Highlights 2019
Anna Sunneborn - Säg JA till livet!

Annas Sunneborns föreläsning är full med humor, självdistans och med uppmaningen att du kan om du vill. Hon varvar också kloka insikter om att vi gör bäst i att leva i nuet. Hennes inspirerande föreläsning förändrar synen på vad som är viktigt här i livet. Endast 3 % av Sveriges befolkning jobbar med målsättningar och den siffran vill jag få upp. Hur vill du att ditt liv ska se ut i morgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara!

Annelie Pompe

Föreläsning: Otroligt högt och extremt djupt - tankar under ytan

På ett 6 sekunder långt andetag fridök Annelie ner till 126 m under ytan och satte världsrekord i fridykning. Sedan besteg hon Mount Everest och de andra sex bergstopparna som ingår i "the seven summits". Annelie är även yogainstruktör, författare, föreläsare och i år är hon en av deltagarna i TV-programmet Mästarnas Mästare.

Jackie Kothbauer

Föreläsning: Future now

En av Sveriges främsta experter när det gäller personliga varumärken, digitalisering och AI. Hon brinner för att få alla människor att förstå AI och framtiden. Med pedagogiska och spännande exempel förklarar hon hur tekniken kan komma att användas på bästa sätt för att möta morgondagens affärsutmaningar. Jackie guidar oss genom en föreläsning om morgondagens kund, sociala varumärken, marknadsföring, medarbetare och kundupplevelse.

Nudging

Workshops: Smarta knuffar med magiska resultat 

Nudgely delar med sig av en rad korta workshops med konkreta förslag på hur ni kan påverka era gästers beteende till er fördel. Så får ni dem att spendera mer pengar, tänka mer miljömedvetet, välja ”rätt” alternativ. Genom smarta små knuffar i rätt riktning skapar fenomenet ”nudging” magiska förutsättningar att förbättra resultat, arbetsmiljö och gästupplevelse.  

Lär dig DEEPSKIN ORGANICS® by MARIA ÅKERBERG

Upplev hudvårdsbaren och hur Deepskin Organics® förändrar din hudvårdsrutin på djupet. Med bubbel i glasen går vi igenom de olika stegen där våra djupverkande produkter kompletterar varandra för att ge näring i hudens alla lager. Våra hudterapeuter guidar dig även genom en enkel ansiktsbehandling som du kan utföra på dig själv.

Fotografering

Elite Studio är på plats och erbjuder fria photoshoots. Behöver du en representativ porträttbild till webbsidan, till ditt CV eller kanske en proffsig profilbild till linkedin?! Det blir såklart även vimmelbilder.  

MÅ Makeup-Party

Mingla med bubbel och ekologisk makeup! Upptäck skillnaden med hudvårdande och naturlig makeup från MARIA ÅKERBERG. Vi bjuder på härlig stämning och bubbel samtidigt som våra makeup-artister visar vårens sminktrender och tipsar om hur du ska tänka för att förstärka din egen skönhet.

Boldijarre Koronczay

Boldijarre Koronczay, VD för Éminence Organic Skin Care, är en ikon i den internationella spa-branschen och gästar nu Sverige för första gången. Som den yngsta mottagaren någonsin av ISPA´s (International Spa Associations) Visionary Award har hans passion för ett innovativt helhetstänk tagit ekologisk hudvård till nya höjder. Eminence gör ett unikt arbete för miljön och Boldijarre delar med sig av deras »Green Spa Program« som är utformat för att lyfta spa-anläggningarnas gröna och hållbara tänk för framtiden. Han avslutar föredraget med att demonstrera sin berömda massage med ungerskinspirerade tekniker.

Morgonyoga med Annelie Pompe

Starta tisdagen med ett enkelt yoga-pass som passar alla kroppar - för mer energi, bättre andning och mental styrka. Nybörjare är extra välkomna. Passet kommer fokusera på övningar för bättre hållning, djupare andetag och mental styrketräning.

Begränsat antal platser. Förbokas på plats. 

Spa

Njutning på Spa

Självklart har du tillgång till Marstrands Havshotells fantastiska spaavdelning under din vistelse. Njut av den sköna miljön och den härliga havsutsikten. Här finns bland annat inomhuspool, bastur, varma inomhuskällor och utomhuskällor, fotbad, sköna relaxutrymmen och inte minst möjligheten till ett uppfriskande dopp i havet.

Träningspass

Under Spadagarna kommer det finnas flera tillfällen för olika typer av träning på programmet. Utöver det har du naturligtvis tillgång till hotellets alldeles nya sportclub. 

Årets spachef

Vem får den prestigefulla utmärkelsen "årets spachef"? Vinner Anna Rehn från Asia Spa priset i år igen? Nominera den person du tycker är värd. Kriterier för nominering hittar du här.