Våra utställare 2016

Platinapartner
VETENSKAP OCH PASSION av kraft cosmetics

Founded in science, strengthened by passion

Varumärket [ comfort zone ] skapades och lanserades 1996 inom Davines Group hudvårdsdivision. Davines Group grundades 1983 i Parma, Italien av familjen Bollati. Det som började som ett forskningslaboratorium för att utveckla mycket effektiva produkter med hög kvalitet, har idag vuxit till ett framgångsrikt internationellt spavarumärke med många olika produktserier och behandlingserbjudanden. Märkets grundare Dr. Davide Bollati har en vetenskaplig bakgrund och har alltid värderat omfattande klinisk forskning och användning av naturens effektivaste ingredienser i utveckling av [ comfort zone ].

SKIN – HUDEN ÄR VÅRT FOKUS

Vår ständiga forskning syftar till att förstå huden och hur man bäst kan garantera dess skönhet och livskraft.

SCIENCE – VETENSKAP ÄR VÅR GUIDE

De mest avancerade medicinska och vetenskapliga studier vägleder oss i vår ständiga strävan i att förbättra vår spetskompetens.

SOUL – SJÄLEN GÖR DET VI ERBJUDER UNIKT

Vi handskas med människor, inte bara deras hud. Vårt syfte är att hjälpa och uppmuntra dem att ta hand om sig själva

Guldpartner
TAC IT Nordic

Reservation Assistant, TAC´s state of the art spa & activity software, optimizes all processes of a typical wellness operation. It coordinates and automatically executes important tasks such as reservations, billing, gift cards, employee scheduling, retail, table reservation and customer relationship management. By allocating all resources in the spa according to economic aspects, Reservation Assistant provides provable increases in efficiency. With its sales generating add-ons like the Web shop, Facebook bookings, Campaign management and Digital Signage solutions, Reservation Assistant helps operations to maximize their revenues and bottom line. Combined with the fitness club solution – the Club Assistant – and a wide selection of interfaces, Reservation Assistant can also fulfill the needs of multi-branch establishments.

Landström Care & Beauty

Vi är en komplett leverantör sedan 1984 som skräddarsyr koncept efter ert behov och erbjuder ett helhjärtat engagemang på högsta servicenivå, professionalism och omsorg med välkända internationella hudvårdsmärken så som: Phytomer, PeterThomasRoth, The Organic Pharmacy och The Gentry Grooming. 

Silverpartners
LEA Concept
  • Producent av private label produkter inom hud – och hårvård
  • Utveckling av doftljus
  • Tillverkning av vetevärmare
  • Leverantör och samarbetspartner till ett flertal av medlemsanläggningar inom Svenska Spahotell 
Nail Systems of Sweden ab

Sedan 15 år ger vi varje SPA, varje gäst, njutning för kropp och själ. Vi erbjuder lösningar för just ditt SPA med direkt återkoppling och snabba leveranser. Genom utbildning, support och marknadsstöd förmedlar vi vår kunskap och våra utvalda produkter. Ekologiska produkter från BCL Spa Organics. Allt för kroppen där samtliga produkter innehåller certifierade ingredienser, Argan oil, fria från animaliska ingredienser och parabener och ej testade på djur. Prisbelönta produkter för hand och fot från Leighton Denny återfinns på exklusiva SPA i hela världen, inte minst på Harrods i London. Reparera skadade naglar på naturligt sätt med medicinskt glas är en unik behandling, lyxig scrub med diamanter är en annan.

Kerstin Florian

Vi är distributörer för varumärket Kerstin Florian i Sverige, Danmark, Norge, Finland, Schweiz, Ryssland och Baltikum. Vi har lång, gedigen erfarenhet i spabranschen och har arbetat med rådgivning/spautveckling sedan 1989 och hjälpt flera hundra spaanläggningar att komma igång med spaverksamhet. Vår affärsskola och utbildningsprogram är välkänt och vår personal är professionell med lång erfarenhet i branschen.  Vi arbetar med ett märke och ett koncept. För oss är miljö- och kvalitetsarbete viktigt och därför är vi sedan några år ISO-certifierade. Kerstin Florian har flera produktlinjer i sortimentet för att anläggningar och salonger på ett brett sätt ska kunna arbeta med avancerade kropps- och ansiktsbehandlingar.

 

Kläder
Abecita

Abecita har en lång tradition och specialistkunskap av att producera underkläder och badkläder till kvinnan som ställer höga krav på passform, kvalitet och funktion. Abecitas plagg kännetecknas av innovativ svensk design med passion för hantverket. 

