Valentines Day
Hagabadet - Göteborg

Alla hjärtans dag är ett perfekt tillfälle att uppvakta din älskade lite extra. Vi har samlat tips och erbjudanden på presenter som passar både honom och henne. Oavsett om du vill ge en gåva till din flickvän, pojkvän, fru, man, mamma eller pappa så har vi något för dig.

Hooks Herrgård - Småland

Hos oss kan du fira alla hjärtans dag med någon du tycker om. Överraska med en romantisk spaupplevelse med choklad & ros på rummet, tid för spa & avkoppling med ett glas mousserande vin att skåla för kärleken med. Till kvällen serveras en trerätters middag med säsongens smaker på tu man hand och efteråt väntar övernattning i sängar. från Carpe Diem. På morgonkvisten serveras en kravmärkt frukostbuffé och ni lämnar oss med en härlig känsla, det vågar vi nästan lova.

Sankt Jörgen Park - Göteborg

Överraska din partner med spa, avkoppling och en romantisk övernattning på alla hjärtans dag! På vår resort i Göteborg kan ni skämma bort er själva med vår prisbelönta sparitual, fantastisk mat, en promenad i parken och bubbel vid varma källan innan en hotellnatt med lyxig sovmorgon väntar. Välj till någon av våra sköna behandlingar för att göra vistelsen till något alldeles extra. 

Södra Berget - Sundsvall

Rosor är röda, violer är blå. Välkommen till Hotell Södra Berget och en romantiskt natt för två. Överraska den som står ditt hjärta närmast med ett oförglömligt spapaket på Hotell Södra Berget. För 1295kr/person kan du boka in alla hjärtans dag hos oss med övernattning, trerättersmiddag, entré till VIDA SPA och en fantastisk frukost. Vill du överraska med en flaska bubbel eller choklad på rummet så kan ni göra det i samband med bokning.

Varbergs Stadshotell - Halland

Alla hjärtans dag har blivit en dag för att uttrycka kärlek till de man älskar. Det kan göras med fina ord, uppvaktning eller gåvor. Vårt bästa tips är att överraska med det dyrbaraste som finns – tid tillsammans.