Highlights 2017
Göran Adlén

Föreläsning: Trendrapport med Göran Adlén

Göran Adlén är trendanalytiker och har under senaste året fördjupat sig i spa- och hotellbranschen. Han delar med sig av klokheter och inspiration om hur man förädlar sitt varumärke och koncept. Hur gör man för att skilja sig ur mängden? Hur skapar man möjligheter av problem och hur vänder man tristess till passion?

Aron Andersen

Föreläsning: Det handlar inte om vilka förutsättningar man har, utan vad man väljer att göra med dem.

Aron Anderson är äventyraren som trots sitt rörelsehinder inte begränsar sina drömmar. Under en spännande föreläsning med mycket skratt, användbara verktyg och många insikter får du ta del av Arons erfarenhet av att maximera sin potential och nå sina mål, oavsett hinder. Aron har bestigit både Kebnekajse och Kilimanjaro, simmat från Stockholm till Åland, cyklat till Paris och inte minst skidat till Sydpolen! 2016 blev Aron utsedd till årets talare.

Anna Bjurstam

Föreläsning: Internationella spatrender & spakoncept i världsklass

Anna Bjurstam, Vice VD på Six Senses Spa och Raison d'Etre har som uppgift att utveckla spakocept i världsklass. Under 2017 öppnas inte mindre än tio nya internationella anläggningar. Anna delar med sig av internationella trender och tankar kring hur man på bästa sätt utvecklar sitt spakoncept och förvaltar sitt varumärke. 

Linda Hörnfeldt

Föreläsning: Influence marketing - hur funkar det?

Linda Hörnfeldt har bloggat i mer än 15 år och är nu VD för Sveriges branschorganisation för social media influencers. Att marknadsföra sig via bloggare är inget nytt, men hur skapar man relevanta samarbeten som ger värde till både profilen (bloggaren/instagrammaren/youtubern), annonsören samt läsarna och följarna – slutkunden?

Fotografering

Elite Studio är på plats och erbjuder fria photoshoots. Behöver du en representativ porträttbild till webbsidan, till ditt CV eller kanske en proffsig profilbild till linkedin?! Det blir såklart även vimmelbilder och röda-mattan-fotografering.  

Mixologilabb

Tillverka din egen kroppsskrubb efter ekologiska recept. Blanda, smörj, och ha kul. Produkten får du självklart ta med dig hem. 

Begränsat antal platser. Förbokas. Fritt för medlemshotellens spapersonal (Pris för övriga: 236 kr ex moms)

The Spa

Njutning på Spa

Självklart har du tillgång till Hotel Tylösands fantastiska spaavdelning under din vistelse. Njut av den sköna miljön och den härliga havsutsikten. Här finns bland annat inomhuspool, bastur, varma inomhuskälla och utomhuskälla, fotbad, sköna relaxutrymmen och inte minst möjligheten till ett uppfriskande dopp i havet.

Träningspass

Under Spadagarna kommer det finnas flera tillfällen för olika typer av träning på programmet. Utöver det har du naturligtvis tillgång till hotellets gym. 

Duo Jag

Sveriges okrönta after beach kungar

Hur firar man en  försommarkväll på Tylösand på bästa sätt? Självklart med en svensk klassiker - bästa after beach bandet Duo Jag som bjuder på skönaste stämningen och härligaste partyfeelingen! Plocka fram din inre popstjärna, för nu går vi all-in... Party like a popstar!!