Casall

Casalls produkter är inspirerade av skandinavisk enkelhet, hållbarhet, fräschhet och skönhet. I över 30 år har Casall kombinerat detta med en passion och vilja att skapa produkter, service och upplevelser med deras fyra huvudsakliga kännetecken – funktionalitet, design, etik och kvalité. Dessa kännetecken skall resultera i ett ökat välbefinnande och förbättrade resultat vid träning. 

Hejco

Hejco har kläderna som passar just dig som arbetar med skönhet och hälsa. Vi har ett stort sortiment av tunikor, toppar, byxor osv. Allt för att du ska hitta det som passar just dig. Vi vill vara det självklara valet för alla som uppskattar och förstår värdet av högsta kvalitet, de mest funktionella lösningarna och den bästa servicen. 

Salming Underwear

Salming Underwear lanserades 1991 på den svenska marknaden. Kalsongerna blev en succé och sedan dess har produkterna präglats av Börje Salmings karisma och uthållighet. Salming Underwear distribuerar både underkläder och bad till Herr och Dam säljs främst i Norden och har en stark position på den Svenska marknaden. 

Work & Clothes

Vår passion är att skapa vackra, funktionella plagg i kvalitativa, miljöcertifierade material tillverkade i Europa.  Vår hängivenhet sträcker sig långt bortom att leverera en bra produkt! Vi servar våra kunder med flexibla lösningar för individuella behov- En del av vår exklusivitet är att erbjuda en helt egen profil och specialdesign även vid små kvantiteter. Vi lägger helt enkelt kraften på att tillverka kläder man vill bära.

Vi är idag stolta leverantörer till Gilda Skolan, Yasuragi Hasseludden, Axelsons Spa, Stenungsbaden Yacht Club, Kraft Cosmetics, Wallmans, StayAT hotell, Apoteket Kronan och många, många andra. 

Food & Beverage
Biofood

Biofood är en ekologisk livsmedels- och hudvårdsimportör och -distributör. Vi har närmare 30 års erfarenhet av import och försäljning av ekologiska artiklar. Vår vision är att bidra till att människor och vår jord mår bra genom att erbjuda ett brett sortiment av ekologiska, naturliga och hållbara produkter av bästa kvalitet inom kost och hudvård – tillgängligt för alla. För att lämna gröna fotspår samarbetar vi med de bästa leverantörerna både lokalt och globalt.Vi gör det enkelt, roligt och meningsfullt att hitta och välja våra varor. Vi lockar fram kärleken till mat som smakar och gör gott! Välj vår ekologiska och naturliga mat så lever du i harmoni med dig själv och världen – inte bara för stunden utan för all tid framöver. Eat good – feel fine!

Mighty Leaf Tea

Mighty Leaf Tea skapades med syftet återuppväcka traditionen att dricka te, göra den lättillgänglig för dagens moderna människor genom att erbjuda och utveckla teprodukter, banbrytande beträffande kvalitet och innovation. Teerna serveras på fina restauranger, högkvalitativa hotell & spaanläggningar, ambitiösa caféer samt säljs i delikatessbutiker och avnjuts av privatpersoner i ett stort antal länder världen över.

NOA Relaxation

NOA Relaxation grundades av Noa Fridmark år 2013 och har sedan dess fått stor uppmärksamhet på marknaden. Bland annat fick drycken utmärkelsen för bästa premiumdryck på världens största dryckestävling, The World Beverage Innovation Awards, i november 2014. Som ett resultat av den senaste forskningen och tusen år långa traditioner innehåller NOA Relaxation aktiva ingredienser som bidrar till minskad stress och ökat fokus. Drycken är koffeinfri och innehåller bland annat grönt te-extrakt (L-theanin) motsvarande 15 koppar grönt te. En perfekt stilla dryck för den som har många bollar i luften med andra ord. NOA Relaxation finns i tre smaker som alla har inspirerats av den svenska naturen; Fläder & Rabarber, Blåbär & Björksav samt Vildäpple & Krusbär.

Inredning, arkitekter
Bed Factory Sweden

Svanenmärkta, handbyggda och prisvärda hotellsängar med fokus på bästa möjliga sömn.

Input interiör

Input interiör är Skandinaviens ledande oberoende inredningskoncern med 21 kontor runt om i landet. Hos oss får du tillgång till marknadens bredaste sortiment av möbler och inredning. Vi bistår med inspiration och produktförankring i våra showroom, kunskap och know how, visualisering, order- och leveransplanering samt leverans, montering och färdigställande. Med inredning som verktyg omvandlar vi inredningskostnader till investeringar i kundnöjdhet, lönsamhet och attraktionskraft.

