Fira nyår på spa

Fira in det nya året på ett härligt spahotell!
Hotel Skansen - Båstad

På Nyårsaftons eftermiddag serverar vi vår populära afternoon tea.. Sitt länge och njut, summera 2019 och blicka framåt inför det nya året. Under hela vistelsen har ni fri tillgång till Kallbadhuset. Efter en härlig eftermiddag serveras ni en femrätters supé i Restaurang Sand som inleds med en fördrink. Vid 12-slaget bjuder vi på ett sprakande fyrverkeri och ett glas bubbel. Efter en god natts sömn ger vi er lite sovmorgon och serverar brunch kl 09.00-11.00 istället för frukost. Ta gärna ett morgondopp på Kallbadhuset innan! Pris fr 2695 kr/person.

Kosta Boda Art Hotel

Fira in det nya året i Kosta med en härlig nyårssupé och levande musik i glasbaren. Vårt paket inkluderar afternoon Tea i loungen, 5-rätters nyårssupé, bubbel & fyrverkerier vid 12-slaget, dans till levande musik, övernattning, brunch, spaentré och morgonrock/tofflor på rummet. Pris fr 3145 kr/person

Loka Brunn

Hämta energi till ett nytt spännande år på Loka Brunn!I vårt paket ingår; entré till Vattensalongen (16-årsgräns) och gym, afternoon tea,  fördrink, skaldjursmiddag med vinpaket i Sjövillan, vickning, afternoon tea samt brunch på nyårsdagen. Pris fr 3290 kr/person.

Orbaden

Fira ankomsten av det nya året med välkomstdrink, sylvestersupé, dans, nyårstal, nyårsskål, vickning, logi och en härlig brunch på nyårsdagen.I priset ingår tillgång till spaavdelningen med pool, bastu och utomhusjacuzzi. Pris: 2945 kr/person i dubbelrum.

Sankt Jörgen Park - Göteborg

Fira in det nya året på ett storstilat sätt tillsammans med oss. I vårt paket "Nyår" ingår: Del i dubbelrum, fri tillgång till Pool Lounge och sport club på ankomstdagen, 5-rätters nyårssupé, champagne vid tolvslaget, dans till DJ, nattamat, en härlig frukostbuffé, badrock att låna och badtofflor att ta med hem. Pris fr 3250 kr/person.

Stenungsbaden Yacht Club - Bohuslän

Fira in det nya året med en hejdundrande fest och västkustens vackraste havsutsikt! På scenen står partybandet JUNI. Börja det nya året med en skön sovmorgon, en lång härlig frukost och avkoppling på spa. Paket inkl: Övernattning, ekologisk frukostbuffé, sopplunch, fyrarätters nyårssupé m dryckespaket, entré till underhållning (åldersgräns 21 år, klädkod: kavaj), vickning & spaentré. Incheckning 12.00, utcheckning 12.00. Pris fr 2895 kr/person

Strömstad Spa & Resort
Fira in det nya året med vänner och familj i vackra Strömstad! Starta med en underbar lunchbuffé med förrätter, varmrätter och desserter. Självklart så besöker ni vår spa & relax och njuter av härlig tillsammanstid de sista timmarna av 2019. Mys sedan i vår loungebar med en god drink. Vår executive chef Mikael Öster har komponerat årets nyårssupé och vår sommeliere har valt ut de bästa vinerna till supén. Vid tolvslaget skålar vi i bubbel och vi firar in det nya året med ett fantastiskt fyrverkeri. Natten avrundas med vår party-DJ och ni startar 2020 med den bästa frukostbufféen. Nyårspaketet inkluderar: Övernattning, frukostbuffé, Lunchbuffé, Entré till Spa & Relaxavdelningen, aperitif, Nyårssupé med vinpaket samt bubbel till tolvslaget. Pris fr 2475 kr/person.
Vadstena Klosterhotel - Vadstena

Njut av en delikat nyårssupé på Restaurant Munkklostret, dansa in det nya året och upplev ett praktfullt fyrverkeri med champagne på tolvslaget vid Vätterns strand. Logi, välkomstkaffe, 4-rätters supé, samt generös buffetfrukost på Nyårsdagen. Pris fr 3195 kr/person.

Varbergs Kusthotell

Kom iväg och fira nyår precis vid vattnet med fantastisk mat, dryck och underhållning. Vi lovar dig en kväll att njuta in det nya året i harmonisk miljö och ett innehåll som du kommer minnas. Vårt nyårspaket inkluderar övernattning, afternoon Tea, fördrink, 4-rätters meny med passande viner, bubbel vid 12-slaget, trubadur & DJ, förlängd frukost/brunch samt tillgång till gym. Spaentré kan köpas till. Pris fr 2698 kr/person