Årets Spachef

Nominera Årets Spachef 2019!

Som ett viktigt led i vårt uppdrag - att utveckla den svenska spabranschen - kommer Svenska Spahotell i samband med Spadagarna 7 - 9 april att utse Årets Spachef.

Framgång föds ur framgång och energi föder mer energi. Vi vet att spacheferna på våra medlemsanläggningar har en stor påverkan på branschens välmående och vi vill nu, med denna prestigefulla utmärkelse, premiera deras insatser samtidigt som vi vill motivera anläggningarna att fortsätta i denna härliga anda. Förutom äran kommer vinnaren att tilldelas diplom samt belönas med ett presentkort på 10 000 kr att använda på valfri anläggning inom Svenska Spahotell. 
Vem vill du nominera? Din chef, din kollega - eller kanske dig själv? 

Fyll i detta formulär och maila det till spadagarna@svenskaspahotell.se senast den 1 mars 2019. 

Vi ser fram emot din nominering!

 

Årets Spachef 2018

Anna Rehn, spachef på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Motivering: Årets spachef är en driven, engagerad och professionell person. En trivselspridare som lever som hon lär och som med en outtröttlig entusiasm inspirerar medarbetare och gäster. Under ett decennium har hon utvecklat och förädlat ett framgångsrikt spakoncept, som har satt en bestående positiv prägel på hela den svenska spabranschen. Med en röd tråd genom hela verksamheten arbetar hon med ett tydligt fokus på hållbarhet, välgörenhet, miljömedvetenhet och ayurvedisk livsfilosofi. Årets spachef är spafilosofin personifierad och utgör en äkta förebild för hela branschen.

Här kan du läsa om Anna från ett reportage i Elle Decoration.