PP Arkitekter

PP Arkitekter har lång erfarenhet med specialistkompetens inom bad och spa. Vi har kunskap och erfarenhet av hela processen. Tidiga utredningar kan bestå av förstudier och skisser, driftekonomi, programskrivning, samt underlag för beslut. Vi har arkitektkompetens för gestaltning, design, inredning och projektering till färdiga handlingar.

Sun of Sweden

Sun of Sweden erbjuder ett exklusivt utbud av spännande inomhus- och utomhusprodukter för terrasser och trädgårdar. Våra designer kombinerar estetik, komfort och hållbarhet på ett perfekt sätt. I sortimentet ingår bland annat inomhus- och utomhusmöbler, innovativa solskydd och soltak, spännande trådlös utomhusbelysning, utomhusvärmare med låg energiförbrukning, sköna sittpuffar och dekorativa kuddar. Det omfattar kända märken som Skargaarden, Celmar, Mensa Heating, imagilights, Cubola och Cape Umbrellas. Välkommen!

W8 Hotel Design Group

W8 Hotel Design Group omvandlar hotellets varumärke till rumsliga upplevelser. Design som uttrycker hotellets historia, värdegrund, personlighet och unika möjligheter. Som attraherar hotellgäster utifrån deras livsstil, värderingar och önskemål. När hotellgästen upplever att hotellkonceptet känns rätt och det uppstår en trygghet och långsiktig relation – då har vi lyckats i vårt uppdrag.

Salongsinredning, utrustning och textil
afswedala

afswedala Hotell riktar sig till er som arbetar med att skapa känslan av genuin kvalitét och komfort på hotell. Vi designar och producerar sänglinne, frotté, badrockar, tofflor, sänggavlar mm. Med era önskemål och vårt engagemang tar vi fram produkter som skapar det där lilla extra- en känsla av omsorg om detaljer.

Bädd & Bad

Bädd&Bad, etablerad 1969, producerar, marknadsför och säljer produkter avsedda för hotellrum, badrum, spa, reception och städ till främst hotellindustrin. Vi är representerade i både USA och Europa genom helägda bolag, samt genom distributörer i andra delar av världen.

Ernst Hotel Supply

Det är de personliga detaljerna som gör er unika. Ernst Hotel Supply erbjuder ett skräddarsytt koncept med private label-produkter för hotell, spa och restaurang. Tillsammans med er tar vi fram exklusiva produkter från några av de bästa tillverkarna i världen. Vi lovar att det både är enkelt och smidigt att skapa en personlig atmosfär som förstärker ert budskap. Dessutom ofta till en kostnad som inte är nämnvärt högre än för många standardprodukter.

Extend AB

Skandinaviens ledande leverantör Spa textilier och hygienprodukter i egen design.

Guestify

guestify erbjuder med glädje och passion sina hotellkunder uppskattade högklassiga komfortprodukter som ger gästerna ett fint mervärde vid sin vistelse, och därav bra lönsamhet för hotellen.

Gantner Technologies

Gantner Technologies har 30 års erfarenhet av totallösningar med RFID teknik. Vi säljer och installerar beröringsfria elektroniska skåpslås till Spa, bad, tränings anläggningar mfl. Med våra lösningar använder du samma kort till hotelldörren som till omklädningsskåpet i spa avdelningen. Låt oss hjälpa till att förhöja kundupplevelsen samt spara tid och pengar för personalen.

Hoist Group

Vi erbjuder hotellinteriör för en bekväm hotellmiljö och gästgåvor som profilerar hotellet samtidigt som de uppskattas av hotellgästerna. Vi är en helhetsleverantör till hotell-, spa- och konferensanläggningar. Läs mer om vårt kompletta utbud av system, produkter och tjänster med allt från bokningssystem till minibarer på www.hoistgroup.com

Hospitel

Vi erbjuder norra Europas största utbud av inredningsprodukter och tillbehör för hotell och restaurang.

INZO Lars Bratt AB

Vi brinner för service och kan erbjuda ett komplett sortiment såsom inredning, utrustning samt förbrukningsmaterial till SPA och skönhetssalonger. Tveka inte att ta kontakt med oss på www.inzo.se eller 08 448 45 45. Välkommen! 

Nannic

NANNIC (tidigare Cosmetiqann) innefattar agenturen för Sverige för det Belgiska hudvårdmärket NANNIC som säljs i 30 länder och genom över 1000 professionella återförsäljare runt om i hela Sverige. I detta ingår också succékonceptet NBE (Nannic Beautyfying) Energy som innefattar fem olika typer av apparaturer (500, 800, 1000, 3000, Deep skin) som idag finns på snart 300 kliniker, salonger och spa.

