Spadagarna erbjuder följande utställarplatser

Boka utställarplats 7-9 april på Marstrands Havshotell
Boka din utställarplats här

OBS! Nedan info gäller 2019. Ny info om SPAdagarna 2020 kommer...

Se vårt utbud av olika utställarplatser och välj den kategori som passar ditt företag bäst. Nytt för i år: Av klimatsmarta skäl är det inte tillåtet med onödiga plastpåsar/förpackningar eller gåvopåsar. Alla deltagare kommer att få en stor miljövänlig kasse att använda till prover, produkter och information. För att gå till bokningsformuläret, klicka här!

Partnerplatser
Partnerplats - för er som vill synas bäst!

För Dig som vill få ut mesta möjliga affärsnytta, erbjuder vi ett begränsat antal partnerplatser. Dessa platser innebär bästa placering i mötesarenan, exklusiva förmåner, programtid, tid på scenen, uppgraderad vistelse och ytterligare individuellt anpassat exponeringsutrymme. 

Vi utformar innehållet i partnerpaketet utefter dina förutsättningar och önskemål.

Partnerpaketen finns i följande kategorier:

  1. Platinapartner 
  2. Guldpartner 
  3. Silverpartner 

Är Du intresserad av en sådan plats, vänligen kontakta oss på spadagarna@svenskaspahotell.se

Utställarplatser
Boka utställarplats

OBS! Nedan info gäller 2019. Ny info om SPAdagarna 2020 kommer.

Som leverantör till Spabranschen är du varmt välkommen att boka en utställarplats bland nedanstående urval. Se vårt utbud av olika utställarplatser och välj den kategori som passar ditt företag bäst. Då årets tema är "Save the planet" kommer varje utställare få redovisa hur ni specifikt arbetar för att vara klimatsmarta och värnar om miljön, innan ni godkänns som utställare. Nytt för i år: Av klimatsmarta skäl är det inte tillåtet med onödiga plastpåsar/förpackningar eller gåvopåsar. Alla deltagare kommer att få en stor miljövänlig kasse att använda till prover, produkter och information. För att gå till bokningsformuläret, klicka här!

Utställarplats A - fullbokat

Vi erbjuder ett fåtal platser med extra stor yta. Storlek ca 8-10 kvadratmeter. Boka här

Pris 22 900 kr. 

Utställarplats B - fullbokat

Vi erbjuder ett begränsat antal platser med lite extra utrymme. Storlek ca 6 m2. Boka här

Pris 18 900 kr. 

Utställarplats C - fullbokat

Utställarplatser. Storlek ca 3-4 m2. Boka här

Pris 14 900 kr. 

Utställarplats D - fullbokat

Utställarplatser. Storlek ca 2 m2. Boka här

Pris 11 900 kr. 

Utställarplats E - fullbokat

Utställarplatser "mini". Storlek ca 1 kvadratmeter inkl ståbord. Kan endast bokas av nya utställare som inte varit med på Spadagarna förut. Boka här

Pris 7 900 kr. 

Utställarplats F

Utställarplats "egen lokal" på konferensavdelningen på vån 2, en trappa ned från övriga utställningsområdet. Storlek ca 20 kvadratmeter. Boka här

Pris 24 900 kr. 

Behandlingsrum (tilläggstjänst)

Det går utmärkt att boka till ett separat behandlingsrum om du vill komplettera din utställarplats med ett särskilt utrymme för att kunna utföra behandlingar eller visa upp produkter. En perfekt möjlighet till en privat miljö där du kan fokusera till 100%. Vi erbjuder ett fåtal ordinarie behandlingsrum på ordinarie spaavdelning samt ett antal mindre mötesrum (utan vatten) på konferensavdelningen en trappa ned från utställningsområdet.

Pris 1 900 kr

Mötesrum (tilläggstjänst)

Det går utmärkt att boka till ett separat mötesrum om du vill komplettera din utställarplats med ett särskilt utrymme för att kunna boka möten i en avskild miljö, utföra behandlingar eller visa upp produkter. En perfekt möjlighet till en privat miljö där du kan fokusera till 100%. Vi erbjuder ett begränsat antal mindre mötesrum (utan vatten) en trappa ned från utställningsområdet.

Pris 1 900 kr

Speed Meeting (tilläggstjänst)

Vi erbjuder ett begränsat antal platser till speed meeting. Under 75 effektiva minuter får du träffa utvalda beslutsfattare på tu man hand i en härlig miljö. Ett perfekt tillfälle att skapa nya värdefulla kundkontakter. Detta är en av våra mest uppskattade programpunkter. Först till kvarn! (Går endast att boka som tillägg till en utställarplats)

Pris 2 900 kr