaljer och mycket mer. Våra produkter finns representerade idag på flera av Nordens mest framstående anläggningar.  

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

INZO Lars Bratt AB

Vi brinner för service och kan erbjuda ett komplett sortiment såsom inredning, utrustning samt förbrukningsmaterial till SPA och skönhetssalonger. Tveka inte att ta kontakt med oss på www.inzo.se eller 08 448 45 45. Välkommen! 

Friskvårdsutrustning
ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Hudvård & nagelvård
Viridi Eco

Viridi är latin och betyder ”grön”, förkortningen eco står för ekologiskt. Tillsammans med Sveriges kunnigaste experter inom branschen med många års erfarenhet så skapar vi exklusiv ekologisk hudvård. Vårt unika koncept går ut på att använda oss av gamla välbeprövade tekniker och modernisera dessa. Vi tillverkar ekologisk hudvård på ett sätt som inga andra gör vilket gör våra produkter så effektiva. Samtliga råvaror till våra produkter är kontrollerade och godkända av Cosmetox och vi finns notifierade i CPNP som är EUs kosmetikaregister. Ingen av våra produkter testade på djur. Vi tillverkar produkterna här i Sverige i Lessebo – i hjärtat av Småland.

c/o Gerd Nature Cosmetic Group of Swedish Lappland

c/o Gerds utvecklas, tillverkas och distribueras från vår fabrik i Jokkmokk, Svenska Lappland. Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har gett oss den på att leverera de absolut bästa produkterna, till de bästa priserna och med ett löfte att Vi skall tänka åt slutkonsumenten. 

comfort zone

Founded in science, strengthened by passion

Varumärket [ comfort zone ] skapades och lanserades 1996 inom Davines Group hudvårdsdivision. Davines Group grundades 1983 i Parma, Italien av familjen Bollati. Det som började som ett forskningslaboratorium för att utveckla mycket effektiva produkter med hög kvalitet, har idag vuxit till ett framgångsrikt internationellt spavarumärke med många olika produktserier och behandlingserbjudanden. Märkets grundare Dr. Davide Bollati har en vetenskaplig bakgrund och har alltid värderat omfattande klinisk forskning och användning av naturens effektivaste ingredienser i utveckling av [ comfort zone ].

Dermanord - Maria Åkerberg

Ett av MARIA ÅKERBERG's kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla våra produkter. Vi använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt!

Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Gilda Cosmetic

Svensk, professionell hudvårdsserie med aktiva ingredienser. Vi är experter på hudvård och guidar kunden till rätt produkter för just dennes huds specifika behov. Oavsett om kunden har normal, torr, fet eller blandad hud så kan de hitta sin rengöring, ansiktskräm, mask eller annan hudvård de behöver hos oss. Våra återförsäljare är utbildade hudterapeuter. Vi erbjuder även ett av Sveriges största sortiment av salongsutrustning och tillbehör för företag inom skönhetsbranschen. Hela vårt sortiment hittar du på gildaprofessional.se

Kerstin Florian

Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och Baltikum. Vi har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen och har arbetat med rådgivning/spautveckling sedan 1989 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med spaverksamhet. Vår affärsskola och utbildningsprogram är välkänt och vår personal är professionell med lång erfarenhet i branschen.  Vi arbetar med ett märke och ett koncept. För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan några år ISO-certifierade. Kerstin Florian har flera produktlinjer i sortimentet för att anläggningar och salonger på ett brett sätt ska kunna arbeta med avancerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

 

Landström Care & Beauty

Vi är en komplett leverantör sedan 1984 som skräddarsyr koncept efter ert behov och erbjuder ett helhjärtat engagemang på högsta servicenivå, professionalism och omsorg med välkända internationella hudvårdsmärken så som: Phytomer, PeterThomasRoth, The Organic Pharmacy och The Gentry Grooming. 

Luxoro - Dermaceutic

Luxoro är en distributör inom avancerad hudvård. Vi erbjuder salonger, kliniker och spaanläggningar cosmeceuticals och kraftfulla kemiska peelingssystem som ger både snabba resultat samt hög lönsamhet. Luxoro hjälper till att utveckla hudvårdsbehandlingarna, mot resultatinriktad hudvård.
Dermaceutic har över 20 års erfarenhet och satsar mycket på forskning. De finns i över 65 länder och är en cosmeceutical serie med kraftfulla produkter och kemiska peeler för olika behov och hudtyper.

Natura Bissé

Med ursprung från spa-industrin och fokus på teknologiskt avancerade produkter samt ingredienser från naturen, har Natura Bissé sedan 1979 varit experter på lyxiga hudvårdsbehandlingar. Med utsökta ingredienser, noggrant testade och dokumenterade, som ger synligt märkbara resultat på huden snabbt anses Natura Bissé av många hudvårdsexperter vara ett av världens mest innovativa, prestigefyllda och mest effektfulla hudvårdsmärke på marknaden. Natura Bissé återfinns endast på selektivt utvalda Spa, Salonger och Parfymerier och erbjuder helt unika upplevelser och behandlingar. JLC Scandinavia har exklusiva distributionsrätter på den Skandinaviska marknaden, med gedigen passion och erfarenhet sätter vi våra partners i fokus i alla lägen. 

