Elements Spa - Clarion Hotel Stockholm

Elements Spa är en lugn oas på Clarion Hotel Stockholm där våra gäster kan slappna av, vara sig själva och känna sig ompysslade.

Med eld, vatten, luft, rymd och jord som stöttepelare transporterar vi dig från en hektisk vardag till en värld som är bekymmersfri och full med värme. Vi ser till att du mår bra när du njuter av våra behandlingar, står i våra upplevelseduschar, bastar i antingen ånga eller bland örter, simmar i poolen eller bara kopplar av.

Elements Spa ligger undangömt på Clarion Hotel Stockholm i Skanstull. Spa´t lyckas med det svåra att vara en lugn oas – mitt i Södermalms puls. 

Obs! Svenska Spahotells presentkort går att använda på Elements Spa (samt i samband med logi + spa).

Gå vidare till hotellets egen webbsida Elements Spa webbplats Aktuella erbjudanden Tillbaka till kartan
Elements Spa
Stora Spapaketet
1745 kr / person
Är ni ute efter en romantisk weekend i Stockholm eller en avkopplande helg med vännerna? Då är vårt spapaket perfekt för er. I paketet ingår övernattning & varsin 50-minuters behandling.
Elements Spa
Friday Sunrise
350 kr / person
Börja fredagsmorgonen med en lång och härlig hotellfrukost. Bege dig sedan upp till spa för bad och avkoppling. Vårt Friday Sunrise-paket innehåller entré till spa´t samt frukost.
Elements Spa
Poolside dinner
495 kr / person
Det bästa av två världar, spabesök och restaurangbesök i kombination. Byt om, spa:a och njut. När ni blir hungriga kommer vi upp med maten och ni äter i en avslappnad miljö bredvid poolen.
Elements Spa
Spalyx för 2
fr 1095 kr / person
I paketet ingår entré till spa´t, ett glas mousserande vin samt vår sparitual som är en lyxig själv-behandling som utförs steg för steg enligt våra instruktioner. Pris mån-fre 1095 kr, lör-sön 1495 kr.
Elements Spa
Lilla Spapaketet
från 695 kr / person
Paketet innehåller övernattning med frukost samt entré till Elements Spa.
Boka
Eller ring och boka:
08-4621000
Elements Spa
Dagspa
fr 145 kr / person
Entré till relax-pool, bastu, ångbastu, relax, solterrass, frukt och ayurvediskt te, gym, lån av morgonrock, handduk och tofflor. Samt yogaklass enligt schema.
Boka
Eller ring och boka:
08-462 10 41
Se alla erbjudanden