Highlights 2020
Elaine Eksvärd - Så blir Du en inspirerande ledare!

Föreläsning: Så blir du en inspirerande ledare!

Förmågan att inspirera och entusiasmera andra människor är en egenskap som kännetecknar skickliga ledare. Många beskriver karisma som något man har eller inte har – när sanningen är att du kan ta den. Samtidigt som man ska inspirera sina medarbetare, behöver man även kunna hantera riktigt besvärliga samtal och situationer på ett snyggt sätt. Elaine ger er verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. 

Louise Östberg - 365 äventyr

Föreläsning: Små idéer – stora resultat! 

Hur stimulerar vi våra medarbetare att komma med idéer som utvecklar verksamheten? Hur tar vi idéerna vidare? Under Louise Östbergs föreläsning "Små idéer – Stora resultat" lär du dig att arbeta effektivt med idéer från dina medarbetare. Kärnbudskapet är vikten av att alla medarbetare deltar i ett ständigt förbättringsarbete samt vi som organisation kan skapa ett kreativare klimat där förbättring, kreativitet och innovation är en naturlig del av allas dagliga arbete.

Petra Malm - hemlig elitförbandsoldat

Föreläsning: Kodnamn PAM

Under tio år levde Petra ett hemligt liv som enda kvinna inom Försvarsmaktens elitstyrka under stor sekretess och fysisk och psykisk press. Hur och vad motiverade henne att fortsätta, trots motgångarna?Som förhörsledare är Petra expert på personligheter, beteenden, gruppdynamik och ledarskap. Hur bemöter man olika personligheter för att nå dit man vill? Hur är det att leva ett hemligt liv?

Snöskotersafari

En självklarhet i Norrland som vi får möjligheten att prova på! Fart, spänning och vacker vintermiljö - en magisk känsla. 

Begränsat antal platser. 

Prova på skidskytte

Eftersom Östersund är Sveriges skidskyttemecka får vi möjligheten att prova på denna spännande sport på plats. Missa inte! Begränsat antal platser. 

Klackarna i taket med Marmeladorkestern

Sveriges bästa after-ski band lämnar Åre för en kväll och gästar SPAdagarnas galamiddag på måndagkvällen. Förvänta dig härlig stämning, klackarna i taket och många sköna after-ski klassiker att sjunga med i.

Danspass med Let's Dance-Tobias

Starta tisdagen med ett energifyllt danspass som passar alla kroppar. Nybörjare är extra välkomna. Tobias glädje och entusiasm kommer smitta av sig och ge alla den bästa starten på dagen man kan önska sig!

Fyspass med elitförbandsoldat

Petra Malm, Sveriges enda elitförbandsoldat och personlig tränare ger oss ett härligt och inspirerande fyspass.

Spa

Spa med förnimmelser av Jämtland

På 1200 kvadratmeter manifesteras det senaste inom modern Spa-behandling tillsammans med de lokala hälsotraditionerna, den storslagna naturen och självklartäven det jämtländska klimatet som både prövar och förför. 

Årets ledare i spabranschen

Vem får den prestigefulla utmärkelsen "årets ledare i spabranschen"? Nominera den person du tycker är värd.