Smycken
Blomdahl Medical AB

SNÄLLA SMYCKEN ÄR VÅR PASSION. Tycker dina kunder om vackra smycken? Det gör vi också. Vi tycker dessutom att alla ska kunna bära vackra smycken utan oro för nickel, kadmium, bly och andra olämpliga ämnen. Därför finns Blomdahl medicinsk öronhåltagning och hudvänliga smycken, utvecklade i samråd med hudläkare. Blomdahl är ett tryggt sätt att vara fin varje dag.

SOPHIE by SOPHIE

Founded in 2006, Sophie Gyllenhammar’s contemporary jewellery line is all about playfulness and unexpected combinations. Softness meets roughness, classic meets modern and strong colours play against each other. At the heart of each theme are the gems and the diversity they present. Reoccurring symbols of love, peace, hope and faith are daily reminders of timeless truths and our history.The peace symbol lies close to Sophie’s heart, reminding us of the importance of friendship and compassion in an ever changing world. SOPHIE by SOPHIE’s fresh approach has made it the go-to brand for confident and style savvy women of all ages.

Friskvårdsutrustning
ErgoNova

ErgoNova utvecklar och erbjuder koncept och hjälpmedel för avslappning, återhämtning och ökat välbefinnande. Vi hjälper företag och organisationer att förebygga ohälsa och främja hälsa hos sina medarbetare. Vi hjälper också vård- och omsorgsgivare att minska och förebygga besvär hos personer med olika funktionsnedsättningar. Vi har också knutit experter inom olika områden till oss som samarbetspartners, för att säkerställa att det vi erbjuder alltid är det bästa. Feedback, idéer och önskemål från våra kunder är också en viktig del i utformningen av våra koncept.

Medema

Medema är Sveriges ledande leverantör för fysioterapi och friskvård. Vi erbjuder omsorgsfullt utvalda produkter för diagnostik, behandling och träning sedan 1967.

Läs mer om oss och vårt erbjudande på www.medema.se

Hudvård & nagelvård
Biologique Recherche

Biologique Recherche grundades av familjen Allouche för 40 år sedan i Paris. Yvan, Josette och Philippe (biolog, sjukgymnast och läkare) kombinerade sina kunskaper för att skapa något de saknade på marknaden: medicinsk hudvård med rena, kallpressade råvaror. Behandlingarna skräddarsys detaljerat från gång till gång efter hudens aktuella tillstånd - också kallad Skin Instant. Fler och fler vill kunna njuta av en unik massage, i en vacker miljö och samtidigt få ett naturligt ansiktslyft med avancerad hudvård. Biologique Recherche gör denna ultimata kombinationen möjlig och har sedan en tid tillbaka funnit sin väg från de mest avancerade klinikerna - ut till exklusiva span runt om i hela världen.

c/o Gerd Nature Cosmetic Group of Swedish Lappland

c/o Gerds utvecklas, tillverkas och distribueras från vår fabrik i Jokkmokk, Svenska Lappland. Vår filosofi är väldigt enkel. Vi har gett oss den på att leverera de absolut bästa produkterna, till de bästa priserna och med ett löfte att Vi skall tänka åt slutkonsumenten. 

Dermanord - Maria Åkerberg

Ett av MARIA ÅKERBERG's kännetecken är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla våra produkter. Vi använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt!

Ellancé

Generalagent för högkvalitativa varumärken inom hudvård, spa och kosmetik. Våra varumärken är handplockade och selektivt utvalda från olika delar av världen och bygger på förstklassiga, naturliga råvaror ur växtriket i kombination med den senaste vetenskapliga forskningen.

Gilda Cosmetic

Svensk, professionell hudvårdsserie med aktiva ingredienser! Gilda Liljeblad har med sin gedigna erfarenhet skapat en serie där varje ingrediens används i tillräckligt hög grad för att ge ett märkbart resultat på huden, oavsett hudtyp. Vi riktar oss till personer som är måna om sitt yttre och som vill ha en frisk hud utan problem med acne, fet hy, pigmentfläckar eller övriga problemtillstånd. I samarbete med forskare och kemister ser vi till att alltid erbjuda produkter av högsta kvalitet - för en hälsosam hud.

