Njut av Golf & Spa

Golf & Spa
Hooks Herrgård

Hooks Herrgård ligger strax söder om Jönköping och erbjuder en fantastisk upplevelse i naturskön herrgårdsmiljö. Förutom ett mysigt hotell, en av landets bästa spaanläggningar finns här även två högkvalitativa golfbanor direkt utanför dörren. Parkbanan; Par 72, Gul tee 5664 m, Röd tee 4889 m. Skogsbanan; Par 72, Gul tee 5658 m, Röd tee 4862 m.

Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen Park är alla Göteborgares golf- och spaoas. Mitt i stan finns denna härliga resort som erbjuder förstklassigt hotell, sportclub och spa samt en parkbana i direkt anslutning. Sankt Jörgen GK; Par 70. 

Hotel Skansen Båstad & golf på Bjärehalvön

Njut av en underbar kombination av högklassig golf och härlig hotellövernattning. Efter väl genomförd golfrunda på Båstad GK eller Bjäre GK väntar en trerätters middag i Restaurang Sand. Våra hotellrum inbjuder till en god natts sömn varpå vi dukar fram vår frukostbuffé. Väljer du att besöka oss måndag-torsdag ingår även entré till SPA & Kallbadhus.

Hotell Mossbylund

I sydligaste Skåne är golfsäsongen lång. Här finns ljuvliga smultronstället Hotell Mossbylund med sitt strand- och golfnära läge. Det privatägda hotellet bjuder på gästupplevelser utöver det vanliga och ligger granne med Abbekås GK. Här finns en 18-håls hedbana med par 72, Gul tee 5815 m, Röd tee 4912 m, ett riktigt bra träningsområde samt en 9-håls Pay&play bana. Även Bedinge golfklubb finns alldeles i närheten. Hotell Mossbylund har nära samarbete med båda golfklubbarna och bokar starttider och har fasta priser på greenfee.

 

Selma Spa - Sunne

Spela golf på natursköna Sunne GK, en park- och skogsbana med Par 73 alldeles intill sjön Fryken. Återhämta dig sedan på Selma Spa. Vi erbjuder pooler, bastur, behandlingar, restaurang med bar och en stor takterrass med fantastisk utsikt över Fryken.

Starby Spa - Golf i Vadstena

Kombinera golf med fantastiskt god mat & service!
Med Starby Spa, Hotell & Konferens som utgångspunkt har du nära till Vadstena Golfklubb med en förstklassig bana som vi är stolt sponsor till.
Hos oss får du en helhetsupplevelse med boende, mat och dryck i världsklass som du sent kommer att glömma! 
Läs mer om Starbys golfpaket här.

Strömstad Spa & Resort

Vackra Strömstad GK ligger endast 50 meter från hotellet och vill du komma med båt så är det möjligt att boka båtplats i vår egen yachthamn. Utanför entrén finner du våra egna golfbilar som vi varmt rekommenderar att du bokar innan du kommer till Strömstad Spa & Resort. Vi kan också i samband med bokning av våra golfpaket hjälpa dig med att boka starttider på golfbanan.

Stufvenäs Gästgifveri - sydöstra Småland

Naturskönt vid Kalmarsund i sydöstra Småland kan du bo och spa på Stufvenäs Gästgifveri. På bara 2 km avstånd finns Möre GK som bjuder på en utmanande golfupplevelse i vacker parkmiljö. Par 72.

Torekov Hotell & golf på Bjärehalvön

På Bjärehalvön får du ut så mycket mer av din golfupplevelse. Särskilt om du kombinerar med en skön och avkopplande vistelse med härliga smakupplevelser här på Torekov Hotell. Våra golfpaket inkluderar övernattning, frukost, middag samt spaentré och gäller med spel på Torekov GK, Båstad GK, Bjäre GK, Åkagården GK, Woodlands G&CC eller Rya GK. 

Badhotellet Tranås

Badhotellet är beläget i en trakt som är ett Mecka för den golfintresserade. Inom en 5-milsradie finns flera välskötta banor – Eksjö, Gränna, Mjölby, Wiredaholm och Tranås. Efter en dag på golfbanan kan du slappna av i vår spa-avdelning, där vi erbjuder vår prisade sparitual, massage och andra välgörande behandlingar.

Varbergs Stadshotell & Asia Spa

På Varbergs Stadshotell & Asia Spa bor och äter du förstklassigt efter en golfrunda på en av Varbergs vackra golfbanor, t ex Varbergs Västra eller Östra GK. Vi hjälper dig att boka rätt bana utefter dina önskemål. Kombinera golf med avkoppling på Asia Spa eller utforska den vackra sommarstaden Varberg.

Quality Hotel Frösö Park & Östersund Frösö GK

Med promenadavstånd till Östersund Frösö Golfklubb blir Quality Hotel Frösö Park ett eldorado för golfälskare. 18-hålsbanan med en av Sveriges vackraste utsikter ger mersmak. Här börjar du med ett vackert och välkomnande första hål. Tee ligger högt och fairway är bred. Storsjön och Oviksfjällen syns i bakgrunden.

TanumStrand - Grebbestad

Välkommen till Bohuslän, till det vackra landskapet, till det salta havet och den magiska utsikten. På kort avstånd från TanumStrand finns flera spännande golfbanor av olika karaktär. Mjölkeröd, Fjällbacka, Dynekilen, Torreby, Holma och Strömstad golfbana hittar du på nära bilavstånd från hotellet.