Sankt Jörgen Park

Ett spa för alla sinnen. Här kan du hämta kraft och energi och finna lugn. Ett spa där naturen finns nära och där det känns bekvämt att vara. Vi har inspirerats av det bästa spavärlden har att erbjuda och samlat dessa intryck i vårt unika spa.

I vårt himmelrike finns varma, kalla och svala pooler, bastur med skiftande värmezoner och dofter. Sätt ihop din egen spaupplevelse utifrån våra behandlingar och aktiviteter, eller välj ett paket där allt du behöver ingår. Om du väljer vår unika och prisbelönta sparitual lär vi dig hur du får ut största möjliga upplevelse av ditt spabesök.

Som spagäst hos oss har du alltid tillgång till vårt gym och träningspass.

Alla vår rum är inredda med mycket omtanke och en stor personlighet.  Våra juniorsviter och sviter har alla ett eget namn som associerar till inredning i rummet och har en egen takterass. 

I en varm och vacker atmosfär serveras mat lagad med mycket kärlek och ett glödande intresse för smaker av det svenska matarvet. Vi strävar efter att använda närproducerade och även ekologiska råvaror. Maten håller högsta klass.

På resorten finner du även Sankt Jörgen Park Golf, Göteborgs citynärmaste 18-håls golfbana. Bor du på hotellet ligger första tee på pitch-avstånd.

Välkommen till "Another World"

Besök hemsida Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Sankt Jörgen Park
Årets Sparitual!
750 kr / person
Upplev 2017 års sparitual, SPA LAB. I vårt laboratorium har vi på Sankt Jörgen Park tillsammans med svenska kemister utvecklat årets sparitual. Årets sparitual fokuserar på resultat, det kommer du att märka!
Sankt Jörgen Park
Getaway Spa 1 natt
från 1790kr / person
Välkommen till "Another World" Vårt mest populära paket innehåller det man vill ha; Prisbelönta sparitual 3-rätters middag exkl.dryck Boende 1natt Sportclub med gym och gruppträngspass