Highlights 2019
Annelie Pompe

Föreläsning: Otroligt högt och extremt djupt - tankar under ytan

På ett 6 sekunder långt andetag fridök Annelie ner till 126 m under ytan och satte världsrekord i fridykning. Sedan besteg hon Mount Everest och de andra sex bergstopparna som ingår i "the seven summits". Annelie är även yogainstruktör, författare, föreläsare och i år är hon en av deltagarna i TV-programmet Mästarnas Mästare.

Jackie Kothbauer

Föreläsning: Future now

En av Sveriges främsta experter när det gäller personliga varumärken, digitalisering och AI. Hon brinner för att få alla människor att förstå AI och framtiden. Med pedagogiska och spännande exempel förklarar hon hur tekniken kan komma att användas på bästa sätt för att möta morgondagens affärsutmaningar. Jackie guidar oss genom en föreläsning om morgondagens kund, sociala varumärken, marknadsföring, medarbetare och kundupplevelse.

Nudging

Workshops: Smarta knuffar med magiska resultat 

Nudgely delar med sig av en rad korta workshops med konkreta förslag på hur ni kan påverka era gästers beteende till er fördel. Så får ni dem att spendera mer pengar, tänka mer miljömedvetet, välja ”rätt” alternativ. Genom smarta små knuffar i rätt riktning skapar fenomenet ”nudging” magiska förutsättningar att förbättra resultat, arbetsmiljö och gästupplevelse.  

MÅ Makeup-Party

Mingel med bubbel och hudvårdande make-up! Upptäck känslan av hudvårdande och naturlig make-up från MARIA ÅKERBERG. Vi bjuder på skön förfeststämning och bubbel samtidigt som våra make-up artister visar vårens make-up och tipsar om hur du ska tänka för att förstärka din egen skönhet.

Morgonyoga med Annelie Pompe

Starta tisdagen med ett enkelt yoga-pass som passar alla kroppar - för mer energi, bättre andning och mental styrka. Nybörjare är extra välkomna. Passet kommer fokusera på övningar för bättre hållning, djupare andetag och mental styrketräning.

Begränsat antal platser. Förbokas på plats. 

Spa

Njutning på Spa

Självklart har du tillgång till Marstrands Havshotells fantastiska spaavdelning under din vistelse. Njut av den sköna miljön och den härliga havsutsikten. Här finns bland annat inomhuspool, bastur, varma inomhuskällor och utomhuskällor, fotbad, sköna relaxutrymmen och inte minst möjligheten till ett uppfriskande dopp i havet.

Träningspass

Under Spadagarna kommer det finnas flera tillfällen för olika typer av träning på programmet. Utöver det har du naturligtvis tillgång till hotellets alldeles nya sportclub. 

Årets spachef

Vem får den prestigefulla utmärkelsen "årets spachef"? Vinner Anna Rehn från Asia Spa priset i år igen? Nominera den person du tycker är värd. Kriterier för nominering hittar du här.