Årets KURage 2014

Årets KURage 2014 tilldelas Pamela Andersson ALselind, chefredaktör för tidningen Topphälsa, med motiveringen:

"För att du sätter ord på det ingen vågar prata om och visar att allt är möjligt och inget är omöjligt. För att du visar en kämparglöd snudd på utomjordisk och delar med dig av den svåraste av resor, så att vi andra kan inspireras och få perspektiv på vad som är viktigt i livet. För att du vågar vara positiv och stark trots sämsta tänkbara odds."

Läs om Pamelas svåra resa här: http://blogg.topphalsa.se/pamelaandersson/

Priset mottogs under Spadagarna på Stenungsbaden Yacht Club 11-13 maj av Pamelas kollega Helene Arkhem, då Pamela själv inte kunde närvara.

Årets KURage delas ut till en person som under 2013 utmärkt sig genom en handling eller prestation och som nu är i behov av rekreation. Det kan vara en offentlig eller icke offentlig person, huvudsaken är att personen genom sitt agerande skiljt sig från mängden i positiv bemärkelse. 

Vinnaren av Årets KURage hedras med en vinstcheck på 10.000 kr att brukas på valfritt spa inom föreningen Svenska Spahotell. Föreningen vill på detta sätt uppmärksamma vinnaren av utmärkelsen för dennes bedrifter samt ge denne en möjlighet att återhämta sig och få tillfälle att samla ny energi inför nya utmaningar.

Så här nominerar du: Nominera din kandidat för Årets KURage 2015 genom att maila person- och kontaktuppgifter för önskad person samt en motivering varför du tycker att hon/han är värd att vinna Årets KURage. Maila till info@svenskaspahotell.se

Vinn en spavistelse! Alla som nominerar någon deltar i en utlottning av Svenska Spahotells presentkort, så glöm inte att lämna dina egna kontaktuppgifter också.

Juryn består av Svenska Spahotells styrelse och utses under hösten 2015.