Highlights 2016
Helena Berggren

Föreläsning: Ditt personliga varumärke - ditt professionella rykte

Helena Berggren, nominerad till årets affärsnätverkare och konsult till Göteborgs och Lunds Universitet är en av Sveriges mest uppskattade coacher och föreläsare inom företagsorganisation och service. 

Soundtrack your brand - Spotify Business

På vilket sätt påverkas vi av olika musikintryck? Kan man förbättra gästupplevelsen och ändra köpbeteendet med olika typer av musik? Hur förädlar du ditt varumärke med hjälp av musiken? "Soundtrack your brand" som är leverantör för Spotify Business vägleder oss.

Linda Bengtzing

Sveriges okrönta schlagerdrottning

På måndagkväll är det klackarna i taket och glitter, glamour & schlager på tapeten! Linda Bengtzing har varit med i fem mellofestivaler och är högaktuell för sitt sjätte deltagande 2016. Nu gästar hon Spadagarna och ser till att stämningen är på topp när vi går all-in i kvällens schlageryra!

Karl Ljung

En av Sveriges mest framgångsrika kockar

Karl Ljung är framgångsrik köksmästare och krögare. Med meriter som "Årets Kock 1999", en elegant placering i förra årets "Kockarnas kamp" samt en rad framgångsrika restauranger bakom sig är han nu en del av Stureplansgruppen som driver inte mindre än ett 40-tal restaurangkoncept i Sverige. Karl gäster Spadagarna och står som värd för söndagens get-together-middag där vi bjuds på en härlig grillafton. 

Thomas Tegnér

Showföreläsning: Se Människan

Thomas Tegnér är dansaren, som blev TV-producent och VD för ett av Sveriges större TV-bolag och som sedan sadlade om för att jobba med stora shower. Idag är hans stora mål att se till att musik, teater och dans får en plattform i Sverige

En stund då vi kastas mellan show och verklighet och upptäcker berättelsen och möjligheten som finns i alla människor. Thomas tar oss med genom historier i sitt eget liv på sitt alldeles eget speciella sätt.  

Ridspa

Sveriges enda ridspa?

Upplev Loka Brunns nya spakoncept. En ljuvlig kombination av naturupplevelser från hästryggen och njutning i den fantstiska vattensalongen.

Begränsat antal platser. Förbokning obligatorisk. Ridvana fordras.

Kristina Paltén

Föreläsning: Ensam genom Iran - en löpning på 184 mil

Kristina Paltén är materialfysikingenjören som numera bejakar sina sinnen genom ultralöpning, coachning och äventyr. Hon innehar två världsrekord i långtidslöpning, är nominerad till "Årets äventyrare" 2016 och ansvarig för svenska landslaget i ultralöpning. Följ med på hennes fantastiska resa som ensam kvinna genom Iran till fots. 

Marie-Louise Tham Danielsson

Professor i livsmedelshygien och leg. veterinär. Känd från radio och TV, där hon bl a varit programledare för TV-serierna Rent Hus och Städmästarna. Föreläser och kåserar om allt från matförgiftningar till smittspridning.

Yogobe träningspass

Yogobe är en guide och digital destination för hållbar hälsa och träning genom ledande lärare, instruktörer och experter i norden. Vi skapar förutsättningar för regelbunden träning, yoga och meditation och vill inspirera dig på vägen mot bättre hälsa och livsbalans.

Loka Brunn Spa

Njutning på Spa

Självklart har du tillgång till Loka Brunns fantastiska spaavdelning under din vistelse. Njut av den vackra miljön i vattensalongen med rogivande utsikt över sjön. Här finns bland annat inomhuspool, gym, bastur, varma och kalla källor, utomhuskällor och inte minst möjligheten till ett uppfriskande dopp i den magiska sjön.