Spadagarna erbjuder följande utställarplatser

Boka utställarplats 10-12 oktober på Hotel Skansen i Båstad
Boka din utställarplats här

Som leverantör till Spabranschen är du varmt välkommen att boka en utställarplats bland nedanstående urval. Se vårt utbud av olika utställarplatser och välj den kategori som passar ditt företag bäst. Självklart följer vi FHM's alla rekommendationer.

Partnerplatser
Partnerplats - för er som vill synas bäst!

För Dig som vill få ut mesta möjliga affärsnytta, erbjuder vi ett begränsat antal partnerplatser. Dessa platser innebär bästa placering i mötesarenan, exklusiva förmåner, programtid, tid på scenen, uppgraderad vistelse och ytterligare individuellt anpassat exponeringsutrymme. 

Vi utformar innehållet i partnerpaketet utefter dina förutsättningar och önskemål.

Partnerpaketen finns i följande kategorier:

  1. Guldpartner 
  2. Silverpartner 
  3. Bronspartner 

Är Du intresserad av en partnerplats, vänligen kontakta oss på spadagarna@svenskaspahotell.se

Utställarplatser 2021
Partnerplats

För Dig som vill få ut mesta möjliga affärsnytta, erbjuder vi ett begränsat antal partnerplatser. Dessa platser innebär bästa placering i mötesarenan, exklusiva förmåner, programtid, tid på scenen, uppgraderad vistelse och ytterligare individuellt anpassat exponeringsutrymme. Är Du intresserad av en sådan plats, vänligen kontakta oss på spadagarna@svenskaspahotell.se

Utställarplats A - FULLBOKAT/VÄNTELISTA

Vi erbjuder ett fåtal platser med extra stor yta. Storlek ca 14 kvadratmeter (ca 3m bred x 4,6 m djup). 

Pris 25 900 kr. Boka här

Utställarplats B - FULLBOKAT/VÄNTELISTA

Vi erbjuder ett begränsat antal platser med lite extra utrymme. Storlek ca 10 m2 (ca 5 m bred x 2 m djup). 

Pris 19 900 kr. Boka här

Utställarplats C - FULLBOKAT/VÄNTELISTA

Utställarplatser. Storlek ca 5,5 m2 (ca 1,7 m bred x 3 m djup). 

Pris 15 900 kr. Boka här

Utställarplats D - FULLBOKAD

Utställarplatser. Storlek ca 2 m2 (ca 2 m bred x 1 m djup). 

Pris 12 900 kr.

Utställarplats E

Utställarplatser "newbie". Storlek ca 1 m2 inkl ståbord. Kan endast bokas av nya utställare som inte varit med på Spadagarna förut. 

Pris 8 900 kr. Boka här

Behandlingsrum (tilläggstjänst)

Det går utmärkt att boka till ett separat behandlingsrum om du vill komplettera din utställarplats med ett särskilt utrymme för att kunna utföra behandlingar eller visa upp produkter. En perfekt möjlighet till en privat miljö där du kan fokusera till 100%. Vi erbjuder ett fåtal ordinarie behandlingsrum på ordinarie spaavdelning (i hotellets huvudbyggnad) samt ett antal mindre mötesrum (utan vatten) på konferensavdelningen en trappa upp från utställningsområdet (i kongressbyggnaden).

Pris 1 900 kr. Boka här

Mötesrum (tilläggstjänst)

Det går utmärkt att boka till ett separat mötesrum om du vill komplettera din utställarplats med ett särskilt utrymme för att kunna boka möten i en avskild miljö, utföra behandlingar eller visa upp produkter. En perfekt möjlighet till en privat miljö där du kan fokusera till 100%. Vi erbjuder ett begränsat antal mindre mötesrum (utan vatten) belägna i kongressbyggnaden eller huvudbyggnaden.

Pris 1 900 kr. Boka här

Speed Meeting (tilläggstjänst)

Vi erbjuder ett begränsat antal platser till speed meeting. Under 75 effektiva minuter får du träffa utvalda beslutsfattare på tu man hand i en härlig miljö. Ett perfekt tillfälle att skapa nya värdefulla kundkontakter. Detta är en av våra mest uppskattade programpunkter. Först till kvarn! (Går endast att boka som tillägg till en utställarplats)

Pris 2 900 kr. Boka här