Konferenser med affärsnytta

Konferens
Arken Hotel & Art Garden Spa - Göteborg

Arkens konferenslokaler i Göteborg erbjuder några av västkustens vackraste och mest rogivande mötesplatser. Anordna företagets kick-off eller planera inför framtiden med ett energifyllt miljöombyte. Vi erbjuder dig som besökare 28 olika konferenslokaler som passar för allt från mindre möten till stora konferenser och mässor. Vill du anordna en unik konferens i Göteborg? Inga problem. Vi har lokaler för alla typer av tillställningar. Gratis parkering och laddstationer för elbil finns i anslutning till hotellet. Allt bara några minuter från centrala Göteborg.

Hooks Herrgård - Småland

Hooks Herrgård erbjuder ett unikt läge mittemellan Stockholm, Göteborg och Malmö, 25 minuter söder om Jönköping. Med vår erfarenhet vet vi att förväntningar kring en konferens kan se väldigt olika ut beroende på vad som får er som grupp att trivas och göra bäst ifrån er. På Hooks Herrgård gillar vi okomplicerat och därför har vi satt ihop ett program där du kan fokusera på det du kom för - och vi tar hand om resten. Med det här paketet tänker vi på att miljön ni ska befinna er i, mellan anrik 1700-talsmiljö och allt det bästa från modern tid; fräscha, ljusa lokaler, ljuvlig mat och riktigt bra teknik, ska skapa så bra förutsättningar som möjligt.

Sankt Jörgen Park - Göteborg

Att anordna fantastiska och skräddarsydda konferenspaket är lite av vår specialitet och något som ligger oss extra varmt om hjärtat. Här hittar du våra aktuella erbjudanden och favoriter av upplevelser som lägger grunden för en givande och inspirerande konferens för dig och dina medarbetare. Vi har alltid förmånliga priser på spa för våra konferensgäster, liksom på vårt stora utbud av sportaktiviteter. Samtliga av våra konferenspaket har teambuilding i fokus, som ger er ny och stark energi till vardagen.

Selma Spa - Värmland

En konferens på Selma Spa blir smidig eftersom allt ryms under ett tak, det gör att ni kan nyttja er tid till fullo! Vi har 15 konferenslokaler, 400 bäddar att vila huvudet på, restaurang, spaavdelning, gym, festvåning och en storskalig terass. Allt för att bygga gemenskap, glädje och engagemang som kan stärka arbetsgruppen för lång tid framöver. Spaentré ingår till alla våra övernattande konferensgäster.

Hotel Skansen - Båstad

Mitt emellan strand och hamn, med fantastisk utsikt över havet, hittar ni en plats för möten och konferens som sjuder av liv och rörelse. Här möts lika delar historisk atmosfär och modern mötesteknik. Här förenas effektivt arbete med välförtjänt njutning. Härliga miljöer, annorlunda upplevelser, utsökt mat och värdskap i världsklass.

Storhogna Högfjällshotell & Spa

Med fjällen som arena för äventyr och upplevelser ger en konferens eller ett möte på Storhogna Högfjällshotell & Spa sammanhållning, energi och kreativitet. Vi erbjuder det bästa ur två världar – en fjällvärld rik på möjligheter som ger skärpa och kreativitet och en spavärld med njutning och avkoppling.

TanumStrand - Bohuslän

Det bästa med oss är att vi kan erbjuda möten för den lilla gruppen, men också den stora gruppen. Vi har grupprum, mindre och större mötesrum och även vår stora eventhall Skagerrak, dessutom att absolut inte att glömma – vår jättestora och luftiga mötesplats – UTOMHUS – i världens vackraste skärgård. Att förlägga ett möte hos oss kan bli mycket mer än bara ett möte, då vi både har inspirerande aktiviteter som finns färdiga men också kan skräddarsys. Vi vill att just ditt möte ska bli det bästa och att du ska lämna oss med en upplevelse och minne som gör att du bara längtar tillbaka.

Hotel Tylösand - Halmstad

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi – i synnerhet efter en tid av isolering och digitala möten. För det är bara tillsammans som vi triggar varandras kreativitet och skapar förutsättningar för nya stordåd. Stort eller litet företag spelar ingen roll. Med 30 konferenslokaler, 23 000 kvm utställningsyta samt all teknisk utrustning med ljus och ljud skapar vi rätt förutsättningar för alla former av möten, från den lilla arbetsgruppens brainstorm till kongresshallens stora möjligheter.

Varbergs Kusthotell - Halland

När ni anländer till Varbergs Kusthotell för en konferens, en kickoff, ett föredrag eller ett större event så möts ni av en öppen horisont och ljudet av vågsvall. Några få steg från Kattegatts vattenbryn bjuder vi in till inspirerande och havsnära möten och konferenser året om. En dagkonferens, personalkonferens eller en företagsresa med aktiviteter? Vi skräddarsyr ert möte efter era önskemål och erbjuder personlig service från början till slut för en lyckad sammankomst. Möjligheterna är många och utsikten den bästa för lyckade möten vid kusten.

Yasuragi - Stockholm

Yasuragi är en japaninspirerad spa- och konferensanläggning med lokaler och restaurang på samma våningsplan. Vi har 191 hotellrum (422 bäddar) där alla har utsikt över Stockholms inlopp. Vi erbjuder ett japanskt spa för avslappning med olika varma källor, bastur, kallpool och många fler upplevelser. Kom över dagen eller stanna över natten, vad passar er bäst? Vår exklusiva miljö i japansk anda erbjuder 23 olika mötesrum och en fantastisk utomhusmiljö med 500 kvm takterrass och japansk trädgård med utegym.