Årets ledare i Spabranschen

Nominera Årets ledare i Spabranschen 2020!

En stor del av Svenska Spahotells uppdrag är att utveckla den svenska spabranschen. Som ett led i detta utses årligen Årets Ledare i Spabranschen (tidigare Årets Spachef), med syfte att motivera, inspirera och entusiasmera alla som arbetar på våra medlemsanläggningar.

Spadagarna 2020 närmar sig och det är åter dags att nominera och utse årets främsta ledare i spabranschen. Vinnaren får – förutom äran – ett prestigefyllt diplom samt ett presentkort på 10 000 kr som gäller på alla Svenska Spahotells medlemsanläggningar.* Vinnaren koras under Spadagarna på Frösö Park Hotell, 29-31 mars.

Vi vet att det finns en mängd inspirerande, kompetenta och drivna ledare på våra medlemsanläggningar. Nu vill vi att deras arbete och framgång ska uppmärksammas ordentligt, så att motivationen sprider sig i branschen. Framgång, kreativitet och energi smittar alltid av sig, så nu vill vi att ni delar med er! Vem är din förebild?

Nominera en chef, en kollega – eller varför inte dig själv. Fyll i detta nomineringsformulär och maila det till spadagarna@svenskaspahotell.se senast 6 mars.

Välkommen med din nominering!

 *i studiesyfte 

Årets Spachef 2019

Camilla Garcia, spachef på Grand Hôtel Nordic Spa & Fitness i Stockholm

Motivering: Camilla är en omtänksam och medmänsklig spachef - med hjärtat på rätt ställe! Hon har en bred allround kunskap och har stenkoll på branschens senaste trender och nyheter. Som chef är hon ansvarsfull och ser till att driften alltid rullar på i toppklass! Camilla är en modern och mycket omtyckt spachef, med styrkor inom såväl mjuka värden som ekonomiska strategier och affärsutveckling. Hon är en representativ ambassadör för hela spabranschen. 

Här kan du läsa om Camilla i Besöksliv.

Årets Spachef 2018

Anna Rehn, spachef på Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Motivering: Årets spachef är en driven, engagerad och professionell person. En trivselspridare som lever som hon lär och som med en outtröttlig entusiasm inspirerar medarbetare och gäster. Under ett decennium har hon utvecklat och förädlat ett framgångsrikt spakoncept, som har satt en bestående positiv prägel på hela den svenska spabranschen. Med en röd tråd genom hela verksamheten arbetar hon med ett tydligt fokus på hållbarhet, välgörenhet, miljömedvetenhet och ayurvedisk livsfilosofi. Årets spachef är spafilosofin personifierad och utgör en äkta förebild för hela branschen.

Här kan du läsa om Anna från ett reportage i Elle Decoration.