Organic Beauty M.Åsmundhavn AB
Vi är generalagent i Skandinavia för högklassiga, resultatinriktade produkter med naturligt ursprung. Abloom Organic Skin Care är 100% naturlig och ekologisk hudvård framställt för hand i Holland enligt Raw Food metoden, som bl.a finns för behandlingar på Yasuragi. Under Spadagarna ger vi dig tillfälle att prova Abloom Holistic Organic Treatment. Le Chateau du Bois är en ekologisk hudvårdsserie och eau de toilette med naturlig doft av äkta lavendel AOP .  Sedan 1890 har familjen Lincelé odlat äkta Lavendel AOP och på senare år för produktion av skönhetsprodukter på de provencalska kullarna i Frankrike. Intraceuticals Oxygenbehandling ”Madonna-metoden” är syrebehandling som slussar in serum av hyaluronsyra, vitaminer och antioxidanter för en omedelbar glow-effekt. Under Spadagarna vill vi ge dig tillfälle att prova kändisarnas favorit och världens mest fuktgivande behandling.
Palina

Svenska Palina har på kort tid sedan lanseringen 2012 etablerat hudvänlig makeup, kombinerad med de bästa sminkegenskaperna. Nu erbjuder Palina även Skin Philosophy – En komplett serie med resultatinriktad hudvård som enkelt anpassas till dina kunders olika behov. Utvecklat utifrån det allra senaste inom hudvårdsteknologi och med ingredienser av toppklass utgör Skin Philosophy ytterligare en spännande innovation från Palina. Utöver hög användarvänlighet, ljuvliga texturer och doftupplevelser, har Palina satsat på en exklusiv, snygg design för att skapa intresse och ett härligt blickfång i er butik. Palina skapar resultat. Både för dina kunder och er verksamhet. Häng med!

Pool, bad, dusch, bastu
Dornbracht

Dornbracht är en globalt verksam producent av design-blandare, duschar och tillbehör, vilka är varsamt tillverkade i Tyskland. High-end produkterna passar såväl för både spa och hotell som privata bostäder. Dornbracht har en stark drivkraft för yttersta kvalitet, innovation och estetik!

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.

Poolwater AB

Poolwater erbjuder pooler och badvattenrening för proffsen, från planering till premiärdopp, utan att projektet slutar i ett magplask ;-)

Steelpool

SteelPool Sweden AB designar och tillverkar specialanpassade spapooler i rostfritt stål. Storlek, form eller utförande, kallt, varmt, stilla eller masserande vatten – vi kan hjälpa er att utforma ert spa. Givetvis har vi även standardmodeller

Tylö AB

Tylö AB är idag världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, dusch och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, betydande marknadsandelar och alla resurser som krävs för en fortsatt stabil tillväxt. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget i vår egna fabrik i Halmstad som nu omfattar 20.000 kvadratmeter tillverkningsyta.

Processing AB

Nordens ledande leverantör av spa, sauna och wellness. Vi levererar den perfekta upplevelsen tillsammans med den energismartaste tekniken - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Träning
Casall

Casall Professional producerar och erbjuder högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design. Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag åt hotel, spa och gym, tillsammans med kunden skapar vi en virtuell bild av ytan med 2D- och 3D grafik.

CL Fitness

Framtidens träning! CL Fitness är på plats under Spadagarna för att visa det senaste inom träning och fitness, bland annat nätverksuppkopplad träning. Hur ser framtidens träning ut? Vad kommer medlemmar/gäster ställa för krav på träningen? Kom och prata med oss! Läs mer om oss och hur vi arbetar med att skapa lönsamma träningslösningar. Vi ses!

Motionskompaniet AB

Exklusiv representant i Sverige för Life Fitness, en världsledande leverantör av träningsutrustning. Sedan 1984 levererar vi totallösningar till våra kunder; träningsanläggningar, hotell och hälsoanläggningar över hela Sverige. Life Fitness tillverkar exklusiva produkter med hög kvalitet, elegant design, ergonomiskt utformad utrustning och hög servicegrad. Hos oss hittar du Sveriges bredaste produktsortimentet av kondition och styrketräningsutrustning från en och samma leverantör.

Qicraft/Technogym

Qicraft är Nordens ledande samarbetspartner av träningsutrustning och relaterade tjänster inom hälsa. Vår ambition är att hjälpa våra kunder att investera i lönsamma affärer och leverera de bästa resultaten inom hälsa och wellness. Qicraft är officiell och exklusiv distributör av det italienska varumärket Technogym i Sverige.

Tryck & print
Strokirk Landströms

Ett av Sveriges mest moderna och miljövänliga tryckerier. Prata med oss om dina kampanjutskick, kataloger, kontors- och mässmaterial mm. Självklart hjälper vi dig med layouten också!

Fotograf
Elite Studio

Ett produktfoto ska först och främst vara säljande men även innehålla värden som bygger företagets image. Vi tar bilder som återger produkten, skapar intresse och samtidigt förmedlar rätt känsla. Porträtt i lobbyn, på hemsidan eller tavlan i fikarummet ger en känsla av värme och visar betydelsen av varje individ i företaget. Välj mellan studiofoto och fotografering i din miljö. Är du ute efter mer kreativitet? Vi hjälper till med förslag på teman och locations som passar ditt företag.