2012-05-30 00:00:00

Anrikt dalahotell ny medlem i Svenska Spahotell

Åkerblads Hotell & Gästgiveri i Tällberg har antagits som medlemmar i branschorganisationen Svenska Spahotell.

Föreningen Svenska Spahotell arbetar för att höja standarden på svensk spaverksamhet och att främja utvecklingen av förstaklassiga spaupplevelser. Ett medlemskap i Svenska Spahotell innebär en garanti för gästerna att anläggningen motsvarar högt ställda krav vad gäller utbud och kvalitet på spaaktiviteter, behandlingar och mat.

– Jag är mycket glad att välkomna ytterligare en fin spaanläggning till föreningen. Det är extra roligt att se hur bra det går att komplettera ett gammalt välkänt hotell som Åkerblads med ett nytt spa av hög klass. säger Carina Wallberg, ordförande i Svenska Spahotell.

Och nog har hotellet gamla anor, här har samma familj levt och verkat sedan 1400-talet, och själva pensionatsrörelsen har ungefär 100 år på nacken. Spaavdelningen däremot är alldeles ny och slog upp portarna på juldagen.

– Vi har byggt vårt spa i samma stil som genomsyrar hela hotellet, med enbart nordiska och svenska material, säger Fredrik Svedberg, marknadschef på Åkerblads.

I Åkerblads behandlingspaket ingår måltid i Gästgiveriet samt fri tillgång gym och den så kallade Gatutjärnen med pool, bubbelpool och bastu. För den som vill lyxa till det erbjuds även en separat spasvit med egen bastu och bubbelbad med utsikt mot Siljan samt möjlighet till duobehandlingar.

För ytterligare information:
Karin Hagberg, marknadsassistent Svenska Spahotell, 070-993 82 20,karin@svenskaspahotell.se
Fredrik Svedberg, marknadschef Åkerblads, 0247-508 08, fredrik@akerblads.se
Åkerblads Hotell & Gästgiveri: www.akerblads.se