Insight Cosmetics Group

År 2010 tog CND, med sin revolutionerande innovation CND SHELLAC™, hela världen med storm och ökade den globala, professionella nagelbranschen med mer än 30 %. CND är idag globalt ledande inom den professionella nagel- hand- och fotvårdsbranschen och erbjuder skonsamma och allergivänliga produkter och behandlingar. Vi är leverantör av CND och andra professionella märkesprodukter för skönhets- och nagelsalonger, SPA och wellness centers i Norden. Vårt uppdrag är att förenkla och att skapa en ännu bättre business för skönhetssalonger genom att alltid erbjuda hög leveranssäkerhet, utbildning, support och förstklassig service.

Sóley Organics

Sóley Organics är isländsk ekologisk hudvård med en unik mix av effektfulla isländska örter som huvudingrediens. Alla örter är handplockade av Sóley och hennes team. Ingredienserna är noggrant utvalda för att värna om både din hud och miljön samt är ett resultat av en mångårig familjetradition! Wild, Powerful & Pure – det är Sóley Organics. 

Pool, bad, dusch, bastu
Dornbracht Nordic A/S

Dornbracht är en globalt verksam producent av design-blandare, duschar och tillbehör, vilka är varsamt tillverkade i Tyskland. High-end produkterna passar såväl för både spa och hotell som privata bostäder. Med stark drivkraft för yttersta kvalitet, teknikmedvetenhet och estetik utmärker sig Dornbracht som innovatör i branschen.

Harvia

Den år 1950 grundade Harvia har växt från ett litet konstsmideri till världens ledande bastuugnstillverkare och är en betydande aktör inom bastu- och spabranchen. Harvia är mest känd som aggregatstillverkare, men har idag ett brett produktsortiment som innehåller allt som behövs för att kunna slappna av i värmen. Som spatillverkare är Harvia i sin egen klass eftersom hela utvecklings-, produktions- och servicekedjan styrs inom företaget. Alla produkter från konstruktionsdelarna i bastu- och ångrummen till aggregaten och ånggeneratorerna är producerade av Harvia.

Poolwater AB

Badvattenrengöring, från idé till invigning! Vi är bland annat stolt leverantör av Hooks Herrgårds nya spaavdelning.

Processing AB

Nordens ledande leverantör av spa, sauna och wellness. Vi levererar den perfekta upplevelsen tillsammans med den energismartaste tekniken - IF YOU CAN IMAGINE IT, WE CAN DO IT!

Tylö AB

Professionell leverantör inom bastu, ångbad och dusch.

Träning
Casall

Casall Professional producerar och erbjuder högkvalitativa kommersiella träningsprodukter och utbildningsmaterial för effektiv och spännande träning med en stark passion för innovation och design. Vi hjälper till att skräddarsy inredningsförslag åt hotel, spa och gym, tillsammans med kunden skapar vi en virtuell bild av ytan med 2D- och 3D grafik.

CL Fitness

Framtidens träning! CL Fitness är på plats under Spadagarna för att visa det senaste inom träning och fitness, bland annat nätverksuppkopplad träning. Hur ser framtidens träning ut? Vad kommer medlemmar/gäster ställa för krav på träningen? Kom och prata med oss! Läs mer om oss och hur vi arbetar med att skapa lönsamma träningslösningar. Vi ses!

Lappset

Utomhusglädje för stora som små med Lappset! Vi tillverkar och säljer lekplatser, parkmöbler och utrustning för utomhusträning. På senare år har utomhusträning vuxit starkt och Lappset var en av de första att lansera utomhusgym. Idag har vi såväl traditionella utegym som fitnessutrustning och seniorgym, anpassade för äldre människor.

Motionskompaniet AB

Exklusiv representant i Sverige för Life Fitness, en världsledande leverantör av träningsutrustning. Sedan 1984 levererar vi totallösningar till våra kunder; träningsanläggningar, hotell och hälsoanläggningar över hela Sverige. Life Fitness tillverkar exklusiva produkter med hög kvalitet, elegant design, ergonomiskt utformad utrustning och hög servicegrad. Hos oss hittar du Sveriges bredaste produktsortimentet av kondition och styrketräningsutrustning från en och samma leverantör.

Tryck & print
Strokirk Landströms

Ett av Sveriges mest moderna och miljövänliga tryckerier. Prata med oss om dina kampanjutskick, kataloger, kontors- och mässmaterial mm. Självklart hjälper vi dig med layouten också!

Hygien & kvalitet
Optiqo

För att möta nya trender och förändrade kundbehov har Optiqo specialiserat sig på uppföljningsverktyg för servicetjänster som ex. vis städning. Genom att visualisera och tydliggöra kvalitetsuppföljning av städning förbättras kärnverksamheten och resultatet blir nöjdare kunder. Optiqos produkter är utformade för att ge hög funktionalitet och vara användarvänliga